Hayirki olsun sağ sakim kucağınıza alın inşallahO erken gebelik testleri güvenilir olmuyor bende yaptım negatif ti 3 gün öncesi sonra adet günü pozitif gördüm hamileydim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirki olsun sağ sakim kucağınıza alın inşallahO erken gebelik testleri güvenilir olmuyor bende yaptım negatif ti 3 gün öncesi sonra adet günü pozitif gördüm hamileydim
Malesef doğum yapamadımHayirki olsun sağ sakim kucağınıza alın inşallahpeki gogusleriniz de puturcukler nasildi ilk dönemde
Çok üzüldümMalesef doğum yapamadım13 haftalık Ken sonlandırdık problemleri vardı
bende adet belirtilerim ile aynı oluyor belirtiler ve 4 gebelik geçirdim 3 ün de kahverengi lekelenme lerim oldu göğüste herhangi bir değişiklik olmadı
1 kızım var elhamdülillah Allah verirse 2. Yi istiyoruz
![]()
Çok üzüldüminşallah sağ salim bir bebeginiz daha olur
![]()
Bende dış gebelik geçirdiğim zaman çıkmıştı ve kaldı hala var 3 senedir gitmedi. İnşallah hamilesindir ve sağlıklı bir gebeliktir canım herkesin vücudu farklı tepki veriyor sonuçta iyi düşünKızlar bir kaç gün önce göbegimden aşağıya kahverengi çizgi indiğini fark etmiştim bazı kadınlarda 1. Ayda başlıyormuş hatta hamilelik belirtisi diyorlar bugünde tesadüfen gobek deligimin renginin koyulastıgini fark ettim bir de göğüs halkasi icinde ele gelen pütürler var sizce hamilelik var mıdır. Bata 5 gün kaldı. Dün erken gebelik testi yaptım negatifti. Tam vazgeçtim artık hasta olucam derken hep bir şey oluyor ve yeniden umutlanıyorum. Acaba psikolojik mi nedir bu![]()
Ay inşallah ya çok teşekkür ederimBende dış gebelik geçirdiğim zaman çıkmıştı ve kaldı hala var 3 senedir gitmedi. İnşallah hamilesindir ve sağlıklı bir gebeliktir canım herkesin vücudu farklı tepki veriyor sonuçta iyi düşün![]()
Amin amin inşallah isteyen herkese sağlıklı gebelik ler evlatlar nasip etsinAy inşallah ya çok teşekkür ederiminşallah Allah herkese nasip eder bana da inşallah tabi.
adet günü de gelebilir 1-2 gün öncede benim hep adet günümde gelirdiKızlar acilll!!!
Bu yerleşme kanaması bat'tan kaç gün önce oluyor? Yarın bat günüm. Çok özür dileyerek söylüyorum, iç çamaşırımda leke gördüm. Yumurtlama gününden beri kasık ağrısı ve akıntım vardı. Test yapmak için umutluydum, tam da günümün geçmesini bekliyordum.
İnşallah gebelik belirtisidirmerhaba uzun zamandır korunmuyorum kasımda rahım filmine gırdım aralıkta histeroskopiye girdim , cuma günü kahverengi gibi bir leke geldi ve daha hiç birşey yok ama çok sag kasıkta batma sırt agrısı ve gögüslerimde agrı var yarın adet günüm tutunma kanım olabilirmi 3 senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor sizce tutunma kanı olabilirmi aynı şeyleri yaşayan varmı yoksa histeroskopinin etkisi olabilirmi?
inşallah ama hayal kırıklıgı yaşamak istemiyorumİnşallah gebelik belirtisidir![]()
Merhaba canim bende kasımda rahim filminr girdim polip cikti bir kac adet en buyugu 7 mminşallah ama hayal kırıklıgı yaşamak istemiyorum![]()
Mutlaka yaz merak ederiminşallah ama hayal kırıklıgı yaşamak istemiyorum![]()
mutlaka yazacagım hala adet olmadım ve lekelenme felan hiç bişey yok 3 gün adet geçikmesi oldu ama sırtım çok agrıyor karın agrım yok gögüs hassasiyeti var ama o benim adetimdede oluyordu ben şimdi ne zaman test yapacagım :)Mutlaka yaz merak ederim![]()
Şimdi yapsan çıkar 3 gün gecikme de . Ama bence hamilesinmutlaka yazacagım hala adet olmadım ve lekelenme felan hiç bişey yok 3 gün adet geçikmesi oldu ama sırtım çok agrıyor karın agrım yok gögüs hassasiyeti var ama o benim adetimdede oluyordu ben şimdi ne zaman test yapacagım :)
ama benim adet geçikmelerim hep olur cuma günü inşallah olmaz ise gidip kan testi verecegımŞimdi yapsan çıkar 3 gün gecikme de . Ama bence hamilesin![]()
Hadi ya inşallah bu sefer bebisten dolayı gecikmistirama benim adet geçikmelerim hep olur cuma günü inşallah olmaz ise gidip kan testi verecegım
Merhaba öncelikle bebişiniz hayırlı uğurlu olsun sağsalim kucağınıza almak nasip etsin rabbimKızlar bir kaç gün önce göbegimden aşağıya kahverengi çizgi indiğini fark etmiştim bazı kadınlarda 1. Ayda başlıyormuş hatta hamilelik belirtisi diyorlar bugünde tesadüfen gobek deligimin renginin koyulastıgini fark ettim bir de göğüs halkasi icinde ele gelen pütürler var sizce hamilelik var mıdır. Bata 5 gün kaldı. Dün erken gebelik testi yaptım negatifti. Tam vazgeçtim artık hasta olucam derken hep bir şey oluyor ve yeniden umutlanıyorum. Acaba psikolojik mi nedir bu![]()