• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet tarihi yaklaşanlar gelin beraber bekleyelim 🥰👶

Benim kasık ve bel ağrısı ne yazıkki adete doğru hep olur 😭😔
Ama o belirtilerin hamilelik ile karıştırıldığı da bir gerçek ..
Yani bence sizin ihtimaliniz benim ihtimalimden yüksek .. çünkü bende hiç bşy yok şaka gibi ..
Adet öncesi sendromu bile yaşamıyorum ..

Önceki gebeliğinizde nasıl belirtiler vardı
Bu haftalarda gene hiç belirtim olmadı. 5. Haftadan sonra felaket bulantı başlamıştı. Tam adet günümde test yapmıştım O zaman öğrendim hamileliklerimi. Testlerde bile bazen çıkmayabiliyormuş beklemekten başka çare yok

Ama o belirtilerin hamilelik ile karıştırıldığı da bir gerçek ..
Yani bence sizin ihtimaliniz benim ihtimalimden yüksek .. çünkü bende hiç bşy yok şaka gibi ..
Adet öncesi sendromu bile yaşamıyorum ..
Ama şöyle de bir şey var ki hamile olanların çoğu göğüs hassasiyeti diyor o olmadan ben de umutlu olamıyorum, ki bizim 2,5 yıl oldu sebepsiz infertilite teşhisi var bu ay son şansım tüp bebeğe başlayacağız , o nedenle zaman geçmiyor 😔

Bu haftalarda gene hiç belirtim olmadı. 5. Haftadan sonra felaket bulantı başlamıştı. Tam adet günümde test yapmıştım O zaman öğrendim hamileliklerimi. Testlerde bile bazen çıkmayabiliyormuş beklemekten başka çare yok
Evet canım keşle sonu güzel olsa beklediğimize değse sağlıkla 🥰

Merhaba hanımlar, benim de adetime 1 gün var pazartesi olmam gerekiyor ama yaklaşık 1 haftadır aşırı şekilde gaz sancısı var birde afedersiniz makatta hep bir baskı, spirali geçen ay çıkartırdım üstüne 1 kez adet oldum geri çekme yöntemiyle ilişki yaşıyoruz eşimle yani olursa olur kafasındayız ama bu ay nedense bu gaz sancısı beni şüpheye düşürdü birde özür dileyerek söylüyorum aynı gün ikinci ilişkide oldu bir kaç defa o şekilde de olabiliyormuş aslında kasık ağrım var adet olcakmışım gibi.. Bir oğlum var ama üstünden 3 sene geçti belirtileri insan unutuyor sadece aklımda kalan öğrenmeden 1 hafta önce aşırı büyük tuvalete cıkıyordum ishal gibi. Kusura bakmayın uzun oldu ama😁

Merhaba hanımlar, benim de adetime 1 gün var pazartesi olmam gerekiyor ama yaklaşık 1 haftadır aşırı şekilde gaz sancısı var birde afedersiniz makatta hep bir baskı, spirali geçen ay çıkartırdım üstüne 1 kez adet oldum geri çekme yöntemiyle ilişki yaşıyoruz eşimle yani olursa olur kafasındayız ama bu ay nedense bu gaz sancısı beni şüpheye düşürdü birde özür dileyerek söylüyorum aynı gün ikinci ilişkide oldu bir kaç defa o şekilde de olabiliyormuş aslında kasık ağrım var adet olcakmışım gibi.. Bir oğlum var ama üstünden 3 sene geçti belirtileri insan unutuyor sadece aklımda kalan öğrenmeden 1 hafta önce aşırı büyük tuvalete cıkıyordum ishal gibi. Kusura bakmayın uzun oldu ama😁
Allah gönlünüze göre versin o zaman, hiç öyle bir belirtim de olmadı 😬ne güzel bir evladınız var 🥰

2yildir istiyoruz olmuyor . biraz once de yine regl oldum.doktorla konustum haziran ayi hic biwey yapmiyicam artik.biraz kafa dinlemek istiyorum.kismet inshAllah hayirlisi olur🤲
Adet olunca hissettiğiniz duyguyu çok iyi biliyorum çünkü 2,5 yoldur da ben bekliyorum Tedavi mi görüyordunuz ? Ben iki aşılama oldum biri dış gebelik oldu laporoskopi yapıldı , nu Aydan sonra tüp bebek için gideceğiz

Back