Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok hayır yapmadımTest yaptınız mı acaba
adetımın bıraz gecmesını beklıyorumyok hayır yapmadım
Âdet de olmadınız çok şükür gelişmeleri haber verir misinadetımın bıraz gecmesını beklıyorum
Âdet de olmadınız çok şükür gelişmeleri haber verir misin
şuan bır belırtıde yok yanı hasta olucakmısım gıbı ama sadece kendımı cok vermek ıstemıyorumşuanlık olmadım ınsallah hayırlısıyla olur:) tabıkı
İyi ya inşallah hamilesindir hayırlısı ileşuan bır belırtıde yok yanı hasta olucakmısım gıbı ama sadece kendımı cok vermek ıstemıyorum
ayy ınsallah dua edelım bırbırımıze :)İyi ya inşallah hamilesindir hayırlısı ile
ayy ınsallah dua edelım bırbırımıze :)İyi ya inşallah hamilesindir hayırlısı ile
Bir kişi daha vardı bizim gibi ağrısı olan adetine 4 gün kala testinde gölge olmuşayy ınsallah dua edelım bırbırımıze :)
ayyy hadı gecıkme olmuşmuBir kişi daha vardı bizim gibi ağrısı olan adetine 4 gün kala testinde gölge olmuş
4 günü varmış daha4
ayyy hadı gecıkme olmuşmu
ayy bılmıyorum kı belırtıler neymıs baska4 günü varmış daha
Regl olacak hissi kan geldi sanmaayy bılmıyorum kı belırtıler neymıs baska
bakıyorum sımıd adı neYerlesme agrisi nasıl bir ağrı? Yaz arama yerine orada var
Kendimde bilmiyorum gibi bir şeybakıyorum sımıd adı ne
gördum gördum aynen buyuk ıhtımal hamıleKendimde bilmiyorum gibi bir şey
ayy gecen ay adetım bu stresden 5 gun gecıkmıstı oyuzden kendızı hıcc sıkmayın rahat bırkaın ben olucak ınnaıyorum:)Regl olacak hissi kan geldi sanma
Hadi inşallahayy gecen ay adetım bu stresden 5 gun gecıkmıstı oyuzden kendızı hıcc sıkmayın rahat bırkaın ben olucak ınnaıyorum:)