Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.

dort ac gozunu sizin oralardada vardır bi market muduru yakısıklısından
Gulme ama bu sene tatilden gelirken otobus soforuydu o bni etkileyen adam bide bi bakislari konusmasi var seytan resmen cok etkilendim ama dedgim gbi hacizli cikti adam yne aklima dsuyo bazen

Sorma sorma benimkide yaka kartı takmıyordu, marketteki kimse takmıyor gerci. Kasiyerlerin fişte adı yazıyor ya, faceden onlara baksın, arkadas listesi acıksa ya da birbirlerinde begenileri falan vardır
Hmmm iyi fikir Çoçuğu görme bahanesiyle bütün maaşı market de ıvır zıvır şeylere yatıyor...Söyleyim iyi fikir...

Hmmm iyi fikir Çoçuğu görme bahanesiyle bütün maaşı market de ıvır zıvır şeylere yatıyor...Söyleyim iyi fikir...

Bende once baktım ama oyle bulamadım, ama bulmasıda yuksek bir ihtimal, artık herkes birbirini hemen ekliyor faceden falan

Gulme ama bu sene tatilden gelirken otobus soforuydu o bni etkileyen adam bide bi bakislari konusmasi var seytan resmen cok etkilendim ama dedgim gbi hacizli cikti adam yne aklima dsuyo bazen

bende onceki nisanlımla dugundeyken tanıstım, salonun isletmecisiydi, dul 2 çocuklu, bide ustune hakaret edip benden ayrıldı, ondan onceki nisanlımda yine mahalleden dukkan sahibiydi, o da askerden geldiginin 2.gunu evli komşularıyla boynuzu taktı, ve ikisindede evim barkım bile hazırdı dusun artık

Bende once baktım ama oyle bulamadım, ama bulmasıda yuksek bir ihtimal, artık herkes birbirini hemen ekliyor faceden falan

Artık iş kıza kalmış ben diyim de ama bu çoçuk kasa da hiç oturmuyor ben hiç kasa da görmedim fişde kasiyerlerin adı yazmaz mı?

Artık iş kıza kalmış ben diyim de ama bu çoçuk kasa da hiç oturmuyor ben hiç kasa da görmedim fişde kasiyerlerin adı yazmaz mı?

Kasiyerin adı yazar zaten, siz kasiyer kızlardan birini bulucaksınız faceden, eger arkadasları acıksa ordan tek tek bakıcaksanız, eger arkadasları kapalıysa muhakkak bir gonderisi bir resmi açıktır, resimlerdeki ve gonderilerdeki beğenilere bakıcaksınız. Marketteki başka bir çalışana ulaşıp hepsinin profilinede bakabilirsiniz.
Bende bir profesyonel edasıylan yazdım

Valla şaştım kaldım... ayy süpersiniz

Sans yok bizde canim sans sans

Uvv bayb bayb Ben demiştim en başında zaten :) Allah tamamına erdirsin canım

Dul çocuklu adamla niye nişanlandın kız gençsin güzelsin vukuatlı şeylerin içine girme

Valla onu deliler gibi sevdigim soylenemez aslında, inanılmaz deger veriyor gibiydi, ilk baslarda bi dedigimi iki etmiyodu, prenses gibi hissediyodum, bi baktım hosuma gidiyo, e o da tamam kızı avcumun icine aldım artık burnundan getirebilirim dedi getirdide sagolsuun

ohaa diyorum. konunun başından beri takip ediyorum verilmil sadakan varmış sen çok hoşsun çok güzel mesleğin var karşına çıkan ökzülere bak iyi yırtmışsın. müdüler çok tatlısınız siz ya :)

Bir kaç gün girmedim neler olmuş neler :) Takip ediyordum bende çok sevindim. Hayırlısı olsun :) Buarada söylemeden geçemeyeceğim çok yakışıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…