3 yaşında 1 kızım var şu aralar ikinciyi düşünüyoruz rabbim nasip ederse. ilkinde gençtim toydum anlamadım-anlayamadım dicem ama 29 da hamile kalıp 30da anne olunca pek toy olmuyor sanki. amaan annelik yaşı da yukarı çekilmedi mi zaten toydum işte :) 6 haftalıkken ya bu kadarda reglimden hiç günlerimin geçtiği olmamıştı kasıklarımda ağrıyor kocanında kulağına karpuz kabuğu kaçırmadan bi test yapayım düşüncesinin sonucunda hamile olduğu öğrenmiştim. ikinci planlı olunca, evlat sevgisini de tadınca hiç günler geçmiyormuş. velhasıl kelam 'Adete 1 hafta varken gebelik testi dogru mudur? Çok Heyecanlıyım' başlığını görünce hemen daldım konuya ve bir çırpıda okudum 11 sayfayı. regli için 6 günüm var testi yapıp yapmama konusunda çok kararsız kaldım. ara ara azcık kasıklarımda ağrı var sanki, ama göğüsler full şiş ve ağrılı.. ilk gebeliğimde yaw adet olucam ama olamıyorum sanki ıkınsam adet oluvericem gibi bir hissiyat vardı. bilemedim ki hiç :) en güzeli plansız yapmak valla :) :) allah isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın. sevgiler, selamlar...