Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.

Güzel hayırlı olsun. Ama bu soru tuhaf kaçmış. Neden sorma ihtiyacı duyduki, hevesli bi cevap yazman gerekir biraz çekimser galiba.

aha da geldım :) bı kere soylemelıyım kı bu cocuk sana asık olmus peki sen ne dusunuyorsun gorustukten sonrakı fıkrın nedır ?

konusmaniz guzel gecmis canim hadi gozun aydin :) ama sona dogru bi isteksizlik sezdim.. neden daha cevap vermedin ki?

konusmaniz guzel gecmis canim hadi gozun aydin :) ama sona dogru bi isteksizlik sezdim.. neden daha cevap vermedin ki?

Yeni bi ikiskiden cıktıgım icin kendi kendime bi acaba dedim, ama denemekten ne kaybederim, cevap verdim, evet ben gorusmek istiyorum yazdım.

aha da geldım :) bı kere soylemelıyım kı bu cocuk sana asık olmus peki sen ne dusunuyorsun gorustukten sonrakı fıkrın nedır ?

Gorusmek istiyorum ben yazdım onada, denemekten ne kaybedicem :) hayırlısı artık akısına bırakıyorum

Gorusmek istiyorum ben yazdım onada, denemekten ne kaybedicem :) hayırlısı artık akısına bırakıyorum
tabıkıde ılk anlar eskılerı dusunmen normal gel gıt yasayabılırsın ama bu senı engellemesın canım atlatırsın bu hıssı ona alıstıkca :)

tabıkıde ılk anlar eskılerı dusunmen normal gel gıt yasayabılırsın ama bu senı engellemesın canım atlatırsın bu hıssı ona alıstıkca :)

Kesinliklee, ben hoslandım,o da belli ki hoslanmıs, devam edicem kesinlikle, bakalım neler olucakk

Yeni bi ikiskiden cıktıgım icin kendi kendime bi acaba dedim, ama denemekten ne kaybederim, cevap verdim, evet ben gorusmek istiyorum yazdım.
iyi yapmissin bence.. aynen hicbisey kaybetmezsin yani bundan sonrasi sizin elinizde.. hakkinizda hayirlisi olsun

Yaa çok sevindim maşallah allah nazarlardan saklasin inşallah beraber çok mutlu olursunuz. Çok iyi şeyler hissettim önümuzdeki yaz düğün var holeeeeyy ama çocuğa yavaş demeyeydin iyiydi bi de çok geç cevap vermissin mesajına fazla naz etmee :) mesajlasiyo musunuz şuan peki

konunun sessiz takipçilerindenim hayırlsı olsun tanışmanın güzel geçmesine sevinidim

Dün gece 12bucuga kadar mesajlastık, sabah 7bucuktada gunaydın mesajı atmış, işe gitmeden uğrayabilirsen gormek istiyorum diye, market 8de acılıyor bende 8ceyrek gibi ugradım marketin dısında ayak ustu 5 dk sohbet ettik,cok yorma kendini olur mu dedi :) bende tamam sende yorma kendini, haberlesiriz dedim işe geldim az once. Bu arada market şefi izindeymis o yuzden kendisinin 9 gun daha izni yokmuş.

numaralarınızı nasıl aldınız aaa ben kaçırmışım

numaralarınızı nasıl aldınız aaa ben kaçırmışım

En son markette dayanamadı arkamdan seslendi ben sizi tanımak istiyorum uygunsanız yarın aksam goruselim bu benim numaram dedi, ben aldım numarasını, ertesi gun ben ona mesaj attım 8 uygun mudur diye, oyle aldı :)

En son markette dayanamadı arkamdan seslendi ben sizi tanımak istiyorum uygunsanız yarın aksam goruselim bu benim numaram dedi, ben aldım numarasını, ertesi gun ben ona mesaj attım 8 uygun mudur diye, oyle aldı :)
hayırlı olsun
ne kadar süre sonra oldu peki
sen onu ilk gördükten ne kadar süre sonra ?

Ay yine heycanli da o bakismalar kadar büyülü diil bence. Bazen hasret vuslattan daha güzel sanki. Ama senin adina cok sevindim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…