Heyecanlı bir süreçgördum gördum aynen buyuk ıhtımal hamıle
Akşam değil de sabah idrarı daha iyi oluyor olmazsan yarın akşam yerine diğer günün sabahı yapHadi inşallah
yarın akşam yaparım bende egebelık testı bakalım bugun olmazsam
çıksa herturlu cıkıyor ya benceHeyecanlı bir süreç
Akşam değil de sabah idrarı daha iyi oluyor olmazsan yarın akşam yerine diğer günün sabahı yap
Koyulugu artar ben ilk hamileligimde 1 gün gecikmisti sabah yapmistim pembemsiydi 104 çıkmıştı HCG aslında kan testi ilişkiden 8 gün önceye kadar çıkıyorçıksa herturlu cıkıyor ya bence
8 gün sonrayaKoyulugu artar ben ilk hamileligimde 1 gün gecikmisti sabah yapmistim pembemsiydi 104 çıkmıştı HCG aslında kan testi ilişkiden 8 gün önceye kadar çıkıyor
hadı ya aslında hıc yapmak ıstmeıyorum gene kendı kendıme psikoljimi bozuyorum ama bır yandan ne kaybederım dıyorum okadar yoruldum kı olumsuzluklara bıde pcossum hep buda olmaadı korkusu var8 gün sonraya
Cidden insan bekleyince çok zor oluyor ben de adet günüm gelse yapabilir mıyım bilmiyorum çünkü iş hamile olmakla bitmiyor maalesefhadı ya aslında hıc yapmak ıstmeıyorum gene kendı kendıme psikoljimi bozuyorum ama bır yandan ne kaybederım dıyorum okadar yoruldum kı olumsuzluklara bıde pcossum hep buda olmaadı korkusu var
ayyy ınsallah ya ınanın 1 seneyıde gectı ben bekleyelı hamıleliği okadar yıprattım kı kendımı artık kendımı baska seylere vermeye calışıyorumCidden insan bekleyince çok zor oluyor ben de adet günüm gelse yapabilir mıyım bilmiyorum çünkü iş hamile olmakla bitmiyor maalesefhamile olduğunu öğrenince insan çok değişik hissediyor kalp atışını duyunca ama sonra kaybedince de insanın içi çok yanıyor o yüzden hamile miyim bebeğim sağlıklı mi bir şey olur mu durumu başlıyor bu sefer rabbim sağlıklı sıhhatli kolay hamilelik nasip etsin bebeklerimiz de biz de sağlıklı bir şekilde bu süreci atlatalim doğsun büyütelim inşallah
Çalışıyor musun evde misin sürekli evde olmak da çok zor oluyorayyy ınsallah ya ınanın 1 seneyıde gectı ben bekleyelı hamıleliği okadar yıprattım kı kendımı artık kendımı baska seylere vermeye calışıyorum
yok calıısıyorum ya ben sureklı tuvalete gıdıyorum bır sey geldımı :)Çalışıyor musun evde misin sürekli evde olmak da çok zor oluyor
yok calıısıyorum ya ben sureklı tuvalete gıdıyorum bır sey geldımı :)
ınsallah suan hıc bır sey hıssetmıyorum sadece hafıf kasık patmaları arada odaİnşallah vardır
Eşine sürpriz mi yapacaksın eğer varsaınsallah suan hıc bır sey hıssetmıyorum sadece hafıf kasık patmaları arada oda
ben yapamam kı o anlar sımıdı adet gunlerımı benden ıyı takıp edıyor:)Eşine sürpriz mi yapacaksın eğer varsa
ben yapamam kı o anlar sımıdı adet gunlerımı benden ıyı takıp edıyor:)
Beklicem nasip belim ağrıyoama daha varmış sizde 4 gun gecıkmeısnı bekleyın bence
Benim de akıntım var kremsi sarı renkteBenimde bugün sabah karın ağrısı ile uyandım adet olacak gibi şimdi ağrılarım geçti ama sanki akınti var gibi hissediyorum gidiyorum yok pet takacak kadar hissediyorum ama gelmiyor çok şükür sizde de akıntı hissi var mi
Hayırlısi ile hamile olalım inşallahBenim de akıntım var kremsi sarı renkte
ayyy ınsallahHayırlısi ile hamile olalım inşallah
Aminnn umudumuzu kaybetmeyelimHayırlısi ile hamile olalım inşallah
Bir gelişme var mıayyy ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?