• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sorunu

nuripapacium

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
915
148
123
31
Merhabalar son 4 aydir regl dönemim sacmalamis durumda.ocakta subatta iki haftada bir geldi Mart'ın basında bir kere geldi bir daha da hic uğramadı.Daha once polikistik over'im vardi uzun sure diane35 kullandım Ocak ayındaki muayenede artik kistlerimin neredeyse kaybolduğunu soyledi doktor.bende iki defa gelmeye başlayınca hapı biraktim subatta.neden olabilir sizce ?

Merhabalar son 4 aydir regl dönemim sacmalamis durumda.ocakta subatta iki haftada bir geldi Mart'ın basında bir kere geldi bir daha da hic uğramadı.Daha once polikistik over'im vardi uzun sure diane35 kullandım Ocak ayındaki muayenede artik kistlerimin neredeyse kaybolduğunu soyledi doktor.bende iki defa gelmeye başlayınca hapı biraktim subatta.neden olabilir sizce ?

500 karakter kaldı Gizli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlarrr ben en az 10 tane doktora gittim bende anne karnindan itibaren varmis pko doktorun biri dedi ki menepoz sinirindasin rah duvarin cok kalin ama asla dogum kontrol hapi kullanma baska doktor adetimi duzeltsin diye 1 yil ic dedi icmeden once ben hergum adet oluyordum ve biktim ictikten sonra tamamen kesildi adetim ve 1 yilda 2 kez ilacla adet oldum sadece simdide hic olmuyorum aylardir ve evleneli 9 ay oldu bebegim se olmuyor doktora gittim dediki tedavisiz cocugun olmaz 1 yila tamamla gel sizce ne yapmaliyim ?

galaxsy s 4

Back