Merhaba hanımefendiMerhaba bayanlar benim aklıma takılan bir durum var.. adete yaklaşırken ovülasyon testlerim koyu çıkıyor , controlden koyu olmasada kafa karıştıracak kadar koyu oluyor ama hamilelik olduğunu düşünmüyorum çünkü geçen birkaç ayda da benzer durumla karşılaştım.
Pcosum yok birkaç doktora özellikle sordum ,pcos olabilir miyim diye hayır dediler, pcos olanların genelde koyu çıktığını okuduğum için yazmak istedim.
Birde 3 senedir çocuğum olmadı, ilk 2 sene çok takip etmemiştik, sonra tüp bebek yapardım çift embriyo tutmadı ve 4,5 aydır ovülasyon testleri ile günleri değerlendirmeye çalışıyorum normal yolla olsun diye. Yumurta pik olup çatlama görüyorum ama olmuyor, tutmuyor.
Bu lh sebepsiz yere böyle koyu olan var mı benzer durum yaşayanlar ?
Uzun olduysa kusuruma bakmayın, teşekkürler
Fotoları da yükleyeyim; sonuncusu bugün adete 7 gün var.
Canımmmm diğer topiği sürekli takipteyim seni de çok seviyorum cansınMerhaba hanımefendisizi bir yerden gözüm ısssırıyor ❤ Umarım sorunuzun cevabını bilen bir arkadaşımız size cevap verir. Topiğin yukarı çıksın diye yorum yapmak istedim canımııııın içi. Bakalım neden böyle oluyormuş. Ben de merak ettim kuzum
Ben de seni çok seviyorum bitanem ❤. İnşallah benzer şeyler yaşayan birileri cevap verir. LH hormonun pik kalıyor demek ki acaba sebebi ne. Umarım öğrenirizCanımmmm diğer topiği sürekli takipteyim seni de çok seviyorum cansınve biliyorsun benim durumları, artık merak etmeye başladım birkaç kez daha böyle olmuştu ovülasyon testleri ama adet olmuştum yani hamilelik değil , yaşayan varsa umarım cevap gelir çok teşekkür ederim
Benim de dün adete 8 gün kala böyleydi ki yumurtlamam 11-16 arasında gibi bir tarihte olduMerhaba bayanlar benim aklıma takılan bir durum var.. adete yaklaşırken ovülasyon testlerim koyu çıkıyor , controlden koyu olmasada kafa karıştıracak kadar koyu oluyor ama hamilelik olduğunu düşünmüyorum çünkü geçen birkaç ayda da benzer durumla karşılaştım.
Pcosum yok birkaç doktora özellikle sordum ,pcos olabilir miyim diye hayır dediler, pcos olanların genelde koyu çıktığını okuduğum için yazmak istedim.
Birde 3 senedir çocuğum olmadı, ilk 2 sene çok takip etmemiştik, sonra tüp bebek yapardım çift embriyo tutmadı ve 4,5 aydır ovülasyon testleri ile günleri değerlendirmeye çalışıyorum normal yolla olsun diye. Yumurta pik olup çatlama görüyorum ama olmuyor, tutmuyor.
Bu ovülasyon hamilelik olabilir sanki, yumurtlama döneminde ovülasyon yapmamışmıydın net tarih belli değil mi, testin benimkinden koyu, erken gebelik testi yapacak mısın? valla merak ettim daha önce bu dönemlerde koyu çıkıyor muydu? Ne çok soru sordum.:) Gidişatı buraya da yazarsan sevinirim merak edeceğimBenim de dün adete 8 gün kala böyleydi ki yumurtlamam 11-16 arasında gibi bir tarihte oldu
Elimde o kadar testim yoktu sadece uygulamada yazan tarihlerde akıntımın çok fazla olduğunu fark ettim yani böyle otururken damladığını hissettim ilk defa bu kadar koyu gördüm bu testi şu anlık 6-7 günüm var adete biraz daha bekleyeyim diyorum çünkü Ocak ayından bir kimyasalım var o zamandan beri uğraşıyorum. Kendim muayene oldum eşim sperm testi verdi bir şey yok. Folik asitte kullanıyorum. Sebebini bir türlü çözemedim olmayışının. Tek dileğim bir gün çift çizgiyi görmekBu ovülasyon hamilelik olabilir sanki, yumurtlama döneminde ovülasyon yapmamışmıydın net tarih belli değil mi, testin benimkinden koyu, erken gebelik testi yapacak mısın? valla merak ettim daha önce bu dönemlerde koyu çıkıyor muydu? Ne çok soru sordum.:) Gidişatı buraya da yazarsan sevinirim merak edeceğim
İnşallah canım inşallah artık çok adet gününü bekleyemiyorum şimdiden başladım hcg yapmaya da hem de ovülasyonİnşallah güzel sonuç alırsın testini adetin 1 2 gün geçince yap gebelik testini ben adetten baya önce yaptım gebelik çıktı ama adet kanamasıyla düştü umarım güzel sonuç alırsın erken öğrenmek bir yandan da kötü oluyor umarım sağlıklı bebeklerimz olur
Amin canım evet bizdedir birşey yok sperm testi de iyi çıktı ama buluşmuyorlar bir türlü, zamanı değil demekki , en kısa zamanda güzel haberler alalım inşallah bizim aynı gibi bat tarihlerimiz, 14 ünde çatlama gördüm bendeElimde o kadar testim yoktu sadece uygulamada yazan tarihlerde akıntımın çok fazla olduğunu fark ettim yani böyle otururken damladığını hissettim ilk defa bu kadar koyu gördüm bu testi şu anlık 6-7 günüm var adete biraz daha bekleyeyim diyorum çünkü Ocak ayından bir kimyasalım var o zamandan beri uğraşıyorum. Kendim muayene oldum eşim sperm testi verdi bir şey yok. Folik asitte kullanıyorum. Sebebini bir türlü çözemedim olmayışının. Tek dileğim bir gün çift çizgiyi görmekumarım isteyen herkes görür, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ekim ayında 9 gün gecikti adetim havalardan mı stres mi yapıyorum her ay test al yap negatif gör bıktım yani artıkAmin canım evet bizdedir birşey yok sperm testi de iyi çıktı ama buluşmuyorlar bir türlü, zamanı değil demekki , en kısa zamanda güzel haberler alalım inşallah bizim aynı gibi bat tarihlerimiz, 14 ünde çatlama gördüm bende
Benimde geçen ay yerleşme kanaması oldu adetten bir hafta önce ama adetim geldiEkim ayında 9 gün gecikti adetim havalardan mı stres mi yapıyorum her ay test al yap negatif gör bıktım yani artık
Benimde hep koyu anlamadım bendeMerhaba bayanlar benim aklıma takılan bir durum var.. adete yaklaşırken ovülasyon testlerim koyu çıkıyor , controlden koyu olmasada kafa karıştıracak kadar koyu oluyor ama hamilelik olduğunu düşünmüyorum çünkü geçen birkaç ayda da benzer durumla karşılaştım.
Benimde hep koyu anlamadım bende
Adete yakın mı koyu oluyor peki ? Gebelik testi yaptın mı ?Benimde hep koyu anlamadım bende
Benim 12 gün var ama adetim biraz düzensizKaç gün var adete benim 6 gün kaldı ve sol yumurtalık tarafımda çok ağrı var
Hım belki sizin yumurtlama olabilir öyleyseBenim 12 gün var ama adetim biraz düzensiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?