Adet yaklaştıkça koyulaşan ovülasyon testlerim

Yanlış ovülasyonu atmışım bugünkü ovülasyon bu
Ben bugün doktor kontrolüne gittim rutin bi kontrol.. Doktorum çok iyi özel bi kliniğe gidiyorum bu arada 6 aylık evliyim 5 aydır çocuk düşünüyorum ve 2 aydan sonra ben telaş yapmaya başladım hiç bilmediğim için böyle şeyleri hemen hamile kalıcam sanıyordum.. Doktor dedi sen ne zaman düşünmeyi bırakırsan o zaman eminim ki olucak. Kendine bi uğraş bul dedi mesela şuan çalışmıyorum bi işe gir çalış yaşam şeklini değiştir. Ozaman hamile kalabilirsin dedi

Sizin yaşınız zaten çok küçük doktor doğru söylemiş sizin adınıza ama yaşı geçenler pek öyle yapamıyor :) ben en salanlardan biriyim ozamanda olmuyor takip etmek lazım yaş geçince, siz zaten bence çok küçüksünüz hiç sıkmayın kendinizi, mutlaka bir işiniz uğraşınız da olsun

Normal bu çizgi qma gebelikte görebiliyorsanız şüpheli bi durum, markası ne testin aynısı bende kullandım, predoctor ve comfort onlarla öğrenmiştim
Ovülasyon laboquik , gebelik certain biraz şüpheli testler, prodüktörde de gölge gördüm onları da ekleyeyim

Eklentiler

• 04D48D72-0BFC-421A-945F-C82FFA7CBC7D.webp
    16 KB · Görüntüleme: 75
  • 4471A5D1-E1B7-493A-9CB3-D5B5B36F2433.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 72
Ovülasyon laboquik , gebelik certain biraz şüpheli testler, prodüktörde de gölge gördüm onları da ekleyeyim
Çok hafif derinden hissediliyor ama inşallah vardırr, elinizde kaldıysa her sabah deneyin isterseniz, bende bu sabah yaptım 4 gün var bata, 1.5 saat sonra kuruma çizgisi gibi bi şey çıktı ama yalan olduğunu düşünüyorum

Eklentiler

• 20231124_140202.webp
    35 KB · Görüntüleme: 71
Evet derinden görünüyor koyulaşması lazım ikimizinkide sizde deneyin ben bol test aldım eve gidince de deneyeceğim, kasıklarım sızlıyor

Benimde 4 gün var bata

Adete 4 gün var bugünkü ovülasyon testi

Eklentiler

• DDAEB20F-94FD-4F5D-9FCA-EC011B9AB177.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 69
Adete 4 gün var bugünkü ovülasyon testi
Cnm yeni yumurtluyorda oalabilirsin. Bende 2 ay önce adet günümde yumurtladım hamileyim diye cok heveslendim hatta. Meğerse geç yumurtlamışım adetim de sarktı o yüzden. İnşallah hamilesindir ama diger ihtimali de düşünüp değerlendir

14. ünde yumurtladım hatta çatladı canım ya günlerdir koyu böyle pcosta değilim anlamıyorumm gebelikte de net bişey yok

14. ünde yumurtladım hatta çatladı canım ya günlerdir koyu böyle pcosta değilim anlamıyorumm gebelikte de net bişey yok
Bende de pcos yok benimde aynı sekilde oldu ovulasyon bende kullanıyorum. Koca bir hayal kırıklıgı yasamıstım da inşallah sen yaşamazsın

Bende de pcos yok benimde aynı sekilde oldu ovulasyon bende kullanıyorum. Koca bir hayal kırıklıgı yasamıstım da inşallah sen yaşamazsın
Evet haklısın zaten çok umudum yok ama bu kadar koyu çıkması kafamı karıştırdı, gebelik testinde çıkmadan kan vermem , en kısa zamanda hamile kalalım hepimiz artık

Evet haklısın zaten çok umudum yok ama bu kadar koyu çıkması kafamı karıştırdı, gebelik testinde çıkmadan kan vermem , en kısa zamanda hamile kalalım hepimiz artık
Merhaba test yaptınız mı acaba ben de ovulasyon testinde 1 hafta önce pik görmüştüm bugün yine pik olmuş

10 güne yakındır ovülasyon testim hep bu şekilde ve bu ay regl 2 gün geç oldum o da oldum demek yanlış olur 1 gün sürdü hemen hemen ve pembe kahverengi gibiydi bitti ve ben devamı gelir diye bekledim gelmedi ama gebelik testi negatif çıkıyor acaba olabilir mi testler yanıltıyor olabilir mi

Eklentiler

• FEB6D786-1F77-4406-882A-EB6B4C7A2478.webp
    113,8 KB · Görüntüleme: 59
Benimde hamileyken böyle çıkıyordu ama bu testlere güvenmek ne kadar doğru bilmiyorum

Merhaba test yaptınız mı acaba ben de ovulasyon testinde 1 hafta önce pik görmüştüm bugün yine pik olmuş
Valla benim negatifti hamile değildim bugün yine pik olmuş baya koyu adete yakınım ama gebelik testi negatif niye yüksek çıkıyor lh anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…