• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adeta Cigerim sökülüyor

2.5 aydır öksürüğüm gecmiyor tam 5 kere dra gittim 5 tertip ilac kullandim hala kullaniyorum kan temiz cikti sadece akcigerde cok az derecede iltihap gözüktü lutfen yardim edin oksurugu tamamen kesmek ocin oneriniz varmi
Sabah aç karnına çörekotu yıyın 1 kasık

Andız pekmezi alın, ama normal pekmez değil andız pekmezi olacak muhakkak. biraz acı bi pekmez.

1 tatlı kaşığı andız pekmeziyle 1 tatlı kaşığı zeytinyağını karıştırıp hafiften ılıtın ya da yağ yerine suyla da seyreltebilirsiniz. sabahları aç karnına için benim oğlumun öksürüğünü 3 günde kesti. kesilene kadar yapın.

Eğer hiç kesilmeyen, konuşturmayan bir öksürükse , alerjik olabilir. Onda teşhis koymakta çok zorlanıyor doktorlar. Soluk aldıkça artan bir öksürük mü?
Evet bende tam boyle yazıcaktım.Bı ara bende cok öksürüodum.Sonra alerjım oldugu cıktı.Ona gore ılac verdı.Ve daha sonra gectı.

2.5 aydır öksürüğüm gecmiyor tam 5 kere dra gittim 5 tertip ilac kullandim hala kullaniyorum kan temiz cikti sadece akcigerde cok az derecede iltihap gözüktü lutfen yardim edin oksurugu tamamen kesmek ocin oneriniz varmi
vicks vapodry öksürük surubunu denediniz mi
benim inatçı öksürüğümu geçirmişti
5 günden fazla kullanmamak gerekiyor
geçmezse 5 günden sonra ara verip tekrar başlayabilirsiniz

Andız pekmezi alın, ama normal pekmez değil andız pekmezi olacak muhakkak. biraz acı bi pekmez.

1 tatlı kaşığı andız pekmeziyle 1 tatlı kaşığı zeytinyağını karıştırıp hafiften ılıtın ya da yağ yerine suyla da seyreltebilirsiniz. sabahları aç karnına için benim oğlumun öksürüğünü 3 günde kesti. kesilene kadar yapın.
Deneyecegim i s fayda eder

konu sahibi benim kelin ilaci olsa basina calar misali.😊 zencefil dediler ihlamura katip ictim tabi oda kan sulandiriyormus siz gebesiniz dra sormadan icmeyin hos bana fayda etmedi
Bana da hiçbişey fayda etmiyor inşallah kısa sürede bir çare buluruz hepimiz, ben de astım var zaten, kış ayı hiç yaramıyor

Yazıldı mi bilmiyorum ama hakiki zeytinyağı ile dövülmüş sarımsağı karıştırıp sarimsagini süzüp ayak altlarına sürün ve çorap giyip yatın. Kokar ama güzel bir çözüm.

Kara turp içini oyup bal koyun turpun alt tarafını minicik delip bardak üstüne koyun çok iyi geliyor

Evet bende tam boyle yazıcaktım.Bı ara bende cok öksürüodum.Sonra alerjım oldugu cıktı.Ona gore ılac verdı.Ve daha sonra gectı.

Ne güzel sizin geçmiş. Ben bir ilkbaharda, bir de sonbaharda iki kez çekiyorum bu derdi, çok lanet bir öksürük. Önceden hapla 1 haftada geçiyordu, şimdi hiç işe yaramıyor. Bu sene keçiboynuzunu suda kaynatıp için önerisini uyguladım. En şiddetli zamanlarıydı öksürüğün ama geçirdi. Umarım tekrarlamaz sizin ama yine de aklınızda olsun

turp bal, bakarsanız görursunuz. çok işe yaradı bende.
tamamen bitkisel bir şurup var(prospan) ama lutfen eczacınıza danışın alırken yan etki falan durumlarını bende işe yaradı ama sizde yarar mı bilmem.

Evet prospan çok güzel bı şurup iyi geliyor Allah'ın izniyle.

Bende hasta olduğum zamanlardan sonra 2 ay geçmeyen öksürük yaşıyorum ne yaparsam geçmiyor sanki içten gögsm kasınyor ve öksürük oluyor sana tavsiyem ventolin fısfıs al çok iyi geliyor öksürüğüme

Akciğer embolisi bakımından değerlendirildi iz mi?
Genelde bronşit veya astım ile karışır
Şiddetli öksürük yapar..

Kuru öksürüğe benim kayınpeder tarifi var. :KK33:Geçen bana yaptırdı hemen kesti. Pekmezi hafif ılık suyla seyreltin çok değil ama içine karabiber atın için. Karışım ılık olacak.
Zararlı birşey değil sonuçta hiç bişey olmazsa pekmez kan yapar dedim içtim. Ve garip bir şekilde öksürük kesildi. Tekrar başlayınca aynısını yine uyguluyorum. Deneyin isterseniz
Kesinlikle ılık suyla öksürük kesici dut pekmezi.

Back