Adet öncesi hamilelik belirtilerim

O erken gebelik testleri güvenilir olmuyor bende yaptım negatif ti 3 gün öncesi sonra adet günü pozitif gördüm hamileydim
Hayirki olsun sağ sakim kucağınıza alın inşallah 🙏 peki gogusleriniz de puturcukler nasildi ilk dönemde

Hayirki olsun sağ sakim kucağınıza alın inşallah 🙏 peki gogusleriniz de puturcukler nasildi ilk dönemde
Malesef doğum yapamadım 🥺 13 haftalık Ken sonlandırdık problemleri vardı 🥺 bende adet belirtilerim ile aynı oluyor belirtiler ve 4 gebelik geçirdim 3 ün de kahverengi lekelenme lerim oldu göğüste herhangi bir değişiklik olmadı🙄 1 kızım var elhamdülillah Allah verirse 2. Yi istiyoruz🙏

Malesef doğum yapamadım 🥺 13 haftalık Ken sonlandırdık problemleri vardı 🥺 bende adet belirtilerim ile aynı oluyor belirtiler ve 4 gebelik geçirdim 3 ün de kahverengi lekelenme lerim oldu göğüste herhangi bir değişiklik olmadı🙄 1 kızım var elhamdülillah Allah verirse 2. Yi istiyoruz🙏
Çok üzüldüm 😥 inşallah sağ salim bir bebeginiz daha olur 🙏

Kızlar bir kaç gün önce göbegimden aşağıya kahverengi çizgi indiğini fark etmiştim bazı kadınlarda 1. Ayda başlıyormuş hatta hamilelik belirtisi diyorlar bugünde tesadüfen gobek deligimin renginin koyulastıgini fark ettim bir de göğüs halkasi icinde ele gelen pütürler var sizce hamilelik var mıdır. Bata 5 gün kaldı. Dün erken gebelik testi yaptım negatifti. Tam vazgeçtim artık hasta olucam derken hep bir şey oluyor ve yeniden umutlanıyorum. Acaba psikolojik mi nedir bu 😥
Bende dış gebelik geçirdiğim zaman çıkmıştı ve kaldı hala var 3 senedir gitmedi. İnşallah hamilesindir ve sağlıklı bir gebeliktir canım herkesin vücudu farklı tepki veriyor sonuçta iyi düşün😇

Bende dış gebelik geçirdiğim zaman çıkmıştı ve kaldı hala var 3 senedir gitmedi. İnşallah hamilesindir ve sağlıklı bir gebeliktir canım herkesin vücudu farklı tepki veriyor sonuçta iyi düşün😇
Ay inşallah ya çok teşekkür ederim 🙏 inşallah Allah herkese nasip eder bana da inşallah tabi.

Canım ben 1 buçuk yıldır spiral ile korunuyorum ama şu 4 gündür hayatımda ilk defa sadece dokununca göğüs uçlarım ağrıyor arada kasık batması gibi bişey oluyor ve dünden beridirde sadece sağ bacağımda bi sızı başladı sence olabilir mi tedirgin de oldum napcam?🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Kızlar acilll!!!

Bu yerleşme kanaması bat'tan kaç gün önce oluyor? Yarın bat günüm. Çok özür dileyerek söylüyorum, iç çamaşırımda leke gördüm. Yumurtlama gününden beri kasık ağrısı ve akıntım vardı. Test yapmak için umutluydum, tam da günümün geçmesini bekliyordum.
adet günü de gelebilir 1-2 gün öncede benim hep adet günümde gelirdi

