• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adeta Cigerim sökülüyor

Kuru öksürüğe benim kayınpeder tarifi var. :KK33:Geçen bana yaptırdı hemen kesti. Pekmezi hafif ılık suyla seyreltin çok değil ama içine karabiber atın için. Karışım ılık olacak.
Zararlı birşey değil sonuçta hiç bişey olmazsa pekmez kan yapar dedim içtim. Ve garip bir şekilde öksürük kesildi. Tekrar başlayınca aynısını yine uyguluyorum. Deneyin isterseniz

turp bal, bakarsanız görursunuz. çok işe yaradı bende.
tamamen bitkisel bir şurup var(prospan) ama lutfen eczacınıza danışın alırken yan etki falan durumlarını bende işe yaradı ama sizde yarar mı bilmem.

Nefes testleri yapildi mi peki, duzgun bir gogus hastaliklari hastanesine gidin bence.
Yapildi solulum testi temiz cikti kan temiz cikti sadece akcigerde cok az derecede iltihap gözüktü 2kere devlet has.geogise gittim baktim fayda etmedi 3 leredirde ozel hastahaneye gidiyorum hala ayni durumum tam geciyor gibi oluyor uc bes gun sonra tekrar basliyor

Kuru öksürüğe benim kayınpeder tarifi var. :KK33:Geçen bana yaptırdı hemen kesti. Pekmezi hafif ılık suyla seyreltin çok değil ama içine karabiber atın için. Karışım ılık olacak.
Zararlı birşey değil sonuçta hiç bişey olmazsa pekmez kan yapar dedim içtim. Ve garip bir şekilde öksürük kesildi. Tekrar başlayınca aynısını yine uyguluyorum. Deneyin isterseniz
Tskr ederim denedim malesef fayda etmedi

Astm ztn Kan da belli olmaz , Solunum Testi temiz cikm asi garip o öksürük ile Doktorunuz ne dedi ? Faranjit gibi bi Tani koymadi mi ilac vermedi mi öksürük icin?

onun haricinde Zencefil tozunu bal ile karistirip yutun aninda cigerleri hafifletiyor

Evet canım cok iyi geliyor pekmez bide andızlı pekmezi var oda öksürüge birebir bide yatıgınız oda yatak sıcak olsun soğukluk baya tetikliyor

Bi tavsiye de benden gelsin o zaman: Sabahları limonlu su içiyordum ondaki asit boğazımı tahriş ediyormuş ve sürekli öksürüyordum. Dumanlı tozlu hava sahasından uzak kalıp asitli içecekler içmeyin bakalım faydası oluyor mu ?

Astm ztn Kan da belli olmaz , Solunum Testi temiz cikm asi garip o öksürük ile Doktorunuz ne dedi ? Faranjit gibi bi Tani koymadi mi ilac vermedi mi öksürük icin?

onun haricinde Zencefil tozunu bal ile karistirip yutun aninda cigerleri hafifletiyor
Aynen 2 kere yapildi solunum testi farkli zamanlarda temiz cikti.dr sadece akcigerde az miktarda iltihap gozukuyo dedi onun disinda muaynede fln bisy gozukmuyo dedi.ama benim adeta oksururken cigerim sökülüyor zencefilde denedim tsze zencefili ihlamura kattim hatta macununj bile aldim içtim yok iki uc gun geciyo seviniyorim sonra en basa sarıyo yarin 6.kez gidecegim dra her gitmemde en az uc farkli ilac verdiler kullandım bi degisiklik yok

Back