Adet öncesi hamilelik belirtilerim

Merhaba, 8gibi aldım 0.41 çıktı maalesef bat 7 şubat ama yine de ümitsiz bir değer sanırım
Hayırlısı olsun inşallah. En kısa zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olsun

Benimde üç gün var, çıkmadı, daha çıkmaz diye hissediyor insan.

3 gün öncesi negatif görünce artık yoktur diye ümidiniz kesilmedi mi?
Bende öyle oldu.
Kesildi tabi çok üzüldüm adet günü pozitif oldu ama sonlandırmak zorunda kaldım 13 haftalıkken Allah tan hayırlısını istemem gerekiyormuş o yüzden artık günüm geçmeden bir şey yapmıyorum ya da çok üzülmüyorum

Melek bebeğiniz için cennette inş buluşma olacak. Allah sabırlar versin.
Tekrar oldu mu bebiş?

Belirtiler neydi sende?

Melek bebeğiniz için cennette inş buluşma olacak. Allah sabırlar versin.
Tekrar oldu mu bebiş?

Belirtiler neydi sende?
Amin inşallah 7 ay oldu sonlandırma olalı 2 aydır tekrar düşünüyoruz. 6.5 yaşında bir kızım var benim regl belirtileri ile aynı oluyor hamilelik belirtilerim o yüzden anlayamıyorum hatta yerleşme kanaması oluyor lekelenme olarak devam ederse anlıyorum hamile olduğumu

İnş canım, senden ne haberler var?
Ben regl oldum canım bitti bu ayda olmadı yani artık önümüzdeki aylara bakıcaz bu ayda daha denemeye başlamadık bile bugün 11.gün artık başlamamız lazım ama o kadar yoğun çalışıyorum ki bu aralar fırsat olmadı

Aynen önümüzdeki aylara inş. Bende oldum, olucam bekliyorum.

Yerleşme ne zaman oluyor adet öncesi sonrası tarihlerden?

Evet o kadar benzer ki zor belirlenmesi.

Okudukça aynı belirtilerin hepsi birebir bendede var adetime 7 gunvar bugün çok fena bı karın ağrısı yaşadim benim de yumurtlmaa 19 unda oldu 23unden bugüne ağrılarım var çok fena bı belimde ağrio rabbim umutlarımızı bosacikarmasin insALLAH bu mübarek günde kalbimizden geçeni yaşatsın aminnnn bu arada sizede hayırlısıyla kucağıniza almayı nasip etsin rabbim

Göğüste kaşıntı nasıl oluyor. Biraz açarmısınız. Allerji gibi bşr kaşıntımı, göğsün her yerinde mi. Ben göğüs ucunda anlık, 1-2 saniyelik karıncalanma şeklinde yaşıyorum da. O yüzden merak ettim

Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Göğüs ucunda kaşınma, ağrı her ne yaşadıysanız biraz detay verebilir misiniz? Sürekli mi var, ara ara anlık mı oluyor, hangi sıklıkta mesela. Adetime 12 gün kala göğüs ucumda karıncalanma hissettim ben. 3 gün sürdü. Neredeyse saat başı, anlık, yani birkaç saniyelik karıncalanma, gıdıklanma gibiydi. 3 gün sonra, yani adetime 8-9 gün kala seyrekleşti. Günde birkaç kez olmaya başladı ve Birkaç gün de bu şekilde devam etti. Adete 4-5 gün kala da batma, iğnelenme, kıl çekilmesinde yaşanan anlık minik acı gibi bir hisse dönüştü. Sanki birşey ısırıyor gibi. Bugün adet günümdü ve adetim gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…