Merhaba bende aynı durumdayım yumurtlamadan 2-3 gün sonra göğü ağrım hassasiyetim başladı psikolojik mi diyorum ben ikinci çocuk için bu ay ilk kez çlıştım ama tam yumurtlama gününü atladım(🤭 sanırım başarısız bi çalışma) adet sonrası gün aşırı oldu ama sadece yumurtlama günü yok. Benim ilk oğlum tedavi sonrası oluşmuştu tek belirtim göğüslerimdi daha adet tarihime 4 gün kala fln test yapmıştım😂

merhaba uzun zamandır korunmuyorum kasımda rahım filmine gırdım aralıkta histeroskopiye girdim , cuma günü kahverengi gibi bir leke geldi ve daha hiç birşey yok ama çok sag kasıkta batma sırt agrısı ve gögüslerimde agrı var yarın adet günüm tutunma kanım olabilirmi 3 senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor sizce tutunma kanı olabilirmi aynı şeyleri yaşayan varmı yoksa histeroskopinin etkisi olabilirmi?

merhaba uzun zamandır korunmuyorum kasımda rahım filmine gırdım aralıkta histeroskopiye girdim , cuma günü kahverengi gibi bir leke geldi ve daha hiç birşey yok ama çok sag kasıkta batma sırt agrısı ve gögüslerimde agrı var yarın adet günüm tutunma kanım olabilirmi 3 senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor sizce tutunma kanı olabilirmi aynı şeyleri yaşayan varmı yoksa histeroskopinin etkisi olabilirmi?
İnşallah gebelik belirtisidir :spor:

inşallah ama hayal kırıklıgı yaşamak istemiyorum :KK43:
Merhaba canim bende kasımda rahim filminr girdim polip cikti bir kac adet en buyugu 7 mm
Subatta asilamam var Allah izin verirse. Doktor eger tutmazsa aliriz polipini dedi benimde bugun adet gunum insallah olmam

Mutlaka yaz merak ederim 😍
mutlaka yazacagım hala adet olmadım ve lekelenme felan hiç bişey yok 3 gün adet geçikmesi oldu ama sırtım çok agrıyor karın agrım yok gögüs hassasiyeti var ama o benim adetimdede oluyordu ben şimdi ne zaman test yapacagım :)

mutlaka yazacagım hala adet olmadım ve lekelenme felan hiç bişey yok 3 gün adet geçikmesi oldu ama sırtım çok agrıyor karın agrım yok gögüs hassasiyeti var ama o benim adetimdede oluyordu ben şimdi ne zaman test yapacagım :)
Şimdi yapsan çıkar 3 gün gecikme de . Ama bence hamilesin :eğlence:

Kızlar bir kaç gün önce göbegimden aşağıya kahverengi çizgi indiğini fark etmiştim bazı kadınlarda 1. Ayda başlıyormuş hatta hamilelik belirtisi diyorlar bugünde tesadüfen gobek deligimin renginin koyulastıgini fark ettim bir de göğüs halkasi icinde ele gelen pütürler var sizce hamilelik var mıdır. Bata 5 gün kaldı. Dün erken gebelik testi yaptım negatifti. Tam vazgeçtim artık hasta olucam derken hep bir şey oluyor ve yeniden umutlanıyorum. Acaba psikolojik mi nedir bu 😥
Merhaba öncelikle bebişiniz hayırlı uğurlu olsun sağsalim kucağınıza almak nasip etsin rabbim🙏🙏🥰 sizin bütün mesajlarınızı okudum çünkü benim şuanki belirtilerime çok benziyor. Benim yumurtlamadan sonra kaısklarım değilde kasıkşarımın altı yani genital bölge im tam ortası sağlı sollu her gün yaklaşık 10 güm boyunca batm ve sızlama oldu. Aynı dediğiniz gibi birden bire kesildi şuan yok mesela adetime 4 gün var. Acaba diyorum yanlış bişey yaptımda tutunmdımı şuandada tam yumurtalıklarım yine aynı bir sağ bir sol olarak ağrıyor ama aynı yer değil diğeri kasık altı bu yumurtalık olduğu yeri. Ben 2 yıllık evliyim 1 senedir deniyoruz inşallah olmuştur ya sizin yazdıklarınızla umutlandım. Bide yumuelamadan sonra baş ağrısı yaşadım 4 5 gün geçmedi.

Back
X