Adet sancıları ve gebelik

Teletabiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
722
564
103
40
Merhaba herkese
Kızlar ben 5 yıldır bebek için uğraşıyorum, 3kez tüp bebek denedik malesef olmadı.. çikolata kistim var ama doktorlar net olarak engeldir demiyor. Olumsuzlar için direk bir sebep göstermediler. En son doktorum biraüre kullanam için vitamin ve takviyeler verdi, bir de arı sütü bal polen kullanıyorum, sonra tekrartüp bebek deneyeceğiz. Üç ay kadar oldu. Bu sırada ara ara internetten aldığım bir macunu da tüketiyorum . Adetlerim saat gibi düzenlidir ama ne zaman macunu kullansam eskiden adetim mutlaka 4 yada 5 günöne geliyordu ( erken yumurtluyorum diye bildiğim kadarıyla) fakat bu takviyelerden beri normalinden de 5-6 gün geç olmaya başladım. İlk merak ettiğim acaba bir gebelik oluyor da farketmeden düşük yaşanıyor gibi durumlar mümkün müdür? İkincisi de Şuan yine regl dönemim ve tam sökülme aşamasındaki
Kıvranma sancılarımı yaşıyorum, adetlerim hep çok ağrılı geçer başlarken de sürecinde de ; bir yandan umutlanmak istiyorum belki bir mucize olmuştur böyle belirti de olabiliyprmuş diye diğer yandan kırmızılar ha geldi ha gelecek sürekli wc deyim bilgisi olanlardan yorum rica ediyorum.. çok yoruldum artık bu hislerden...

Ben bir haftadir o agriyi ciddi anlamda cekiyorum adetimde 4 gun gecikti. Bu agri var diye hic heveslenmemistim ama zaten hamilelikte de oluyormus. Sonucum ne olursa olsun paylasirim

Ben bir haftadir o agriyi ciddi anlamda cekiyorum adetimde 4 gun gecikti. Bu agri var diye hic heveslenmemistim ama zaten hamilelikte de oluyormus. Sonucum ne olursa olsun paylasirim♥
döngünüz normalde düzenli midir? İnşallah gönlünüzden geçen olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…