- 6 Mart 2024
- 8.836
- 7.533
- 28
- Konu Sahibi Lady Guinevere
28-29 nisan yumurtlama olmuş. 30 nisan çatlamışmerhabalar yumurtlama olmuş mu acaba bakabilir misiniz Eki Görüntüle 3421245
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
28-29 nisan yumurtlama olmuş. 30 nisan çatlamışmerhabalar yumurtlama olmuş mu acaba bakabilir misiniz Eki Görüntüle 3421245
Kesin olmuş dimi teşekkür ediyorum28-29 nisan yumurtlama olmuş. 30 nisan çatlamış
rica ederimKesin olmuş dimi teşekkür ediyorum
Kaçıncı günündün böyleydi. bugün yapmadim
Evet canım olmuş değerlendir mutlaka bugünü ve yarınıdamerhabalar yumurtlama olmuş mu acaba bakabilir misiniz Eki Görüntüle 3421245
bugün 15 oldu. test yaptim yüne negatif çıktıKaçıncı günün
Kan testi vermen gerekiyor 15 günden sonrabugün 15 oldu. test yaptim yüne negatif çıktı
askim erken gebelik yaptım hiçbir sey çıkmadı boşuna neden kan vereyim ki regl olmayı bekleyip kontrole gidicem kist oluşmuş mu diyeKan testi vermen gerekiyor 15 günden sonra
askim erken gebelik yaptım hiçbir sey çıkmadı boşuna neden kan vereyim ki regl olmayı bekleyip kontrole gidicem kist oluşmuş mu diye
her kan verdiğimde çok umutlanıp sonucu görünce üzülüyorum o yüzden artık tam emin olmadan kan vermek istemiyorum aslında. kasıklarımda sürekli batma var hiç regl olacakmış gibi de hissetmiyorum ama dediğim gibi evde yaptığım testte bile cok üzüldüm. kan testi vermeye cekiniyorum o yüzden.Benim doktorum 15. Günden sonra regl olmazsan direk kan testi ver ievde Test yapma sakın dedi o yüzden söyledim kan testi ver bence yinede sen bilirsin
Üzülme ya hayırlısı olsun iyi tarafından bakmak gerekiyor en azından yumurtamiz büyüyor doktorum kontrol ettiğinde bu ilacı kullanıp yumurtası büyümeyen çok insan var çok şanslısın dedi sende öyle şanslısın en azından yumurta büyüyor diye seviinher kan verdiğimde çok umutlanıp sonucu görünce üzülüyorum o yüzden artık tam emin olmadan kan vermek istemiyorum aslında. kasıklarımda sürekli batma var hiç regl olacakmış gibi de hissetmiyorum ama dediğim gibi evde yaptığım testte bile cok üzüldüm. kan testi vermeye cekiniyorum o yüzden.
yani artık mecbur elimizdekilerle sevinecezÜzülme ya hayırlısı olsun iyi tarafından bakmak gerekiyor en azından yumurtamiz büyüyor doktorum kontrol ettiğinde bu ilacı kullanıp yumurtası büyümeyen çok insan var çok şanslısın dedi sende öyle şanslısın en azından yumurta büyüyor diye seviin
yani artık mecbur elimizdekilerle sevinece
Merhaba sonucunu öğrenebildin mi ben bugün tekrar çatlatma iğnesi vuruldum dayani artık mecbur elimizdekilerle sevinecez
benim negatif oldu ya. dün bitti reglim. ben de haziran ayında rahim filmi çektircem artık.Merhaba sonucunu öğrenebildin mi ben bugün tekrar çatlatma iğnesi vuruldum da
Hayırlısı olsun benim bu ikinci denemem tutmazsa rahim filmi cekilcem doktorum öyle söyledibenim negatif oldu ya. dün bitti reglim. ben de haziran ayında rahim filmi çektircem artık.
inşallah gerek kalmaz. benim doktorum da 3 ay ilaç deneyip sonra rahim filmi istedi aslında ama ben şimdi istiyorum valla en azından rahimde veya tüplerde bir sorun olmadığını bilmek istiyorum. arayıp böyle istediğimi söyledim o da kabul etti. tam etmedi de aslında kontrole bi gel o zaman karar veririz dediHayırlısı olsun benim bu ikinci denemem tutmazsa rahim filmi cekilcem doktorum öyle söyledi
Senin ilk denemendi değil mi bence doktorun söyleyene kadar femara+ovitrelle dene benim geçen ay 2 yumurtam bu ay 3 yumurtam gelişmişti ve ilerleme kaydediyorum pcosa rağmen sende bi git hakkında hayırlısı olsuninşallah gerek kalmaz. benim doktorum da 3 ay ilaç deneyip sonra rahim filmi istedi aslında ama ben şimdi istiyorum valla en azından rahimde veya tüplerde bir sorun olmadığını bilmek istiyorum. arayıp böyle istediğimi söyledim o da kabul etti. tam etmedi de aslında kontrole bi gel o zaman karar veririz dedi
ya evet ama tüplerde bir sorun olmadığını bilmek istiyorum ben. içim rahat olsun istiyorumSenin ilk denemendi değil mi bence doktorun söyleyene kadar femara+ovitrelle dene benim geçen ay 2 yumurtam bu ay 3 yumurtam gelişmişti ve ilerleme kaydediyorum pcosa rağmen sende bi git hakkında hayırlısı olsun