Adete 1 hafta Kala adet sancısı çeken var mı

Sende mesela ilk hamıleliğin de hatırlatmak istemem ama kusura bakma belirtileri nasıldı üşk nasıl anladın
Benim regle 5 6 gün kala hafif hafif başım dönüyordu hiç hamile olduğumu bile düşünmemiştim regl günüm geldi adet olacam sandım pet taktım uyudum sabah uyandım gelmemişti dedim test yapayim hemen çıkmıştı

Gercekten okadar zor ve endişeli bir süreç ki zaten kimden duysam hep beklediği zaman olmammış aniden gelişmiş

Gercekten okadar zor ve endişeli bir süreç ki zaten kimden duysam hep beklediği zaman olmammış aniden gelişmiş
Biz ilk istediğimiz ay midem bulanıyor kasiklarim ağrıyor bütün belirtiler vardı psikolojik falan mi diyordum sonra doktora gittik ağrım çok arttı böbrek taşı düşürüyormusum o ay ben her gün maden suyu içiyordum o yüzden olmuş zaten 2. Ay olmuştu çok şükür o zaman da kendimi dinlemedim oldu garip bir süreç

Maden suyu nasıl bir faydası olduki gebelikte

Maden suyu nasıl bir faydası olduki gebelikte
Gebelik için içmedim herkes faydalı günde 1 tane dedi diye içtim o da benim değerlerim yüksek olunca magnezyum taş yapmış bana yasakladı doktor maden suyunu

Ben sana gecen haftalarda o adet sancım ve o şiddetli baş dönmesi yasadım ya belki tansiyonum düşmüştür bilmiyorum ama gercei ben kolay kolat o hale geldiğimi hiç hatırlamıyorum onlardan umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…