Merhaba :) testimi tekrarladım adetime henüz 2 gün olmasına ragmen orta derecede belirgin ikinci çizgiyi gördüm :))) zaten 4 gün önce de yağtığımda hayali bişey vardı ama yanılma payı olabilir diye düşünmüştüm. Allah herkese nasip etsin ilki düşmüştü bu sefer bebeğimm bırakmaz inşallah annesiniAnlattklarin ogrendigim kadariyla evet gebelik belirtilerine benzyr testi tekrrla cikarsa hayrli olsun
Haber verki belirtilerin bnm aklimda kalsin?
Hayirli olsun canm insallah sagsalim kavusturur Rabbim melegini sanaMerhaba :) testimi tekrarladım adetime henüz 2 gün olmasına ragmen orta derecede belirgin ikinci çizgiyi gördüm :))) zaten 4 gün önce de yağtığımda hayali bişey vardı ama yanılma payı olabilir diye düşünmüştüm. Allah herkese nasip etsin ilki düşmüştü bu sefer bebeğimm bırakmaz inşallah annesini
Amiinnn cümlemizin bebeği kavuşsun annelerine inşallah :)Hayirli olsun canm insallah sagsalim kavusturur Rabbim melegini sana
tatlım merhaba,Merhaba kızlar
Benimde gözüme uykular girmiyor. Adetim bir gün gecikti beyaz krem gibi akıntım var ara sıra kasıklarımda ağrı ve batmalar oluyor adet olacakmışım gibi... Normalde adet günüme yaklaşırken bir kaç gün önceden lekelenmelerim olurdu ve baş ağrılarımdan duramazdım onlarda olmadı . Evde test yapmaya da artık cesaret edemiyorum yine tek çizgi görmekten korkuyorum.İnşallah meleklerimiz göbişimizdedir gelmiştir.Sizce hamile miyimdir ???
Hadi hayırlısı inşallah, ama her gebelik ve herkesin gebeliği aynı tepkiler vermiyor inan bana. Ben ilk gebeliğimde hiç bir belirti yaşamadım hatta hiç olduğunu bıle sanmıyodum öyle düzenli çalışma falan yapmamıştık. adet geçmişti 5 gün anca öyle bi zahmet yapabildim. bı tek yerlesme kanamam oldu damla damla o da ogrendıkten sonra oldu ztn ama hıc bır belırtım yoktu. ama bu gebeliğimde kasık ağrısı yaşıyorum ara ara geriliyo sanki kasıklarım. O da olması çok normal içimizde minik de olsa bir bebiş var :) göğüs ucu etrafındaki beyaz noktalara bak çoğalmış mı, benım 4 gundur falan altlı ustlu cogaldılar. sıkma bi de onları sakın. o minik yağ bezeleri bizim için faydalı, mikroplardan koruyo göğüsteki sütü.İnşallah hamileyizdir öyle korkuyom ki adet olcam diye sık sık gidip kontrol ediyom ama hala bişey yok. Fazla akıntım yok kasıkta ağrı uyandığımda biraz oldu ve geçti. Göğsümde de öyle dayanılmicak bi acı hisetmiyom hafif dolgunluk ve dokunduğumda az biraz ağrı var. Onun dışında hiç bir belirti yok gibi bilemedim biraz daha bekliyecem dua edecemSen hamlemisin baktırdınmı canım ...
Ben daha gitmedim doktora kan testi için. Perşembe falan giderim bellki bilmiyom. Acele etmiyorum o kdr onun varlığını hissediyorum şimdilik bu yeter bana :)öğrendiğimde beta yükselmiş olsun istiyorum 200 fln çıkmasın 1.000 2.000 çıksın beklemek kolay olsun doktor için :)İnşallah hamileyizdir öyle korkuyom ki adet olcam diye sık sık gidip kontrol ediyom ama hala bişey yok. Fazla akıntım yok kasıkta ağrı uyandığımda biraz oldu ve geçti. Göğsümde de öyle dayanılmicak bi acı hisetmiyom hafif dolgunluk ve dokunduğumda az biraz ağrı var. Onun dışında hiç bir belirti yok gibi bilemedim biraz daha bekliyecem dua edecemSen hamlemisin baktırdınmı canım ...
Ben daha gitmedim doktora kan testi için. Perşembe falan giderim bellki bilmiyom. Acele etmiyorum o kdr onun varlığını hissediyorum şimdilik bu yeter bana :)öğrendiğimde beta yükselmiş olsun istiyorum 200 fln çıkmasın 1.000 2.000 çıksın beklemek kolay olsun doktor için :)
Allah razi olsun cnm insaAllah olledir yaaaOkumuştum bir yerlerde böyle çıkınca hamile olduğunu işaret de edebilyomuş diye ama ne kadar geçerlilik payı var bilemiyorum belki de tesadüftür bence gebelik testi yap inşallah hamilesindir canım
Allah razi olsun cnm insaAllah olledir yaaa
canım normal bi gebelik testi al testi yap hadi tam vakti çelişkilerle durma daha fazla sen de rahat et biz de edek yauuuOkumuştum bir yerlerde böyle çıkınca hamile olduğunu işaret de edebilyomuş diye ama ne kadar geçerlilik payı var bilemiyorum belki de tesadüftür bence gebelik testi yap inşallah hamilesindir canım
yanlış kişiye yazdım heyecandanKizlar Allah askina bakin bugun adet gunum lh halla pozitif sizce bugunmuyumurtluyurum yokse gebe olabilirmym
Kusura bakma kuzum :) hic skma canini, herseyin hayirlisini verir Allah, defalarca dusuk yasayanlar var ben bi kez yasadim cok kotu bi duygu bunlari yasamaktansa bi sefer de saglikla gelsin insallah. Bence hic evde testle ugrasma, iki uc gun sonra kadin doguma git tahlil yapsin hem prolaktin hem de beta hcg ye bakilsin. Belki prolaktin degerin yuksektir. Hem adeti ve yumurtlamayi hem de gebeligi tehtit eden engelleyen bi durum. Adetlerin de duzensizse eger kesin git derim. Ama iyi dusunelim insallah bebisin vardirevet yanlislikla bana seslenmissin . benim testte cikmadi bisey bugün yaptim ama adette olmadim