- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
Yeni konularinda ilkokul arkadasina mi ne asik olmustu. Onunla ayrilmislar. Basindan iki uc nisan gecmis bi de. Biri bosanmis cocuklu bi adamla. Annesi kanser olmus. Kendisi hasta olmus falan filan. Nerde kaldi konu sahibi anlamadim ben1,5 senelik ne olmuş arkadaş , sonuç evlilik mi yoksa hala bakışıyorlar mı ?
Biri özet geçsin lütfen , okuyamadım 70 sayfa , konunun hala ayakta kalması ilginç geldi
Bu konuyu kim hortlatmış, geçen yılın konusuymuş galiba
Market muduru dedigo adam. Benm fotm demismudur deglm gaznoda clsyrum demsi. Bla bla bla . O degilde bu kadn bir cok konuusunda iceriks silmis ve fena yutarszlik va4
Evett. Ben bikac foto attim 69 da mi ne. 19 subat 2012 de 20 yasindaymis 14 mayis 2014 de 25 olmus. Bu nassiii isssMarket muduru dedigo adam. Benm fotm demismudur deglm gaznoda clsyrum demsi. Bla bla bla . O degilde bu kadn bir cok konuusunda iceriks silmis ve fena yutarszlik va4
Evett. Ben bikac foto attim 69 da mi ne. 19 subat 2012 de 20 yasindaymis 14 mayis 2014 de 25 olmus. Bu nassiii isss
Bilemiyotuz. Bu konuda kendi fotograflaeini paylasmisti. Avukatim diye cupbeyle. Ama simdi profil resmine bakiyoruz uc kiz var ucu de o yolladigi resimdeki kiz degil. Ayrica profil mesajlarinda instagram hesabi kabak gibi ortada. Adi da yaziyodu. Ama bilemediiksevgili hanımlar aslında elia rashid diye bi sevgilim olmuştu. hatta buraya üye olmadan önce yolda kendisiyle karşılaştım. bunları onun yazıp yazmadığını sordum ben yazmadım dedi.
bence o ama değilim diyo :) bu sizi biraz aydınlatır bence.
sevgili hanımlar aslında elia rashid diye bi sevgilim olmuştu. hatta buraya üye olmadan önce yolda kendisiyle karşılaştım. bunları onun yazıp yazmadığını sordum ben yazmadım dedi.
konu sahibinin nicki zaten eski sevgiliniz olduğu gerçeğini destekliyor :)sevgili hanımlar aslında elia rashid diye bi sevgilim olmuştu. hatta buraya üye olmadan önce yolda kendisiyle karşılaştım. bunları onun yazıp yazmadığını sordum ben yazmadım dedi.
sevgili hanımlar aslında elia rashid diye bi sevgilim olmuştu. hatta buraya üye olmadan önce yolda kendisiyle karşılaştım. bunları onun yazıp yazmadığını sordum ben yazmadım dedi.
Dimi prifuldeki resimdeki kizlarla alakasi yokkonuyu büyük bir heyecanla bayağı bir yakından takip etmiştim geçen yıl.Yediler bizi. konu sahibinin paylaştığı resimi falan da hatırlıyorum.
Bu arada adam gazinoda calısmıyormuş anladığım kadarıyla gazino ankarada bir semt orada yasıyorum demek istemiş
Dimi prifuldeki resimdeki kizlarla alakasi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?