• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atakkk

Çok haklısın en önce bunu kanullenmem lazım yoksa sürekli kalp krizimi felçmi derken kafayı yicem ya her sabah tansiyon ölç kalbini dible gözlerime bak yüzüme bak elleri titriyor mu bak gğn geçmiyor
Ay aynı ben aynı😂 bak ölmedim yasıyorum hala

Ben ilaç kullanımına hep karşıydım o yüzden kullanmadım, zaten bunun tek tedavisi sizsiniz. İlk başlarda krizlerim çok ağır geçerdi, benim ekstradan el ve ayaklarım felçli gibi şekil değiştirip kitlenirdi. Uzun yıllar savaştım, kendi kendime yönetebilmeyi, yavaşlatabilmeyi öğrendim. Bu aralar sabah akşam yokluyor, geldiği gibi gönderiyorum. Zamanla siz de aşacaksınız umarım.🙏🏻

Ben ilaç kullanımına hep karşıydım o yüzden kullanmadım, zaten bunun tek tedavisi sizsiniz. İlk başlarda krizlerim çok ağır geçerdi, benim ekstradan el ve ayaklarım felçli gibi şekil değiştirip kitlenirdi. Uzun yıllar savaştım, kendi kendime yönetebilmeyi, yavaşlatabilmeyi öğrendim. Bu aralar sabah akşam yokluyor, geldiği gibi gönderiyorum. Zamanla siz de aşacaksınız umarım.🙏🏻
Ya işte en korktuğum şey ben bunu 1 yıl falan ilaç tedavisi görücem sonra biticek sanıyordum bitmiycek mi bu? Ben hep bu korkularla mı yaşıcam artık :((

Klasik panik atak belirtileri ve ruh hali. Nefes egzersizleri ve atak anında soğuk duş iyi gelir

Ya işte en korktuğum şey ben bunu 1 yıl falan ilaç tedavisi görücem sonra biticek sanıyordum bitmiycek mi bu? Ben hep bu korkularla mı yaşıcam artık :KK43:(
Şöyle ki, ne kadar korkarsak o kadar krizi çağırdığımızı düşünüyorum, çünkü atak sinyalleri alır almaz ellerim yine mi kitlenecek, dişlerime kadar yine mi uyuşacak diye düşünüp korktukça daha da ağırlaştığını tecrübe ettim, yıllardır yoga ve meditasyon yapıyorum, o kadar iyi geliyor ki, yogaya ara verdiğim zamanlar ( şu an olduğu gibi) çarpıntılar aman vermiyor. Size de tavsiye ederim, yoga ile beraber nefesizinizi de doğru kontrol etmeye başlayacaksınız. Sinyalleri almaya başladığınız anda kendinizi sakinleştirebileceksiniz, başa çıkmayı öğreneceksiniz. Hepsi zamanla olacak. Korkmayın, korkmayalım. 🙏🏻🤍

Benim durumumda ölmekten değil de bayılıp kalmaktan korkuyorum. Kapalı alanda otururken çok kötü oluyorum. Şu sıralar birine söz verip bir kahve, çay içmeye bile gidemiyorum. 2 sene önce eve gece yarısı ambulans çağıracak kadar kötü olmuştum ve bir seferinde de yemek sırasında fenalaştım. Normalde yıllarca Lustral kullandım ama ara vermiştim bu yüzden yeniden başladım. Bu sefer hiç iyi geldiğini hissedemiyorum nedense, hep bir panik hali var. Önceden Paxera kullanıyordum ama o da nasıl bir şeyse kemiklerim çıtır çatırdı sürekli. Delirmemek çok zor cidden kızlar...

Şöyle ki, ne kadar korkarsak o kadar krizi çağırdığımızı düşünüyorum, çünkü atak sinyalleri alır almaz ellerim yine mi kitlenecek, dişlerime kadar yine mi uyuşacak diye düşünüp korktukça daha da ağırlaştığını tecrübe ettim, yıllardır yoga ve meditasyon yapıyorum, o kadar iyi geliyor ki, yogaya ara verdiğim zamanlar ( şu an olduğu gibi) çarpıntılar aman vermiyor. Size de tavsiye ederim, yoga ile beraber nefesizinizi de doğru kontrol etmeye başlayacaksınız. Sinyalleri almaya başladığınız anda kendinizi sakinleştirebileceksiniz, başa çıkmayı öğreneceksiniz. Hepsi zamanla olacak. Korkmayın, korkmayalım. 🙏🏻🤍
Ben de başlayayım bari, gerçekten katlanamıyorum...

Back