- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım nasıl gidiyor, bayadır yazmıyorsun, umarım herşey yolundadır, bizi merakta bırakma :)Kızlar birkac gundur giremedim, girsemde uzunca yazmaya vakit bulamadım, kucuk kardesimin okul alısverisi vardı hazırlıklar vs.
Biz cok iyiyiz şu an, devam ediyor, hic sorun yok, cok saygılı cok nazik dininede bağlı anladığım kadarıyla, gercekten su an tam bir beyefendi, umarım boyle devam eder, cok gorusemiyoruz tabi o saat 10da cıkıyor, ama aksam ustu bi 15 dk bile olsa gorusuyoruz hergun, haftaya 3 gün öğlen gelicekmiş markete, o ara birlikte kahvaltıya gidicez, bakalım su an hersey cok guzel, duygularımda degisen hic bisi yok, gozlerimin icine bakıyor surekli, markete ben girdigimde kalbinin cıkıcak gibi oldugunuda itiraf etti dün :) su an hersey tek kelimeyle harika gercekten kızlarr iyiki tanışmışızz
Kızlar birkac gundur giremedim, girsemde uzunca yazmaya vakit bulamadım, kucuk kardesimin okul alısverisi vardı hazırlıklar vs.
Biz cok iyiyiz şu an, devam ediyor, hic sorun yok, cok saygılı cok nazik dininede bağlı anladığım kadarıyla, gercekten su an tam bir beyefendi, umarım boyle devam eder, cok gorusemiyoruz tabi o saat 10da cıkıyor, ama aksam ustu bi 15 dk bile olsa gorusuyoruz hergun, haftaya 3 gün öğlen gelicekmiş markete, o ara birlikte kahvaltıya gidicez, bakalım su an hersey cok guzel, duygularımda degisen hic bisi yok, gozlerimin icine bakıyor surekli, markete ben girdigimde kalbinin cıkıcak gibi oldugunuda itiraf etti dün :) su an hersey tek kelimeyle harika gercekten kızlarr iyiki tanışmışızz
Ne diyeyim mutluluklar, çok çok merak ediyordum şahsen ne aşamada olduğunuzu, ohh yavaş yavaş tanıştırılmalar başlamış ama kafanız biraz karışmış, yine de temkinli davranmakta fayda var tabi, önceki deneyimlerinizden dolayı. İnşAllah çok çok mutlu olursunuz...Arkadaşlar merhaba. Uzun zaman oldu, yazamadım, vakit oldu aslında ama yorgunluktu, yoğunluktu üşendim vallahi
Hepiniz iyisinizdir umuyorum ki, biz devam ediyoruz, gayet iyi gidiyoruz şu an. İş çıkışında apartman önünde 5-10 dk bile olsa surekli gorusuyoruz, markette hala tatlı tatlı bakışıyoruz opucukler atıyoruz birbirimize.. ablası ile tanıştırdı beni, ablası çok sevmiş beni soylediğine gore, ailesine bile bahsetmiş, ailesi biraz mesleğime takılmış, biraz gelenekci oldukları icin erkeklerin ustunlugune ve kadınların calısmaması gerektigine inanıyorlar.. birde ben avukat olunca, iyice kafaları karışmış, ama kararı oğullarına bırakmış, sen sevdiysen sen memnunsan sorun yoksa biz arkandayız her turlu destekte bulunuruz demişler.. kısa zamanda ailesi ilede tanıştırmayı dusunuyor, ama ben daha onceki berbat tecrubelerimden sonra iş ciddiye binince birazcık korktum açıkcası.. şimdilik bence biraz daha bekleyelim dedim, acele etmeyelim dedim, biraz kırıldı sanırım ama belli etmedi, ben öyle hissettim nedense.. bizde durum bu, benim kafamın az karışmış olmasından başka sorun yok, hala heyecanlıyız, beni öptüğü zaman titrediğini bile farkediyorum,kalp atışı duyulucak seviyeye geliyor resmen, seviyorum,mutluyum, bence o da memnun mutlu..
Durum bu şekilde arkadaşlar... Fikirlerinizi almak isterim bu konuda..
Ciddi misinnn. Nasil buldun ki resmini buralardaa. Konu sahibi ilk konularinda yasim 20 oldu demis bir yil sonra falan da yas oldu 24 falan demis ben orda bi suphelendim fake hesap mi diyekonunun sevgili sahibine:
konuda bahsi geçen ama bilgilerin yanlış verildiği kişiyim
yani hayali kahramanınız benim.doğrular ve yanlışları bildirmek isterim
DOĞRULAR:
gazinoda ikamet ediyorum
31 yaşındayım
fotograftaki kişiyim
YANLIŞLAR:
bekar değilim 1.5 yıllık evliyim yani konu açıldığında yeni evli olmuş oluyorum :)
market müdürü değilim
buraya benim fotoğrafımı koyup yanlış şeyler yazan arkadaştan isteğim konuyu bir an önce kapatması çünkü eşim bu siteyi aktif bir şekilde kullanıyor, bi kaç hafta sonra bir oğlum olacak :)
klüpteki bütün kadınlara sağlık mutluluk ve esenlikler dilerim :)
Vayy bee yine kandirildik demekkiEki Görüntüle 1589593 balık tutamadığımız bir gündü :)