Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.

Kocalarınızı alın kaçın kızlar kötü kadın müzeyyen geliyor

Zaten eşim de esmer az kıllı tipik Türk erkeği şimdi sokağa salmamayı düşünüyorum mazallah gözüyle soyarlar falan

benim konuda neler dediler ahahha bu ne ki : D
ismini bilmediğin adama aşık olunmazmış efenime söylim kadın asla belli etmemeliymiş bizim gibiler yüzünden erkeklerin sadık kalması zorlaşmış falan filan : D
sorduğum tek şeyde hoşlandığım doktoru nasıl bulabilirim : D

ay dusunsenıze adam evlıymıs bıde karısı bu sıteye uyeymıs te bu konuyu okuyormus

sehri bilmiyoruz ama belkı de bırden fazla vardır bu ısımde

Zaten eşim de esmer az kıllı tipik Türk erkeği şimdi sokağa salmamayı düşünüyorum mazallah gözüyle soyarlar falan

Ayy amman dikkatli oll benim gibi sapıklar oralardada vardır mazallah seninkini baştan cıkarmasınlar sonra

hahah delisiniz yaaa :) :) :) kiz sen onu bunu bosverde bugun gordun mu market mudurunuuu? gormediysen bi kosu profiterol kap gel benim icin

Aa o sizin konumuydu, bende takip ediyodum, hakkat kız noldu doktor
Hayır da adam sadıksa ben naparsam yapayım bana goz ucuyla bile bakmaz, tabi fena kadınlar çok ama evli olup olmadıgını bilmiyorum 2-3 kez goz ucuyla bakıyorum baska birsey yok zaten, sanki yuvayı dağıttım bebeler aç susuz kaldı

çok net bişey yok henüz çokta sallamıyorum artık hem. yani milletin sandığı gibi takılmadım peşine : )
senin için hayırlısı olsun diyelim

ay dusunsenıze adam evlıymıs bıde karısı bu sıteye uyeymıs te bu konuyu okuyormus

ay cok tatlı ya sonunu merak ediyorum

hahah delisiniz yaaa :) :) :) kiz sen onu bunu bosverde bugun gordun mu market mudurunuuu? gormediysen bi kosu profiterol kap gel benim icin

Kızlar kızlar, ben markete gittim, eve girdim ellerimi yıkamadan size yazıyorum hemencik, ben girdiğimde danışma kısmında pc başında oturuyordu, danışma kısmı kapının hemen sol tarafında zaten, artık parfüm kokusundan mı anladı bilemedim, hemen gördü. Ben arka reyonlara geçtim, alıcaklarım o taraftaydı, aynı dunku gibi geldi pesimden, yine 3-5 parca duzeltiyomus gibi yaptı, ben alıcaklarımı aldım kasaya geçtim, o da danışmaya oturdu tekrar, yine bakıstık biraz, ikimizden de ne bir ses ne bir gülümseme
Kasada işimi uzattım biraz poşetlerken falan, ama yine birşey olmadı, malesef gulumsicem diyorum, ordayken kitleniyorum

kız market sahibi arkaasına sorsana birisi varmıymıs hayatında evli miymiş bekarmıymıs yok derse yürü gitsin

bencede öğrensene kızz kimdir necidir fırsatın varken

hadı ya bende buyuk harflerle kırmızı kırmızı yazınca bı gelısme oldu sandım :) ama onun da ılgısı oldugu bellı artık yerınden kalkması senın oldugun tarafa gelmesı gerı donmesı vs. tesaduf olamaz artık.. ama asıl mesele neden adım atmıyor senden taraf ısık mı goremıyor ya da engelleyen bı durum mu var onu orası muamma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…