Hala aynıyım ama sag kasığım çok batıyor ya normal miBir gelişme var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala aynıyım ama sag kasığım çok batıyor ya normal miBir gelişme var mı
Normal ben ilk hamileligimde gece kesin adet olurum diye pet takıp uyumuştum inşallah gebelik vardırHala aynıyım ama sag kasığım çok batıyor ya normal mi
Ayyy ınsallah ya oladar cok istiyorum kıNormal ben ilk hamileligimde gece kesin adet olurum diye pet takıp uyumuştum inşallah gebelik vardır
İnşallah test yaparsan sonucunu atAyyy ınsallah ya oladar cok istiyorum kı
Cumartesi sabah yaprım heralde ya kandıl kandıl ne de guzel hayırlı bir gundeİnşallah test yaparsan sonucunu at
Sende mesela ilk hamıleliğin de hatırlatmak istemem ama kusura bakma belirtileri nasıldı üşk nasıl anladınNormal ben ilk hamileligimde gece kesin adet olurum diye pet takıp uyumuştum inşallah gebelik vardır
Benim regle 5 6 gün kala hafif hafif başım dönüyordu hiç hamile olduğumu bile düşünmemiştim regl günüm geldi adet olacam sandım pet taktım uyudum sabah uyandım gelmemişti dedim test yapayim hemen çıkmıştıSende mesela ilk hamıleliğin de hatırlatmak istemem ama kusura bakma belirtileri nasıldı üşk nasıl anladın
Gercekten okadar zor ve endişeli bir süreç ki zaten kimden duysam hep beklediği zaman olmammış aniden gelişmişBenim regle 5 6 gün kala hafif hafif başım dönüyordu hiç hamile olduğumu bile düşünmemiştim regl günüm geldi adet olacam sandım pet taktım uyudum sabah uyandım gelmemişti dedim test yapayim hemen çıkmıştı
Biz ilk istediğimiz ay midem bulanıyor kasiklarim ağrıyor bütün belirtiler vardı psikolojik falan mi diyordum sonra doktora gittik ağrım çok arttı böbrek taşı düşürüyormusum o ay ben her gün maden suyu içiyordum o yüzden olmuş zaten 2. Ay olmuştu çok şükür o zaman da kendimi dinlemedim oldu garip bir süreçGercekten okadar zor ve endişeli bir süreç ki zaten kimden duysam hep beklediği zaman olmammış aniden gelişmiş
Maden suyu nasıl bir faydası olduki gebelikteBiz ilk istediğimiz ay midem bulanıyor kasiklarim ağrıyor bütün belirtiler vardı psikolojik falan mi diyordum sonra doktora gittik ağrım çok arttı böbrek taşı düşürüyormusum o ay ben her gün maden suyu içiyordum o yüzden olmuş zaten 2. Ay olmuştu çok şükür o zaman da kendimi dinlemedim oldu garip bir süreç
Gebelik için içmedim herkes faydalı günde 1 tane dedi diye içtim o da benim değerlerim yüksek olunca magnezyum taş yapmış bana yasakladı doktor maden suyunuMaden suyu nasıl bir faydası olduki gebelikte
Hee anladım şimdi hay allahım yaGebelik için içmedim herkes faydalı günde 1 tane dedi diye içtim o da benim değerlerim yüksek olunca magnezyum taş yapmış bana yasakladı doktor maden suyunu
Göğüs hassasiyeti falan var mı şu anHee anladım şimdi hay allahım ya
Ya benım adet oluyoken hiç bir zaman göğüsüm ağrımaz hiç öyle belirtim olmadı hep aynıdır sızlamazGöğüs hassasiyeti falan var mı şu an
Benim de ama hamilelik ilerleyince biraz büyüyorlar ve ağrıyorlarYa benım adet oluyoken hiç bir zaman göğüsüm ağrımaz hiç öyle belirtim olmadı hep aynıdır sızlamaz
Ona razıyım ya olsundaBenim de ama hamilelik ilerleyince biraz büyüyorlar ve ağrıyorlar
İnşallah ya insan seviniyor bileOna razıyım ya olsunda
Sorma yaİnşallah ya insan seviniyor bile