Test yapmadınız miBenim 8 gün gecikti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapmadınız miBenim 8 gün gecikti
Ben de kasımda dış gebelik geçirdim aşılama olmuştum , ibsan her ayki adet belirtileri olunca üzülüyor yine de , şu anda belirtiniz var mıMerhaba. Benim de beklenen adet tarihim 5 haziran. Daha önce ocak ayında dış gebelik geçirmiştim. Dış gebelikten sonra ilk kez bu ay ovulasyon gunlerini degerlendirdik. O sebeple daha stresliyim diyebilirim. Öncelikle gebelik oluşacak mi diye stres yapiyorum ikinci olarak da gebelik olursa yeniden dış gebelik olur mu diye endiseliyim.
Dış gebelik gecirdigim donemde hic bi gebelik belirtim yoktu. Hatta normalde adet oncesi goguslerde hassasiyet olurdu ama o donemde hassasiyet dahi olmamıştı. O yuzden bence belirtilere cok da takılmamak lazım diye düşünüyorum. Salı günü bi gebelik testi yapmayı planlıyorum.
Bu kadar gecikmede vardır diye düşünüyorum, bence test yapın gününüz geçmiş stres daha zor var mi yok mu diye düşünmek , belirti var mıHayır hala bekliyorum adetim en son 26.04 oldu ve geçti baya ve erkenden oluyordu genelde hormonlarim bana oyunmu oynuyor acaba ya testte çıkmaz diyede endişem var
Vallaha belirtileri yazdm buraya kardeşBu kadar gecikmede vardır diye düşünüyorum, bence test yapın gününüz geçmiş stres daha zor var mi yok mu diye düşünmek , belirti var mı
Evet okudum ama yeterince geçmiş adetiniz testiniz de var çıksın bir an önce bence netleşsinVallaha belirtileri yazdm buraya kardeş
Kafam cok karisik hamilelikmi degilmi?
Selam kardeslerim sizi sIkmadan cok kisa tutmaya calisacagim. 31 yasindayim bende pko var ama duzenli adet görenlerdenim elhamdulillah hatta yasadigim bazi sorunlardan dolayi yada baska nedenler de olabilir bayada durmayan kanamalarim oldu son 3 sene ama bu son sene yavas yavas duzelmeye...www.kadinlarkulubu.com
hic uzulme gogus hassasiyeti ayni adetim gibiydi brlli olmuyorki her gebelik farkli ocak ayinda dusugum var onda hic bilemedim hassasiyet hic yoktu bundakide adet gibi 2/3 gun daha sabret ovulasyon benimde moralimi cok bozduBen dün yaptığımda adete 6 gün vardı pil sonrası 8. Gün idi , haklısın yanıltıyor diyen çok olmuş ama belim ve kasık ağrım devam ve göğüs hiç hassasiyet yok şu anda 5gün kaldı çok üzgünüm![]()
Allah razı olsun canım, içimi ferahlatıyorsunhic uzulme gogus hassasiyeti ayni adetim gibiydi brlli olmuyorki her gebelik farkli ocak ayinda dusugum var onda hic bilemedim hassasiyet hic yoktu bundakide adet gibi 2/3 gun daha sabret ovulasyon benimde moralimi cok bozdu
tamam kuzum abdest alinca furkan suresi 74。 ayet okuyayim senin icin。baska seylere odaklanmaya senAllah razı olsun canım, içimi ferahlatıyorsungebelerin duası kabul olurmuş bize de et
Yine de testimi atayım sana olur mu
tamam kuzum abdest alinca furkan suresi 74。 ayet okuyayim senin icin。baska seylere odaklanmaya sen![]()
5 gün varhic uzulme gogus hassasiyeti ayni adetim gibiydi brlli olmuyorki her gebelik farkli ocak ayinda dusugum var onda hic bilemedim hassasiyet hic yoktu bundakide adet gibi 2/3 gun daha sabret ovulasyon benimde moralimi cok bozdu
Öyle sevinirim ki çok çok sağoltamam kuzum abdest alinca furkan suresi 74。 ayet okuyayim senin icin。baska seylere odaklanmaya sen![]()
Ovulasyon testim5 gün var
Rabbim inşallah sanada banada isteyen herkese nasib eder sevindiri bizi busefer olmaz başka zaman olur ümit kesmek olmazOvulasyon testim
Keşke bu gebelik testi olaydı , siz ne güzel sabrediyorsunuz maşallahRabbim inşallah sanada banada isteyen herkese nasib eder sevindiri bizi busefer olmaz başka zaman olur ümit kesmek olmaz![]()
vallahi benimkide boyleydi hcg pozitif cikti ama5 gün var
İnşallah rabbim bana da gösterir sağol canımmmvallahi benimkide boyleydi hcg pozitif cikti ama
4 yada5 zaten boyle silik cikinca umut kalmadi hcg yapmamistim her ay AYNIİnşallah rabbim bana da gösterir sağol canımmmsenin bata kaç gün vardı böyle çıkınca
Aynı benimki gibi günün varken yapmışsın benim de 5 bugün , hayırlısı inşallah heyecanım arttı4 yada5 zaten boyle silik cikinca umut kalmadi hcg yapmamistim her ay AYNI
diye。 daha bugun sildim fotosunu keske silmeseydim bundan daha acikligi var koyulugu yoktu
hayirlisi canim en onemlisi sagliklisiAynı benimki gibi günün varken yapmışsın benim de 5 bugün , hayırlısı inşallah heyecanım arttı![]()