Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.

Ay yine heycanli da o bakismalar kadar büyülü diil bence. Bazen hasret vuslattan daha güzel sanki. Ama senin adina cok sevindim canim.

Tabii buda heyecanlı ama aynı heyecan değil o heyecanın yanından bile geçemez, neyse hobi olarak markete gidip reyon aralarından bakışsam mı acaba

Tabii buda heyecanlı ama aynı heyecan değil o heyecanın yanından bile geçemez, neyse hobi olarak markete gidip reyon aralarından bakışsam mı acaba

Harikasın ya cidden mizahınla çok hoşlaştım Maşallah maşallah tütü

Ama resmen kader ve ayni zamanda da komik. Yani demek istedigim önceki müdürü şikayet edip yollattirmissin başka subeye ve bu gelmiş onun yerine. Ahaha kendi ellerinle kendin getirdin yanına

Ama resmen kader ve ayni zamanda da komik. Yani demek istedigim önceki müdürü şikayet edip yollattirmissin başka subeye ve bu gelmiş onun yerine. Ahaha kendi ellerinle kendin getirdin yanına

Aynen oyle, beni en başta bu dusundurdu zaten allaam yoksa bu benim kaderim mi dedim zaten bakışa bakışa aşık oldum eski mudur kadını bulup iyiki bana kufrettin sağol mu desem

Bütün sayfaları okumadım ama konu sahibi Ankara da mı oturuyorsunuz. Bizim oradaki Akyurt marketdeki müdüre uyuyor tarifiniz

Anamm gordumm numaralasmissiniz hadi bakalim ins iyi olur

Hatta gorustuk bile, devam edicez bakalım neler olucak, su an 1 gun bile olmadı hersey olabildigince guzel, hayırlısıı arrtııkkk :)

Bizim apartmanda biri varda marketdeki çoçuk diye tutuşuyor ama biz müdürmü degilmi bilmiyoruz ... Yaka kartına bakıyoruz hiç yaka kartı takmıyor...Acaba aynı kişi mi dedim

Bizim apartmanda biri varda marketdeki çoçuk diye tutuşuyor ama biz müdürmü degilmi bilmiyoruz ... Yaka kartına bakıyoruz hiç yaka kartı takmıyor...Acaba aynı kişi mi dedim

Sorma sorma benimkide yaka kartı takmıyordu, marketteki kimse takmıyor gerci. Kasiyerlerin fişte adı yazıyor ya, faceden onlara baksın, arkadas listesi acıksa ya da birbirlerinde begenileri falan vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…