• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sancısı çekiyorum ama adetim 8gün geçikti hamilr olabilir miyim

Mrvcandan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
47
50
3
34
Kızlar idrar testi yapmştım tek çizgi çıkmıştı kenara koydum sonraki gün gözüme çarptı silik çizgi gördüm adetimde çok gecikti ama sancı çekiyorum batma ağrı gibi böyle durum yaşayanlar var mı hamilelikten önce

Valla ben test yapmadim ama aynılarını bende yaşıyorum ve adetimden bugün 35. Gün ben test yapmadim ama doktora gidicem geciktim diye bakalım ne cikicak teste ne zaman baktın kaç dk bakipta çöpe attım yani

Valla ben test yapmadim ama aynılarını bende yaşıyorum ve adetimden bugün 35. Gün ben test yapmadim ama doktora gidicem geciktim diye bakalım ne cikicak teste ne zaman baktın kaç dk bakipta çöpe attım yani
5dakka baktım bakmadım hemen kenara attım silik çizgi ne zamam çıktı acaba bilmiyorum o yüzden çünkü 10 dakikadan sonrasına inanmayın yazıyordu. Adetim hep zamanında olurdu ama olacak gibi de sancı çekiyorum tuhaf bir haldeyim gerçekten😮

Aynı aynı vallahi bende anlamadım ki testi yenile istersen bende rahim filmi çektirdim bu ay adet sonrası . Sonra birliktelik oldu iate ama inşallah olmuştur tutunmustur bize bebislerimiz inşallah ama canım ya kan testi yaptır yada idrar testini hamile derim benn

Ben yaşadım.batma sancı göğüste hassasiyet ...8 gün iyi sabretmissin

Aynı aynı vallahi bende anlamadım ki testi yenile istersen bende rahim filmi çektirdim bu ay adet sonrası . Sonra birliktelik oldu iate ama inşallah olmuştur tutunmustur bize bebislerimiz inşallah ama canım ya kan testi yaptır yada idrar testini hamile derim benn
Böyle de ümitlenip hayal kırıklığı olacak diye de taptırmaya bile çekiniyorum çok istiyorum çünkü inşallah seninde tutunmuştur benimde ama çok düşünmek stres yapmak bile çok etkiliyor böyle durumlarda birbirimizi haberdar edelim güzel haberlerini alırım inşallah canım

Kızlar idrar testi yapmştım tek çizgi çıkmıştı kenara koydum sonraki gün gözüme çarptı silik çizgi gördüm adetimde çok gecikti ama sancı çekiyorum batma ağrı gibi böyle durum yaşayanlar var mı hamilelikten önce
Tekrardan yaptınız. Mı bende de aynısını oldu testi tekrarladım sonuç gene hüsran 🤨

Ciddenmi ya çok üzüldüm ya inşallah diğer ay dizinde olur ben hicbisey denemedim belirtilerden yola çıktık aama bilmiyorum ki valla

Al bendende aynısı adetim 8 gun geçti 2 tane test yaptım silik çizgi cıktı kan verdim negatif cıktı bugünde çok hafif peceteye kan geliyo adet sandım ama değil resmen vücudum oyun oynuyor benimle ama sen inşallah hamilesindir

Ciddenmi ya çok üzüldüm ya inşallah diğer ay dizinde olur ben hicbisey denemedim belirtilerden yola çıktık aama bilmiyorum ki valla
Sende bir baktır canım inşallah vardır ben daha yeniyim rabbim inşallah çok aratmadan nasip eder
Gecikmen oldu mu
Şuan 8.gündeyim ama testi yaptığımda da gecikmem vardı testi yapıp kenara koydum hemrn çift çıkmadı diye sonra ki silik olduğunu gördüm ama çokta inanmamak gerekiyor diyorlar 10dakikadn sonrasına

Al bendende aynısı adetim 8 gun geçti 2 tane test yaptım silik çizgi cıktı kan verdim negatif cıktı bugünde çok hafif peceteye kan geliyo adet sandım ama değil resmen vücudum oyun oynuyor benimle ama sen inşallah hamilesindir
Aaa çok üzüldüm canım inşallah tez zamanda hamile kalırsın sende. Bende bir kaç gün daha bekleyip bir test yapayım yine umut edip bekliyoruZ

Sende bir baktır canım inşallah vardır ben daha yeniyim rabbim inşallah çok aratmadan nasip eder

Şuan 8.gündeyim ama testi yaptığımda da gecikmem vardı testi yapıp kenara koydum hemrn çift çıkmadı diye sonra ki silik olduğunu gördüm ama çokta inanmamak gerekiyor diyorlar 10dakikadn sonrasına
Bence sen yarın kalk tekrar test yap varsa zaten çıkar içinde rahat olur canm inşallah vardır Allah isteyen herkese nasip etsin bana da Amin 🙏 🥰

Ayyyyyyyyyyyy Yemin etttt allahimmmmmm sana şükürler olsun ben bitanem çok sevindim Allah'ım kucağına almayı nasip etsin hayırlı bir evlat olsunn hemen gidin kan verin bak düşük falan olur Allah korusun bak dikkat et aman diyim kimyasalda olabilir bak hemen gidinn

Back