• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet tarihi yaklaşanlar gelin beraber bekleyelim 🥰👶

Çok sevindim ne güzel 🥰 belirtileriniz neler aydınlatın bizi
bildigin adet oncesi bel ve kasik agrilari goguste yine adet oncesi gibi hassasiyet bide koku hassasiyeti vardi kocam bile igrenc kokmaya basladi halbuki yok oyle bisey。nefes nefese kaliyorum hemen yoruluyorum。 cok tesekkurler darisi isteyen herkese en sagliklisindan kocaman bi 9 ay olsun。 cunku dusuk falan gercekten cok zor

bildigin adet oncesi bel ve kasik agrilari goguste yine adet oncesi gibi hassasiyet bide koku hassasiyeti vardi kocam bile igrenc kokmaya basladi halbuki yok oyle bisey。nefes nefese kaliyorum hemen yoruluyorum。 cok tesekkurler darisi isteyen herkese en sagliklisindan kocaman bi 9 ay olsun。 cunku dusuk falan gercekten cok zor
İnşallah sağlıkla gelsin , yine bir göğüs hassasiyeti hikayesi ben de yok maalesef 😔bat ne zamandı canım ? Ben de Ovulasyon testi ile bakayım dedim silik çıktı be yazık ki

İnşallah sağlıkla gelsin , yine bir göğüs hassasiyeti hikayesi ben de yok maalesef 😔bat ne zamandı canım ? Ben de Ovulasyon testi ile bakayım dedim silik çıktı be yazık ki
ovulasyona aldanma benimde oyle oldu gebelik testi oncesi。 pik olduktan 16 gun sonrasina adet bekledim ozamana kadar gebelik testi yapmadim 16。 gun regl gelmeyince yaptim。 mesela herkes akinti diyo bendede o olmadi ovulasyonda silik cikinca umudum yoktu her bunye de belirtiler farkli dusunmemeye calis olacak ins umudunu kaybetme 🙏

Benimde bugun adet olmam gerekiyor ama iki gündür yogun bir koku hassasiyetim var yogurt yapmak için süt kaynattım kokusu bana battı hiç böyle bişi gelmemişti başıma .. ama çok ümidim yok test yaptım negatif çünkü

Çarşamba günü erken gebelik yaptım çıkmadı o yüzden acele edip yapmak istemedim evet heyecan çok var beklemek zor ama değer umarım kesin sonuç almak için kan vermek istiyorum geçmezdi normalde ya erken olurum yada tam gününde ama genelde hep gününde olurdum olmadım daha bakalım
Aynen kesinlikle bende öyle ya erken yada günümde bende geciktim bende bekliyorum test yapmaya korkuyorum benim.konum var bugün açtım bende

Kızlar merhaba uzun zamandır bebek istiyoruz, her ay olduğu gibi bu ayda zaman geçmiyor sanki , gelin beraber bekleyelim , belirtilerimizi paylaşalım.Benim bat 5 Haziran inşallah olmaz 🤲🏻
Bende konu açtım bekleyenlerdenim

Aynen kesinlikle bende öyle ya erken yada günümde bende geciktim bende bekliyorum test yapmaya korkuyorum benim.konum var bugün açtım bende

Test yapmadınız mı

Hayır hala bekliyorum adetim en son 26.04 oldu ve geçti baya ve erkenden oluyordu genelde hormonlarim bana oyunmu oynuyor acaba ya testte çıkmaz diyede endişem var
Olsun yarın sabah yapın gene de 10 gün sonra gösteren var testi yapmasına ragmen belli olmaz gene de belkide olumludur inşallah

Merhaba. Benim de beklenen adet tarihim 5 haziran. Daha önce ocak ayında dış gebelik geçirmiştim. Dış gebelikten sonra ilk kez bu ay ovulasyon gunlerini degerlendirdik. O sebeple daha stresliyim diyebilirim. Öncelikle gebelik oluşacak mi diye stres yapiyorum ikinci olarak da gebelik olursa yeniden dış gebelik olur mu diye endiseliyim.

Dış gebelik gecirdigim donemde hic bi gebelik belirtim yoktu. Hatta normalde adet oncesi goguslerde hassasiyet olurdu ama o donemde hassasiyet dahi olmamıştı. O yuzden bence belirtilere cok da takılmamak lazım diye düşünüyorum. Salı günü bi gebelik testi yapmayı planlıyorum.

Merhaba. Benim de beklenen adet tarihim 5 haziran. Daha önce ocak ayında dış gebelik geçirmiştim. Dış gebelikten sonra ilk kez bu ay ovulasyon gunlerini degerlendirdik. O sebeple daha stresliyim diyebilirim. Öncelikle gebelik oluşacak mi diye stres yapiyorum ikinci olarak da gebelik olursa yeniden dış gebelik olur mu diye endiseliyim.

Dış gebelik gecirdigim donemde hic bi gebelik belirtim yoktu. Hatta normalde adet oncesi goguslerde hassasiyet olurdu ama o donemde hassasiyet dahi olmamıştı. O yuzden bence belirtilere cok da takılmamak lazım diye düşünüyorum. Salı günü bi gebelik testi yapmayı planlıyorum.
Inşaallah hamilesinizdir Rabbim sizede nasib etsin bende bekliyorum şuan test yapamadım birtürlü

ovulasyona aldanma benimde oyle oldu gebelik testi oncesi。 pik olduktan 16 gun sonrasina adet bekledim ozamana kadar gebelik testi yapmadim 16。 gun regl gelmeyince yaptim。 mesela herkes akinti diyo bendede o olmadi ovulasyonda silik cikinca umudum yoktu her bunye de belirtiler farkli dusunmemeye calis olacak ins umudunu kaybetme 🙏
Ben dün yaptığımda adete 6 gün vardı pil sonrası 8. Gün idi , haklısın yanıltıyor diyen çok olmuş ama belim ve kasık ağrım devam ve göğüs hiç hassasiyet yok şu anda 5gün kaldı çok üzgünüm 😔

Back