o hafta zaten bır gun mıde bulantııs ve üşüme titreme bas dönmesı yasadım belkıde baska bırseysede bılmıyoruımCanım peki o adet olacak gibi hissettiğin gün kan gelecekmiş gibi hissettin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o hafta zaten bır gun mıde bulantııs ve üşüme titreme bas dönmesı yasadım belkıde baska bırseysede bılmıyoruımCanım peki o adet olacak gibi hissettiğin gün kan gelecekmiş gibi hissettin mi
ayyy ınsallah yaa gercektenCanım aynı şeyi yaşıyoruz sanırım güzel haberlerle gel
Ben de şu an baş dönmesi hariç dediklerini yaşıyorum ovulasyonla takip ettin mi canimo hafta zaten bır gun mıde bulantııs ve üşüme titreme bas dönmesı yasadım belkıde baska bırseysede bılmıyoruım
yok takıp etmedım acıkcası cunku adetım bıter bıtmez gun asırı değerlendırdıkBen de şu an baş dönmesi hariç dediklerini yaşıyorum ovulasyonla takip ettin mi canim
İnşallah hayırlı bir şekilde tutmuşturyok takıp etmedım acıkcası cunku adetım bıter bıtmez gun asırı değerlendırdık
ınsallah ya tek umudum rahımm flımı cektırıdiğim ıcın hamılılek olasılığı artıyormu o yanıİnşallah hayırlı bir şekilde tutmuştur
Ovulasyon testi miınsallah ya tek umudum rahımm flımı cektırıdiğim ıcın hamılılek olasılığı artıyormu o yanı
yok hayır hsg rahım flımı cektırıdm tüüplerım acıkmı kapalımı dıye bakıldıOvulasyon testi mi
Ben de burada okudum kolaylaştırıyor diyeyok hayır hsg rahım flımı cektırıdm tüüplerım acıkmı kapalımı dıye bakıldı
aynen tek umudum o zaten bu ayBen de burada okudum kolaylaştırıyor diye
Bir sorunun var mı kac yıllık evlisinaynen tek umudum o zaten bu ay
yumurtlama tembelliğim var pcosum ama adet duzensızlığım yok sadece yumurtlamam tembel 4 bucuk yıldır evlıyım 1 yıldır istiyoruz cocukBir sorunun var mı kac yıllık evlisin
Kur falan denedin mi canımyumurtlama tembelliğim var pcosum ama adet duzensızlığım yok sadece yumurtlamam tembel 4 bucuk yıldır evlıyım 1 yıldır istiyoruz cocuk
hiç denemedım acıkcasıKur falan denedin mi canım
Burada onu da çok okudum hayıt otu testere dişli aslan pençesihiç denemedım acıkcası
araştırırımBurada onu da çok okudum hayıt otu testere dişli aslan pençesi
İnşallah hamilesindir de gerek kalmazaraştırırım
ayyy ınsallah sızde guzel haberler verırızİnşallah hamilesindir de gerek kalmaz
İnşallahayyy ınsallah sızde guzel haberler verırız
Test yaptınız mı acabaayyy ınsallah sızde guzel haberler verırız