• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 1 hafta varken gebelik testi dogru mudur? Çok Heyecanlıyım :)

kızlar adetın 3. 4. gununde belınıze yakı yapıştırın boyle hamıle kalanlar bılıyorum faydası olur ınsallah bende aldım bugun ıkı tane bırını adete yakın takıcam bırını yumurta gunune yakın ınsallah olumlu sonuc alırım isteyen herkese versin rabbim bu arada yasın 82. ayetı gunde 21 kez okkuyun

yakı ağrı için kullanılan bısey degıl miydi? ne işe yarıyormuş, acaba ısıtıyor falan mı? ıns. canım tez zamanda sen de kavuşursun bebegıne ;)

yakı ağrı için kullanılan bısey degıl miydi? ne işe yarıyormuş, acaba ısıtıyor falan mı? ıns. canım tez zamanda sen de kavuşursun bebegıne :KK66:
amin ewet agrı bandı belıne yapıstırıyosun ve rahmındekı gereksız agrı sızıyı alıyo ısıttıgı ıcın olsa gerek sıcak cok ıyı gelıyıor bırde çok sıcak tutun kendınızı

benım farklı bıraz bebeklerım dusuyo 4 yıl olacak artık 3 ay sonra

anlayabılıyorum üzüntünüzü, umarım tez vakıtte ne ıstıyorsanız gerceklesır... ne denırki hayırlısı ve sağlıklısı demekten başka.. Guzel haberlerını bekliyorum ;)

3 yaşında 1 kızım var şu aralar ikinciyi düşünüyoruz rabbim nasip ederse. ilkinde gençtim toydum anlamadım-anlayamadım dicem ama 29 da hamile kalıp 30da anne olunca pek toy olmuyor sanki. amaan annelik yaşı da yukarı çekilmedi mi zaten toydum işte :) 6 haftalıkken ya bu kadarda reglimden hiç günlerimin geçtiği olmamıştı kasıklarımda ağrıyor kocanında kulağına karpuz kabuğu kaçırmadan bi test yapayım düşüncesinin sonucunda hamile olduğu öğrenmiştim. ikinci planlı olunca, evlat sevgisini de tadınca hiç günler geçmiyormuş. velhasıl kelam 'Adete 1 hafta varken gebelik testi dogru mudur? Çok Heyecanlıyım' başlığını görünce hemen daldım konuya ve bir çırpıda okudum 11 sayfayı. regli için 6 günüm var testi yapıp yapmama konusunda çok kararsız kaldım. ara ara azcık kasıklarımda ağrı var sanki, ama göğüsler full şiş ve ağrılı.. ilk gebeliğimde yaw adet olucam ama olamıyorum sanki ıkınsam adet oluvericem gibi bir hissiyat vardı. bilemedim ki hiç :) en güzeli plansız yapmak valla :) :) allah isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın. sevgiler, selamlar...

3 yaşında 1 kızım var şu aralar ikinciyi düşünüyoruz rabbim nasip ederse. ilkinde gençtim toydum anlamadım-anlayamadım dicem ama 29 da hamile kalıp 30da anne olunca pek toy olmuyor sanki. amaan annelik yaşı da yukarı çekilmedi mi zaten toydum işte :) 6 haftalıkken ya bu kadarda reglimden hiç günlerimin geçtiği olmamıştı kasıklarımda ağrıyor kocanında kulağına karpuz kabuğu kaçırmadan bi test yapayım düşüncesinin sonucunda hamile olduğu öğrenmiştim. ikinci planlı olunca, evlat sevgisini de tadınca hiç günler geçmiyormuş. velhasıl kelam 'Adete 1 hafta varken gebelik testi dogru mudur? Çok Heyecanlıyım' başlığını görünce hemen daldım konuya ve bir çırpıda okudum 11 sayfayı. regli için 6 günüm var testi yapıp yapmama konusunda çok kararsız kaldım. ara ara azcık kasıklarımda ağrı var sanki, ama göğüsler full şiş ve ağrılı.. ilk gebeliğimde yaw adet olucam ama olamıyorum sanki ıkınsam adet oluvericem gibi bir hissiyat vardı. bilemedim ki hiç :) en güzeli plansız yapmak valla :) :) allah isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın. sevgiler, selamlar...

hayırlı ugurlu olsun arkadasım, mesajı daha yenı gordum demek o zamanlar hamıleymıssınız :)
peki ilk idrar testini ne zaman yaptınız ve ne zaman pozıtıfı gordunuz?
benım dun 5 gun kala aksam dayanamayıp, yaptım ve negatıf:KK43:
sanırım bu ayda yok mu demeliyim? test için erken mı demelıyım? bilemiyorum.....
kafam karıstı.....:KK43:

Back
X