RenksizYeşil mi balgamınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
RenksizYeşil mi balgamınız
Zature demedi dedigi sadece iltihap var az miktardaİltihap derken zatürre mi olmuşsunuz? Zatürre iseniz ciddi tedavi gerektirir
Canım bide klima sigara havalandırılmayan gibi ortamlardada olabilir doktora git yinede canım ilk önce senin sağlıgın önemliuc hafta sonra tüp bebek tedavisine başlayacağım iyilesmem lazim ilac kullanmm yasak tedavi baslayinca çünkü cagre arıyorum
Tskr ederimHarnup özü ılıkken günde üç defa.
uc hafta sonra tüp bebek tedavisine başlayacağım iyilesmem lazim ilac kullanmm yasak tedavi baslayinca çünkü cagre arıyorum
uc haftadır sigara icmiyorum. Biraktim icilen ortamda bulunmuyorum ne yapacagimi sasirdim artikCanım bide klima sigara havalandırılmayan gibi ortamlardada olabilir doktora git yinede canım ilk önce senin sağlıgın önemli
Normalde sigara mi iciyorsun..Eğer sigara iciyorsan öncesinde öksürüğün boyle uzaması normal..Hafif bronşit olmuş gibi..Veyahut reflü de öksürüğün uzamasına sebep olabilir..uc haftadır sigara icmiyorum. Biraktim icilen ortamda bulunmuyorum ne yapacagimi sasirdim artik
Allah yardimcimiz olsun gogusumun agrisindan duramiyorum artik cok zor gercekten 2.5 aydir biyle olunca korkutmuyorda degil acikcasiSu an aynı durumdayım ve ilaç alamıyorum gebelikten dolayı, sıcak su bal ve limon karışımı yapıp içiyorum sürekli, boğazım tahrişten berbat ve bisey yapamamak daha kötü
Evet sigara kullaniyordum ama uc haftadir kullanmiyorum biraktimNormalde sigara mi iciyorsun..Eğer sigara iciyorsan öncesinde öksürüğün boyle uzaması normal..Hafif bronşit olmuş gibi..Veyahut reflü de öksürüğün uzamasına sebep olabilir..
Ahhh tam 3 kutu antibiyotik kullandim ekstra verdigi ilaclari saymiyorum goguste hirilti yok balgam az miktarda renksiz gogus agrisi ve siddetli oksurukHanimefendi ya Antibiotik kullanmaniz lazim doktorunuz vermesi lazim ama Doktor da bi Tani koymasi lazim Akciger inthaplanmasi da Bronsit mi Zatüre mi Faranjit mi? ona göre tedavi etmesi gerekir Gögüsden hiralma sesi geliyor mu gelmiyormu balgam geliyor mu? gelyiorsa hangi renk? bunlara göre ilac kullanmaniz gerekiyor
nedeni bu olabilir ilk hafatalaar normalEvet sigara kullaniyordum ama uc haftadir kullanmiyorum biraktim
Bende hirilti yok sadece az miktarda renksiz balgam gogus agrisi ve yogun öksürükBende öldüm sizin gibi en sonu alerjik çıktı. Hasirtili husurtulu bir oksuruktu. Bir hap verdi geçti. Benimde üç ay sürmüştü
Allah acil şifalar versin hepimize doğal önerebileceğiniz bir tarif varsa yazabilir misinizAllah yardimcimiz olsun gogusumun agrisindan duramiyorum artik cok zor gercekten 2.5 aydir biyle olunca korkutmuyorda degil acikcasi
Canım sigarayı kesinlikle bırak sakın iyileşeyimde başlarım moduna girme öksürüğün uzaması normal yani normal sigarada icmeyenlerdede olabilir ama sigara risk daha fazla bırakmakta zorlanır diyorsa tedavi al onlar gercekten işe yarıyor tedaviye başlayacakmışsın bide bunlar cok etkileruc haftadır sigara icmiyorum. Biraktim icilen ortamda bulunmuyorum ne yapacagimi sasirdim artik
Allah şifa versin inşallahBende hirilti yok sadece az miktarda renksiz balgam gogus agrisi ve yogun öksürük
Sigarayi birakmaniz ile alakali olabilir ilk haftalar böyle oluyor cünküBende hirilti yok sadece az miktarda renksiz balgam gogus agrisi ve yogun öksürük