• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adeta Cigerim sökülüyor

Sütü ocağa alin içebilecek ölçüde)böyle cizirdama sesi gelince ocaği kapatıp , sarımsaklari atin kapak kaptip dinlendirin 7-8 dk sonra için,
Biraz tereyağini eritip ocaktan alip pekmez ve karabiber katip icin.
Zencefil bal
Turp bal.
Birde keçiburnu kürü vardi netten bakıp yapin:)

oglumun 3 haftadır geçmeyen öksürügünü.. üzüm pekmezi ve karabiberle geçirdim.. pekmeze bolca karabiber ekledim bolca ama. güzel karıştırıp günde 2 kaşık içirdim çok şükür geçti.. uzun zamandır yaptıgım ve sonuç aldıgım bir yöntemdir.. tavsiye ederim

2.5 aydır öksürüğüm gecmiyor tam 5 kere dra gittim 5 tertip ilac kullandim hala kullaniyorum kan temiz cikti sadece akcigerde cok az derecede iltihap gözüktü lutfen yardim edin oksurugu tamamen kesmek ocin oneriniz varmi
Oksurugunuz alerjik olabilir antibiyotik alerji hapı (levmont)gibi bide prospan yada remetus için öksürüğe

Canım geçmiş olsun kozalak reçeli bulabilir isen bayağı fayda ediyor internet den bir bak istersen

Tereyağını ısıtıp pekmez katarak içmek.denendi onaylandı.

balgamlı mı?

hatmi çiçeği demle ve iç.
süt ve sarımsak kaynat iç.
bal ,sıcak mı sıcak su ve hakıkı sırke. 3 güne zımba olursun.

Bu seneki soğuk algınlığının en belirgin özelliği.ben de bir aydan fazla bu durumdayım.etrafimda bir çok insanda aynı sorunu yaşıyor.bir türlü geçmek bilmiyor.

Alerjiniz var mi? Ben de bazi dobemler gecmeyen oksuruk oluyor. Antihistaminik kullaniyorum. Doktora sordunuz mu alerji testini falan?

Bir senedir hastalıklar uzun sürüyor sanki. Dediğiniz soruna şöyle biraz çözüm bulduk, keçiboynuzu pekmezi

2.5 aydır öksürüğüm gecmiyor tam 5 kere dra gittim 5 tertip ilac kullandim hala kullaniyorum kan temiz cikti sadece akcigerde cok az derecede iltihap gözüktü lutfen yardim edin oksurugu tamamen kesmek ocin oneriniz varmi
allah sifa versin bende gitmedigim doktor kalmamisti bi türlü gecmedi hafif bi soguk aldigimda tekrar basliyor ama benim alerji öksürügü cigerlerimfe birsey cikmamisti dogal yöntemlerde denedim olmadi ac karnina sabah yatmadan önce bal veya pekmez icin keciboynuzu özüicin

Kuru öksürüğe benim kayınpeder tarifi var. :KK33:Geçen bana yaptırdı hemen kesti. Pekmezi hafif ılık suyla seyreltin çok değil ama içine karabiber atın için. Karışım ılık olacak.
Zararlı birşey değil sonuçta hiç bişey olmazsa pekmez kan yapar dedim içtim. Ve garip bir şekilde öksürük kesildi. Tekrar başlayınca aynısını yine uyguluyorum. Deneyin isterseniz
Seyreltin ne kiz

Merhaba size bişiy anlatacağım bir amcamız var çok yoğun öksürük vardı onda yani özelllikle akşamları astım hastası olmasına veriyorduk...prof bir göğüs hastalıkları doktoruna gitti sonuç koyulan teşhis yıllar öncesinde geçirdiği bronşit rahatsızlığı yüzünden akçiğerde bir iz kalmış yaş ilerleyince yara haline dönüşmüş sürekli bitmeyen ilaçlara bir süre cvp veren ,bir süre sonra tekrar iltihaplanıyormuş...
Kapalı ameliyat yapılacak içerden direk müdahale gerekiyormuş tedavisi o şekilde olmak zorundaymış aklıma geldi ..daha iyi doktorlara gitmem gerekiyor..
Oksuruk icin gogus hastaluklari en son aklima gelir oraya gitmeye nasil karar verdiniz ben ya dahiliyeye ya da kbb gidiyorum 🤔

Ben de 1 ay cektim konusamiyordum hic. Bogaxima bir sey takiliyordu sanki dakkada bir oksuyordum zencefil bal limon. Bogaz spreyi derken gecti eskiye gore cok iyi ama yine konusurken bogazimin dugumlendigi oluyor

Back