- 11 Nisan 2019
- 453
- 133
- 53
amin nacım olursada biraz zor olur bebeğim daha çok kuçuİnşallah gönlünüzce sonuçlanır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin nacım olursada biraz zor olur bebeğim daha çok kuçuİnşallah gönlünüzce sonuçlanır![]()
Siz bizler için de dua edin inşallahamin nacım olursada biraz zor olur bebeğim daha çok kuçu![]()
Çok sevindim ne güzelbugun yaptim pozitoif cikti![]()
bildigin adet oncesi bel ve kasik agrilari goguste yine adet oncesi gibi hassasiyet bide koku hassasiyeti vardi kocam bile igrenc kokmaya basladi halbuki yok oyle bisey。nefes nefese kaliyorum hemen yoruluyorum。 cok tesekkurler darisi isteyen herkese en sagliklisindan kocaman bi 9 ay olsun。 cunku dusuk falan gercekten cok zorÇok sevindim ne güzelbelirtileriniz neler aydınlatın bizi
İnşallah sağlıkla gelsin , yine bir göğüs hassasiyeti hikayesi ben de yok maalesefbildigin adet oncesi bel ve kasik agrilari goguste yine adet oncesi gibi hassasiyet bide koku hassasiyeti vardi kocam bile igrenc kokmaya basladi halbuki yok oyle bisey。nefes nefese kaliyorum hemen yoruluyorum。 cok tesekkurler darisi isteyen herkese en sagliklisindan kocaman bi 9 ay olsun。 cunku dusuk falan gercekten cok zor
ovulasyona aldanma benimde oyle oldu gebelik testi oncesi。 pik olduktan 16 gun sonrasina adet bekledim ozamana kadar gebelik testi yapmadim 16。 gun regl gelmeyince yaptim。 mesela herkes akinti diyo bendede o olmadi ovulasyonda silik cikinca umudum yoktu her bunye de belirtiler farkli dusunmemeye calis olacak ins umudunu kaybetmeİnşallah sağlıkla gelsin , yine bir göğüs hassasiyeti hikayesi ben de yok maalesefbat ne zamandı canım ? Ben de Ovulasyon testi ile bakayım dedim silik çıktı be yazık ki
olur inşallah 2 bebeğinizmi istiyosunuzSiz bizler için de dua edin inşallah![]()
Benim 8 gün geciktiKızlar merhaba uzun zamandır bebek istiyoruz, her ay olduğu gibi bu ayda zaman geçmiyor sanki , gelin beraber bekleyelim , belirtilerimizi paylaşalım.Benim bat 5 Haziran inşallah olmaz![]()
Aynen kesinlikle bende öyle ya erken yada günümde bende geciktim bende bekliyorum test yapmaya korkuyorum benim.konum var bugün açtım bendeÇarşamba günü erken gebelik yaptım çıkmadı o yüzden acele edip yapmak istemedim evet heyecan çok var beklemek zor ama değer umarım kesin sonuç almak için kan vermek istiyorum geçmezdi normalde ya erken olurum yada tam gününde ama genelde hep gününde olurdum olmadım daha bakalım
Bende konu açtım bekleyenlerdenimKızlar merhaba uzun zamandır bebek istiyoruz, her ay olduğu gibi bu ayda zaman geçmiyor sanki , gelin beraber bekleyelim , belirtilerimizi paylaşalım.Benim bat 5 Haziran inşallah olmaz![]()
Test yapmadınız mıAynen kesinlikle bende öyle ya erken yada günümde bende geciktim bende bekliyorum test yapmaya korkuyorum benim.konum var bugün açtım bende
Kafam cok karisik hamilelikmi degilmi?
Selam kardeslerim sizi sIkmadan cok kisa tutmaya calisacagim. 31 yasindayim bende pko var ama duzenli adet görenlerdenim elhamdulillah hatta yasadigim bazi sorunlardan dolayi yada baska nedenler de olabilir bayada durmayan kanamalarim oldu son 3 sene ama bu son sene yavas yavas duzelmeye...www.kadinlarkulubu.com
Hayır hala bekliyorum adetim en son 26.04 oldu ve geçti baya ve erkenden oluyordu genelde hormonlarim bana oyunmu oynuyor acaba ya testte çıkmaz diyede endişem varTest yapmadınız mı
Olsun yarın sabah yapın gene de 10 gün sonra gösteren var testi yapmasına ragmen belli olmaz gene de belkide olumludur inşallahHayır hala bekliyorum adetim en son 26.04 oldu ve geçti baya ve erkenden oluyordu genelde hormonlarim bana oyunmu oynuyor acaba ya testte çıkmaz diyede endişem var
Inşaallah hamilesinizdir Rabbim sizede nasib etsin bende bekliyorum şuan test yapamadım birtürlüMerhaba. Benim de beklenen adet tarihim 5 haziran. Daha önce ocak ayında dış gebelik geçirmiştim. Dış gebelikten sonra ilk kez bu ay ovulasyon gunlerini degerlendirdik. O sebeple daha stresliyim diyebilirim. Öncelikle gebelik oluşacak mi diye stres yapiyorum ikinci olarak da gebelik olursa yeniden dış gebelik olur mu diye endiseliyim.
Dış gebelik gecirdigim donemde hic bi gebelik belirtim yoktu. Hatta normalde adet oncesi goguslerde hassasiyet olurdu ama o donemde hassasiyet dahi olmamıştı. O yuzden bence belirtilere cok da takılmamak lazım diye düşünüyorum. Salı günü bi gebelik testi yapmayı planlıyorum.
Ben dün yaptığımda adete 6 gün vardı pil sonrası 8. Gün idi , haklısın yanıltıyor diyen çok olmuş ama belim ve kasık ağrım devam ve göğüs hiç hassasiyet yok şu anda 5gün kaldı çok üzgünümovulasyona aldanma benimde oyle oldu gebelik testi oncesi。 pik olduktan 16 gun sonrasina adet bekledim ozamana kadar gebelik testi yapmadim 16。 gun regl gelmeyince yaptim。 mesela herkes akinti diyo bendede o olmadi ovulasyonda silik cikinca umudum yoktu her bunye de belirtiler farkli dusunmemeye calis olacak ins umudunu kaybetme![]()
Hadi inşallah gönlünüzce olsun haberdar edin3 gün kaldı test yapmamama salı günü yapıcam .Belirtilerimde var ama Adet belirtiside olabilir hayırlısı![]()
İlk bebeğimiz olacak 2,5 yoldur bekliyoruzolur inşallah 2 bebeğinizmi istiyosunuz