• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet tarihi yaklaşanlar gelin beraber bekleyelim 🥰👶

Merhaba. Benim de beklenen adet tarihim 5 haziran. Daha önce ocak ayında dış gebelik geçirmiştim. Dış gebelikten sonra ilk kez bu ay ovulasyon gunlerini degerlendirdik. O sebeple daha stresliyim diyebilirim. Öncelikle gebelik oluşacak mi diye stres yapiyorum ikinci olarak da gebelik olursa yeniden dış gebelik olur mu diye endiseliyim.

Dış gebelik gecirdigim donemde hic bi gebelik belirtim yoktu. Hatta normalde adet oncesi goguslerde hassasiyet olurdu ama o donemde hassasiyet dahi olmamıştı. O yuzden bence belirtilere cok da takılmamak lazım diye düşünüyorum. Salı günü bi gebelik testi yapmayı planlıyorum.
Ben de kasımda dış gebelik geçirdim aşılama olmuştum , ibsan her ayki adet belirtileri olunca üzülüyor yine de , şu anda belirtiniz var mı

Hayır hala bekliyorum adetim en son 26.04 oldu ve geçti baya ve erkenden oluyordu genelde hormonlarim bana oyunmu oynuyor acaba ya testte çıkmaz diyede endişem var
Bu kadar gecikmede vardır diye düşünüyorum, bence test yapın gününüz geçmiş stres daha zor var mi yok mu diye düşünmek , belirti var mı

Bu kadar gecikmede vardır diye düşünüyorum, bence test yapın gününüz geçmiş stres daha zor var mi yok mu diye düşünmek , belirti var mı
Vallaha belirtileri yazdm buraya kardeş

Vallaha belirtileri yazdm buraya kardeş

Evet okudum ama yeterince geçmiş adetiniz testiniz de var çıksın bir an önce bence netleşsin 😊

Ben dün yaptığımda adete 6 gün vardı pil sonrası 8. Gün idi , haklısın yanıltıyor diyen çok olmuş ama belim ve kasık ağrım devam ve göğüs hiç hassasiyet yok şu anda 5gün kaldı çok üzgünüm 😔
hic uzulme gogus hassasiyeti ayni adetim gibiydi brlli olmuyorki her gebelik farkli ocak ayinda dusugum var onda hic bilemedim hassasiyet hic yoktu bundakide adet gibi 2/3 gun daha sabret ovulasyon benimde moralimi cok bozdu

hic uzulme gogus hassasiyeti ayni adetim gibiydi brlli olmuyorki her gebelik farkli ocak ayinda dusugum var onda hic bilemedim hassasiyet hic yoktu bundakide adet gibi 2/3 gun daha sabret ovulasyon benimde moralimi cok bozdu
Allah razı olsun canım, içimi ferahlatıyorsun 🥰gebelerin duası kabul olurmuş bize de et 🤲🏻Yine de testimi atayım sana olur mu

Allah razı olsun canım, içimi ferahlatıyorsun 🥰gebelerin duası kabul olurmuş bize de et 🤲🏻Yine de testimi atayım sana olur mu
tamam kuzum abdest alinca furkan suresi 74。 ayet okuyayim senin icin。baska seylere odaklanmaya sen❤️

tamam kuzum abdest alinca furkan suresi 74。 ayet okuyayim senin icin。baska seylere odaklanmaya sen❤️
5 gün var

Eklentiler

• C7000FFF-0D72-4B93-AE1B-B63673C33778.webp
    C7000FFF-0D72-4B93-AE1B-B63673C33778.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 61
İnşallah rabbim bana da gösterir sağol canımmm 🥰senin bata kaç gün vardı böyle çıkınca
4 yada5 zaten boyle silik cikinca umut kalmadi hcg yapmamistim her ay AYNI
diye。 daha bugun sildim fotosunu keske silmeseydim bundan daha acikligi var koyulugu yoktu

4 yada5 zaten boyle silik cikinca umut kalmadi hcg yapmamistim her ay AYNI
diye。 daha bugun sildim fotosunu keske silmeseydim bundan daha acikligi var koyulugu yoktu
Aynı benimki gibi günün varken yapmışsın benim de 5 bugün , hayırlısı inşallah heyecanım arttı 😍

Herkese iyi akşamlar. Ben 20 mayısta çatlatma iğnesi yaptım. Bugün 11 gün oldu. Test yapsam çıkar mı acaba😕

Back