tatliiim gittin mi marketee :)
Yoo dunden sonra azıcık merak etsin, aksam ustu gidicem
Yaa bastan sona 47 sayfayı da okumuş bulunmaktayimm :) Allahım yardimcin olsun fotoğraf yokmuydu çok merak ettim enistemizi
Ay o olayi bende bilmiyorum hayrina biri anlatsin bende ogreneyim :)Fotograf varda telefondan buraya nasıl atıcagımı bilemedim
Canım altta su an msj yazidigim yerde cevapla dosya yükle ve ayrıntılı düzenleme yazısı varya uç tane onlardan dosya yüklemeye tiklucaksin sonra dosya secedaha sonra her telefonda ayrı olur belki ama bende camera doküman falan yaziyo ben dokümana tıklayarak galeriden seciyorm bir dene bakalm:)Fotograf varda telefondan buraya nasıl atıcagımı bilemedim
Yazdım tatlım aşağıda bir bak :)Ay o olayi bende bilmiyorum hayrina biri anlatsin bende ogreneyim :)
ben onu denedım de azamı 10 mb mı bılmem ne dıyor telden fotoyu secıorum boyutundan kabul etmıyorYazdım tatlım aşağıda bir bak :)
Keserek yüklemeyi deneyebilirsinben onu denedım de azamı 10 mb mı bılmem ne dıyor telden fotoyu secıorum boyutundan kabul etmıyor
Aminn aminnallah ershd ye bagıslasın hahaha
aynen oyle kızımız cok guzel ,ama ortalarda yok catlıycam burada naptı acabaIstedigi kadar yakisikli olsun. Kizimiz daha güzel bi keremmm!!!
bencee bıraz meraklansın :)))Kızlar kızlar daha gitmedim markete, belki bugun gitmem merak etsiin birazzz, en olmadı aksam sigara almaya cıkıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?