- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.255
- 248
Hahaha simdi baktim o dedigini kiza valla bende o tarzda birsey dusunmustum neden ki acepcok guzelsin canimm masallahh :) valla benimde kafamda bambaska biri vardibelki duymussunuzdur yasemin sakallioglu var facede falan bussuru videolari var bu aralar cok izledigimdenmidir nedir onun gibi bisey canlandirmistim kafamda :))))
Boyle sirin guzel tahmin etmedim nedense bilmiyorumdaha kilolu yasindan buyuk gosteren bi kizsin diye dusunmustum hahaah
cok guzelsin canimm masallahh :) valla benimde kafamda bambaska biri vardibelki duymussunuzdur yasemin sakallioglu var facede falan bussuru videolari var bu aralar cok izledigimdenmidir nedir onun gibi bisey canlandirmistim kafamda :))))
bende de aynı sorun var 25 ım mıllet 20-21 sanıyor ayyHahah aksine kucuk gosteriyorum malesef
:))) evet o canim :) aynen aynen kucuk gosteriyosun canim sanslisiiin :)Sagol canım evet biliyorum galiba su karadenizli taklidimi oyle bi videosu vardı, ben valla tam 1.70 boyunda 55 kilo birde ustune kucuk gosteren bir kadınım :)
bende de aynı sorun var 25 ım mıllet 20-21 sanıyor ayy
ıyı degıl kı ama cogu hormonlu bacakları teyzelerden beterSormayın ya, ofiste sekreter sanıyorlar beni, avukat oldugumu duyunca bi şaşırma hareketleri falan, banada aynen 19-20 diyorlar, ama hakkaten yeni nesil acaip buyuk duruyor, 16 yasındaki kızlar 30luk kadın gibi gosteriyor vallahi, ne yiyip ne içiyor bunlar acaba
ne sorucam sana bu sımdı no sunu verdı ya sana canım sende verdın mı numaranı ?
ıyı degıl kı ama cogu hormonlu bacakları teyzelerden beteraynı seylerı bende yasıyorum alıstım artık
verseydın belkı mesaj atar veya arardı :) gec mı cıkıyorsun ısten. sacını acık bırak bence canım cuppelı fotondakı sacın hos duruyorYok istemedi, bende vermedim, yarın haber verirsin bana dedi, strese kapıldım zaten, ofise yedek kıyafet gotursem diye, ne giysem sacımı basımı nasıl yapsam acep
aynen tatlım bende 30 lu yaslarımı beklıyorum o yuzden..ozaman gorun bakın kucuk dedıgınız kız kac yasında dıye kabarıcamAynen hic iyi birsey degil aslında, biz simdi kucuk gostermekten sikayetciyiz ama 30lu yaşlardan sonra nasıl memnun olucaz bundan
verseydın belkı mesaj atar veya arardı :) gec mı cıkıyorsun ısten. sacını acık bırak bence canım cuppelı fotondakı sacın hos duruyor
eve ugramadan gorusurum dersen yanında goturebılırsın ozaman bencede sankı eve gel gıyın et en az 9 u bulur gec olur.sız sımdı saatıde belırlememıssınızdır heyecandan
bencede numaranı bıldır ona bı sekılde. plan yapınYok belirlemedikiş çıkışı dedi sadece, benim iş çıkışımı biliyorda olabilir, aynı saatlerde gittigim icin, ya da kendi iş çıkışından mı bahsetti acaba eve uğramam buyuk ihtimalle, onun iş çıkış saati 10 olsa gerek, oyle olursa eve giderim tabi. Ay bilemedim mesaj mı atsam
bencede numaranı bıldır ona bı sekılde. plan yapınay farkında mısın ne kadar saf bı ask baslangıcı bu
ınsallah zaten bozulmazsa dırekt evlen onunlaBen saftan çok salak gibi hissediyorum, adamın karsısındaki halimi bir gorseniz, amaan allahım kısa komedi filmi olurdu, bana senden etkileniyorum diyo bende benden mi etkileniyosun diye bidaha soruyorum eller zangır zangır, ilk duruşmamda bile boyle salaklaşmadım valla
Umuyorum ki boyle saflıgı bozulmadan devam ederr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?