• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet sorunu

Source

yeni hayata merhaba....
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
76
2
46
40
- Yurtdışı
Kızlar merhaba. Sizinle paylaşmak , daha dogrusu fikrinizi almak istediğim bı konu var. Birkaç yıldır adetlerim 1 gün sürüyor. Onda da çok az kanamam oluyor. Birkaç farklı jinekolaga gittim. Birsuru testler falan... Hersey normal çıkıyor. Ama içim hiç rahat değil. 1 gün ve az kanama çok canımı sıkıyor. Benimle aynı durumda olan yada birşeyler bilen varmi?

Tam olarak içini rahatlatamam ama benim hiç olmuyor doktor birazcık bile gelirse iyi bişey ne kadar geldiği farketmez demişti.

Anason cayini adetliyken icmemek gerekiyormus cunku kanamayi cogaltiyormus. Acaba senin isine yariyabilir mi diye dusundum, sen yinede kullanmadan doktoruna bir danis.

canım bende de aynı dert var adetim %100den %50ye düştü gününde adet görüyorum ama azaldı dr. gittim pco var dediler DKH verdiler kullanmadım soğan suyu denedim ama bi artış olmadı ne yapıcam bilmiyorum bende araştırmadayım

Anason çayını bu ay denicem.. İnşallah ise yarar. Bitkisel bisey oldugundan doktorumun sorun edeceğini sanmam.. Çok merci canım ;)

sorun degil canim ama umarim biran evvel sifani bulursun, adetimiz azalsa sorun cogalsa sorun, adet olsak bi turlu olmazsak bi turlu napicazz biz ????

Back