• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adeta Cigerim sökülüyor

Su an aynı durumdayım ve ilaç alamıyorum gebelikten dolayı, sıcak su bal ve limon karışımı yapıp içiyorum sürekli, boğazım tahrişten berbat ve bisey yapamamak daha kötü:(

Hanimefendi ya Antibiotik kullanmaniz lazim doktorunuz vermesi lazim ama Doktor da bi Tani koymasi lazim Akciger inthaplanmasi da Bronsit mi Zatüre mi Faranjit mi? ona göre tedavi etmesi gerekir Gögüsden hiralma sesi geliyor mu gelmiyormu balgam geliyor mu? gelyiorsa hangi renk? bunlara göre ilac kullanmaniz gerekiyor

😥 uc hafta sonra tüp bebek tedavisine başlayacağım iyilesmem lazim ilac kullanmm yasak tedavi baslayinca çünkü cagre arıyorum

Kesin doktora o zaman geçiştirmeyin. Tedavi esnasında nüksederse size daha zor olur. Dediğim gibi burdakiler geçici çözüm olur.
Farklı doktorlardan destek alın. Bazen o doktor görememiş farkedememiş olabiliyor.

Su an aynı durumdayım ve ilaç alamıyorum gebelikten dolayı, sıcak su bal ve limon karışımı yapıp içiyorum sürekli, boğazım tahrişten berbat ve bisey yapamamak daha kötü:KK43:
Allah yardimcimiz olsun gogusumun agrisindan duramiyorum artik cok zor gercekten 2.5 aydir biyle olunca korkutmuyorda degil acikcasi

Hanimefendi ya Antibiotik kullanmaniz lazim doktorunuz vermesi lazim ama Doktor da bi Tani koymasi lazim Akciger inthaplanmasi da Bronsit mi Zatüre mi Faranjit mi? ona göre tedavi etmesi gerekir Gögüsden hiralma sesi geliyor mu gelmiyormu balgam geliyor mu? gelyiorsa hangi renk? bunlara göre ilac kullanmaniz gerekiyor
Ahhh tam 3 kutu antibiyotik kullandim ekstra verdigi ilaclari saymiyorum goguste hirilti yok balgam az miktarda renksiz gogus agrisi ve siddetli oksuruk

Allah yardimcimiz olsun gogusumun agrisindan duramiyorum artik cok zor gercekten 2.5 aydir biyle olunca korkutmuyorda degil acikcasi
Allah acil şifalar versin hepimize :( doğal önerebileceğiniz bir tarif varsa yazabilir misiniz :(

uc haftadır sigara icmiyorum. Biraktim icilen ortamda bulunmuyorum ne yapacagimi sasirdim artik
Canım sigarayı kesinlikle bırak sakın iyileşeyimde başlarım moduna girme öksürüğün uzaması normal yani normal sigarada icmeyenlerdede olabilir ama sigara risk daha fazla bırakmakta zorlanır diyorsa tedavi al onlar gercekten işe yarıyor tedaviye başlayacakmışsın bide bunlar cok etkiler

Merhaba size bişiy anlatacağım bir amcamız var çok yoğun öksürük vardı onda yani özelllikle akşamları astım hastası olmasına veriyorduk...prof bir göğüs hastalıkları doktoruna gitti sonuç koyulan teşhis yıllar öncesinde geçirdiği bronşit rahatsızlığı yüzünden akçiğerde bir iz kalmış yaş ilerleyince yara haline dönüşmüş sürekli bitmeyen ilaçlara bir süre cvp veren ,bir süre sonra tekrar iltihaplanıyormuş...
Kapalı ameliyat yapılacak içerden direk müdahale gerekiyormuş tedavisi o şekilde olmak zorundaymış aklıma geldi ..daha iyi doktorlara gitmem gerekiyor..

Back