Öyle mi, üşüme belirtisi çok göremedim. Sevindim şimdi. 2 gün sonra test yapıcam kısmetse, kahverengi akıntı regliye dönmezse tabiiBen de çok üşümüştüm gebeliğimi öğrenmeden önce, embriyonun yerleşmesi için vücut sıcaklığının artması gerekiyormus, vücut sıcaklığı arttığı için de üşüme oluyor galiba, hadi hayırlısı
Evet canım 14 ocakAy inşallah inşallah seninde bat 14 ocaktı di mi? benimde 14 oak ay şu an çok heyecanlandım yaaaa:))❤
Yaaaa canıımm şimdi senin guzel haberlerini bekliyorum❤Ay bence hamilesin, çok çok sevindimöyle 2 çizgi silik bile çıkması kolay degil yoksa.
süperrrr benimdeee ayy inşallah bende pozitif görürümmmmmmEvet canım 14 ocak
Inşallah olacak canım benimsüperrrr benimdeee ayy inşallah bende pozitif görürümmmmmm
Ben regli oldum canım biraz önce geldi. sen naptın verdin mi kan?Inşallah olacak canım benim
Sizde de lekenlenme olarak baslayıp devamında regliye döndü değil mi? Benimki de öyle olabilir, bir iki gün daha bekliycem. Hayırlısı olsun hakkınızdaBen regli oldum canım biraz önce geldi. sen naptın verdin mi kan?
Benim öğlenden beri bir ağrı vardı karnımda regl olacak gibi ve belimde ama regl değidlidr belki ebbektir diye kafam da kuruyordum ama tuvalete gittim peçeteye geldi direk. şu anda da kasıklarım çok ağrıyor. hayırlısı olsun herkes için..Sizde de lekenlenme olarak baslayıp devamında regliye döndü değil mi? Benimki de öyle olabilir, bir iki gün daha bekliycem. Hayırlısı olsun hakkınızda
YaaaBen regli oldum canım biraz önce geldi. sen naptın verdin mi kan?
BenBenim öğlenden beri bir ağrı vardı karnımda regl olacak gibi ve belimde ama regl değidlidr belki ebbektir diye kafam da kuruyordum ama tuvalete gittim peçeteye geldi direk. şu anda da kasıklarım çok ağrıyor. hayırlısı olsun herkes için..
Canım seninki erken gebelik testinde çıktı di mi? Benim test gelse kesin bugün yapardım. Benim de henüz regliye dönmedi, kahverengi leke şeklindeYaaaben verdim kan.persembeyi bekleyeceğim. Regl kanı olduğundan emin misin canım benim hala ara ara kahverengi lekelerim geliyor. Belki senin de oyledir
Yok regl kuzum belli yani kırmızı kırmızı olmaya başladı.ay hadi inşallah kan sonucun çok çok güzel çıkarrr:)Yaaaben verdim kan.persembeyi bekleyeceğim. Regl kanı olduğundan emin misin canım benim hala ara ara kahverengi lekelerim geliyor. Belki senin de oyledir
Ben de regli oldumYok regl kuzum belli yani kırmızı kırmızı olmaya başladı.ay hadi inşallah kan sonucun çok çok güzel çıkarrr:)
Evet artık önümüzde ki ayalara bakacağız inşallah.. şimdi bu arada yumurta kalitesini arttırıcı ve sperm kalitesini arttırıcı şeyler yapmak lazımBen de regli oldum bu ay sizle aynı gelişti, regli olup hamile kalan da oluyomuş ama %3 falandıristediğimiz zaman, hayırlısı olsun
Bir de regli günü tam gelmeden moda girmeyelim.Bu işin nihai noktası test ama insan belirti olunca acaba mı diyorEvet artık önümüzde ki ayalara bakacağız inşallah.. şimdi bu arada yumurta kalitesini arttırıcı ve sperm kalitesini arttırıcı şeyler yapmak lazımonlara bakacağım biraz onları yapayım diyorum bir.masajlar falan varmış onları gördüm geçen onu denicem bize o da vurmaz ya sanmam yani o konuda hiç umudum yok bak bu ay o kadar kişi yazdı yine kalan biz her ay aynı şey 4 senedir neyse vardır bir hayır tabiki de inşallah sağlıkla sıhhatle gelsinler o zaman takipte kalalım birbirimizi bence:))
bencede ben uzun zamandır bu moda girmiyordum hatta buralarada pek uğramıyordum çünkü hemen bir sebep bulyordum kendime ama bu ay nedense pek umutlandım ondan oldu:)) evet evet bende onu dicektim ond gördüm zaten şmdi bu ay şu masaj vs denicem bakalım hayırlısı.. amin inşallah görüşürüzBir de regli günü tam gelmeden moda girmeyelim.Bu işin nihai noktası test ama insan belirti olunca acaba mı diyorinstagramda birgebenin günlüğü var, o tarz masajlar falan gösteriyor. Bakabilirsin canım. İnşallah sağlıkla olsun. Haberleşiriz
Hayırlı olsun bebeğinizBelirtilerim 31 aralık yumurtlamadan 3 gün sonra başlayan hala devam eden gogus ve bel ağrım .bir de sağ bacağimin sürekli çekilmesi
O erken gebelik testleri güvenilir olmuyor bende yaptım negatif ti 3 gün öncesi sonra adet günü pozitif gördüm hamileydimKızlar bir kaç gün önce göbegimden aşağıya kahverengi çizgi indiğini fark etmiştim bazı kadınlarda 1. Ayda başlıyormuş hatta hamilelik belirtisi diyorlar bugünde tesadüfen gobek deligimin renginin koyulastıgini fark ettim bir de göğüs halkasi icinde ele gelen pütürler var sizce hamilelik var mıdır. Bata 5 gün kaldı. Dün erken gebelik testi yaptım negatifti. Tam vazgeçtim artık hasta olucam derken hep bir şey oluyor ve yeniden umutlanıyorum. Acaba psikolojik mi nedir bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?