ben bu ay çatlatma iğnesi yaptığım için pozitif çıkıyor zaten
bugün 9. gün iğnenin. 29unda yapıcan test insallah. dün gece de sağ tarafımda pıt pıt hareketlenme vardı. o kadar sevindim ki ama sabah kalkınca olmadı. belki de gazdı diyorum ama dün de sadece kabak çorbası, köfte ve pilav yedim tüm gün. su dışında da bir sey içmedim neden gaz olsun diye de düsünüyorum
ay ne biliyim ya geriliyorum artık
gece rüyamda güya doktora gitmisim doktor benimle hiç ilgilenmiyor ama çıkıyor odadan. oda kalabalık. ben doktorun sekreterinin yanında duruyorum. doktor içeri geliyor diğer hastalarla ilgileniyor. sonra böyle hiç yüzüme bile bakmadan bana sey diyor ‘senin ikiz gebeliğin var’ dedim ne? ikiz mi? evet diyor sonra bi kağıt gösteriyor diyor bak iki yerde kese gördük. ikizlerin olacak. ben de çıkıyorum ordan. üniversiteden arkadasimi görüyorum. sarılıyoruz sarılırken kulağına ikizlerim olacak diyorum
hastaneden çıkarken esime nasıl söylicem falan diyorum. sonra yürüyemiyorum bacaklarım ağırıyor adım atamıyorum. diyorum esimi veya babamı arayayım gelip beni alsın çünkü eve gidemicem ben. öyle de uyandım
psikolojim bozuldu ya