Adet sonrasında adet sancısına benzer bir ağrı

ebru92

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
183
734
303
32
İstanbul
Adetimin bitmesine bir gün var,dünden beri kasıklarımda adet sancısına benzer bir ağrı var adet sırasında normaldir demeyin çünkü bende adet sancısı ilk gün oluyodu sadece daha sonraki günlerde hiç bi sorunum kalmıyodu,yine ilk günden sonra iyiydim ta ki düne kadar.adet başlamadan önce zaman zaman bi sancı olur aynen ona benziyo,dikkat ettim gündüzleri fazla bi şikayetim olmuyo.iftara doğru başlıyo bişeyler yemekten sonra daha da artıyo.başta heralde kabızım ondan oldu sandm ama ondan da diilmiş.normal bi şey midir bu?acaba adetim bittikten bi kaç gün sonra falan halen devam ediyosa bi doktora görünsem iyi olur mu??

Ben de seninle aynı durumu yaşıyorum şu an. Adetim geçeli 2-3 gün oluyor ve bugün kasıklarımda bir ağrı var. Ben de yumurtalık kisti vardı daha önce, tedavi görmüştüm. Ondan şüphelendim, acaba o mu neden oluyor diye. Yeniden doktora kontrole gitmeyi düşünüyorum. Ama senin durumun nedir bilemiyorum, korkutmak da istemiyorum. Şişkinlikten falan da kaynaklanıyor olabilir.

hmm göbeğimin altında şişkinlik var biraz.adetim yeni başlayınca olurdu hep.peki sende daha önce bu yumurtalık kisti çıktığında da var mıydı aynı şikayetlerin?

belki biraz rahatlarım diye sıcak bi duş aldım az önce cidden işe yaradı biraz ama duşta bi şey fark ettim ben de bu şişkinlik sağ tarafımda daha fazla sol tarafımda fazla bi şişkinlik yok,google'dan da yumurtalık kistiyle ilgili resimlere falan baktım orda da kist olan yumurtalık daha şişkin görünüyo,cidden öyle bi şey olabilir mi bende de??ben en iyisi hiç bekletmiym adetim biter bitmez gidiym bi doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…