Adet öncesi hamilelik belirtilerim

Kasıklarımda batma benim de var .ay insallah hamileyzdir resmen kendimi sıkıyorum adet kanı gormeyeyim diye.normalde erken adet olmam tam gününde ya da bir gün sonra olurum şimdi 4 gün önceden gelince umutlandim ama niye biraz sıvıya döndü ki.herkes yerleşme kanamasına akıntı şeklinde kıvamlı olur demiş

Ay amin inşallah canım benim ama farklı şeyler oluyor sanki adet de olacakmişim gibi.tedirginim bekliyorum.korkuyorum inşallah olmam adet
Hadi hayırlısı olsun bakalım bizde bekliyoruz seninle beraber dualarım seninle ve benim gibi tüm bekleyenlere

Şimdi internetten baktım yerleşme kanaması koyu kıvamlı ve akıntı gibi iken regl kanaması akışkandır diyor. Adetinden önce gelmesi de bi işaret insllh hamilesindir. Hafyaya adet olmam gerek salı günü günü gününe adet olmam genelde bı iki gün önce bı iki gün sonra yada günün de olur bu yüzden ben âdet öncesi lekelenme olsa bile bende hemen fark edemeye bilirim ama insllh hamileyim dir. Eşime süpriz yapmayı düşünüyorum olursa çok hayallerim var ama insllh gerçekleşir

Inşallah buraya hepimiz güzel haberlerimizi yazarız. Ben de eşime süpriz yapmak istiyorum yılbaşında onunlaydim normalde ondan uzakta yaşıyorum

Inşallah sende hayırlı haberler alırsın beklediğine değer umarım

Merhaba, sizinle yumurtlama günümüz aynı 31 Aralık. Benim 2 gündür acık pembe ve devamında acık kahverengi lekelenmem oldu. Bugün test yaptım negatif çıktı. Sonuç çıkması için erken çünkü dayanamayıp yaptım. Ayın 14-15 i gibi erken gebelik testi deniycem. Sizle zamanımız aynı

Yaaa benimle aynı yumurtlama gününe sahip birini görmek çok sevindirdi beni.benim de 2 gündür koyu kahve akıntım geliyor ama çok nadir.Yarın sabah erken gebelik testi yapacağım. Adetime 2 gün kalmış oluyor umarım pozitif i görürüm. umarım siz de görürsünüz. Adet gununuz ne zaman bu ay ?

Evet ikimiz de aynı aşamadayız, ben de sevindim Ayın 15 i yaklaşık. Benim ağzımda tuhaf bir tat var bir de, böyle tuzlu gibi.. bir video izledim. Doktor adet günü veya sonraki 3 gün içinde test yapın, daha erken yapmayın diyor. Lekelenme şeklinde benim de, regli kanaması degil ama regliye dönebilir tabii. Ben hatta yarın diş çekimine gidicem. Doktor şu aşamada net hamilelik olmadıgı için sorun yok dedi. Hamile kalırsam bu ağrı çekilmez. Yarız test sonucunu bekliyorum sizden

Yaaa çok geçmiş olsun .Evet gebelik net olarak başlamadan halletmek lazım diş problemlerini.Yarin da insallah paylasacagim sonucu olumlu olumsuz.Sizin belirtileriniz var mıydı yumurtlama gününden sonra.Varsa nelerdi ve ne zaman başladı öğrenmek isterim.

Bir de bugün yaptığınız test normal test miydi yoksa erken gebelik testi mi ?

Bir de bugün yaptığınız test normal test miydi yoksa erken gebelik testi mi ?
Yumurtlama gününden sonra yumurta catlama belirtileri oluyor, kasık ağrısı vs onlar döllenme belirtisi değilmiş.Sonra 6-12 gün içerisinde yerleşme kanaması olabiliyormuş. Lekelenme şeklinde. Bende hiç gögüs hassasiyeti olmadı ama bir gece sıtma gibi bir titremeyle uyandım, vücut ısım normalde 36,6 seviyesinde, 37'ye yükseldi ısım. Bir de eskiler kirpik karışmasından anlarmış gebeliği kirpiklerin üst üste binme durumu var. Üşüme ve leke seklinde akıntı dısında pek belirtim olmadı acıkcası, zaten en garantisi çift çizgiyi görmek ama işte kafamızda kuruyoruz görmeden burada çok negatif çıkan okudum bu belirtilerle, bizim 20 sinde aslında garanti sonuç çıkar idrarda, erkenci davranıyoruz.

Kaset testti, erken gebelik testi piyasada kalmamış bulamadım. İnternetten sipariş verdim, yarın gelir herhalde

Aaa çok farklıyız belirti konusunda .bende de vücut ısısı değişmedi fakat 3 ocaktan itibaren goguslerim ve belim ağrı içinde. Normalde adet öncesi kısa bir süre önce yaşadığım belirtiler bu sefer 10 gün öncesinden başladı. Bu nokta beni ümitlendirdi fakat herkes gerçekten çok farklı şeyler yaşayarak hamile kalıyor. Ben de bizim yaşadığımız her ne belirti varsa hayırlısıyla hamilelikle sonuclansin diye temenni ediyorum evet aceleci davranıyoruz benim de adet 14 ü fakat daha fazla dayanamıcam haftasonundan bu yana çok zor bekledim

Kaset testti, erken gebelik testi piyasada kalmamış bulamadım. İnternetten sipariş verdim, yarın gelir herhalde
Erken gebelik testiyle 5-6 gün öncesinden öğrenen var ilk defa yapcam bu testi benim 2 gün kala belki çıkarır. Yarın yazarım siz de benden olumlu olumsuz çıkarım yaparsınız testi uygulamanın zamanı veya daha erken konusunda. Aynı döngü günlerimiz ondan bu şekilde söyledim

Erken gebelik testi sonuç verebilir. Bizim burada eczanelerde kalmamıştı. Ama o kaset testten boş yere 5-6 tane yaptım bu süreçte yumurtlamadan ortalama 20 gün sonra işliyormuş kaset test. Erken gebelik testi deneyip negatif çıkarsa artık regli oluyor muyuz ona bakacagız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…