Adet öncesi gebelik belirtileri ve gogus hassasiyeti

Kusura bakma kuzum :) hic skma canini, herseyin hayirlisini verir Allah, defalarca dusuk yasayanlar var ben bi kez yasadim cok kotu bi duygu bunlari yasamaktansa bi sefer de saglikla gelsin insallah. Bence hic evde testle ugrasma, iki uc gun sonra kadin doguma git tahlil yapsin hem prolaktin hem de beta hcg ye bakilsin. Belki prolaktin degerin yuksektir. Hem adeti ve yumurtlamayi hem de gebeligi tehtit eden engelleyen bi durum. Adetlerin de duzensizse eger kesin git derim. Ama iyi dusunelim insallah bebisin vardir
Çok teşekkür ederim canim aynen bir kac gün daha olmasam gidecem cok dogru demissin sagligiyla hayirlisiyla gelsin ins.

kızlar ben de bebek için ilişkiye girdim. O günden beri kasıklarım şişti elime geliyor resmen. Hafif bir ağrı var bir keresinde bıçak saplanır gibi oldu. Bir de bugün işyerinde bir boşalma gibi birşey hissettim.A yran gibi bir sıvı gelmiş her tarafa bulaşmış. Sık sık idrara çıkıyorum. Geceleri sebepsiz yere 3 te uyanıyorum.Sizce gebe miyim? Adetime 5 gün var dayanamıyorum.

Merhaba arkadaşlar. İlginç hikâyemi anlatmak istiyorum. Yumurtlama tarihinden 6 gün sonra kan tahlili yaptırdım 0.100lakin bu süreçte belirtilerim şu şekilde. Sirtimdan ateş basmasi ani baş dönmesi kaşık ağrısı bulantı .kanda çıkmayınca bu ayki planlı çalışmanin olmaması beni üzdü. Belirtileri devam ediyor. Aradan 4 gün sonra göğüs ağrılarım başladı ve sırt ağrısı. 9.gün 3 liralık kaset testlerden aldım ve silikte olsa sonuç pozitif. Nasıl olur kanda bile çıkmayan derken kan tahlili için hastaneye gittim.kanda 9.1 çıktı ve bu süreçte adetime 5 gün var.hastanedeki bayan bu kadar erken 5 gün önce idrarda çıkmadı aldığınız test yeni bir testmis eğer eczanenin rafinda 1 hafta dursaymis yine bu kadar hassas olmamış mucize gibi adetimden 5 gün önce idrarda ve kanda öğrendim. Kızım 10 yaşında bu ay artık kardeşi oldun diye çok uğraştık Rabbim gönderdi. Yerleşme ağrım var ama lekelenmem yok.inş bi faydam olmuştur ümitsizliğe kapılmayın. Belirtilerim bu sekildeydi

Kizlar acaba hamilelik belirtilerinde sari akinti yasayanlar nasil bir akintiydi ne kadar yogundu acaba kac gun surdu :)

Merhaba arkadaşlr araniza yeni katildim.bi sorum olacak 19 gündür göğüs ağrisi çekiyorum normalde yarin adet olmam lazimdi ben dün oldum. Işin acikcasi adet miyim yoksa ustune görmemi tam bilmiyorum.günlerdir de uyuyorum fazlasiyla . Göğüs agrım adetime 1 hafta kala baslardi normalde ama bu ay dedigim gbi 19 gün sürdu ve hala da devam ediyo uzerine yatakaz haldeyim cinsel hayatimizi da oldukça olumsuz etkiledi sizce neden hamile olabilir miyim tecrübeli arkadaşlar yardimci olabilir miv

kızlar ben de bebek için ilişkiye girdim. O günden beri kasıklarım şişti elime geliyor resmen. Hafif bir ağrı var bir keresinde bıçak saplanır gibi oldu. Bir de bugün işyerinde bir boşalma gibi birşey hissettim.A yran gibi bir sıvı gelmiş her tarafa bulaşmış. Sık sık idrara çıkıyorum. Geceleri sebepsiz yere 3 te uyanıyorum.Sizce gebe miyim? Adetime 5 gün var dayanamıyorum.
Merhaba acaba gebe miydiniz bu belirtilerle

Kizlar selam, iki gun sonra adet gunum fakat yaklasik 5 gundur kasik agrim ( ara sira yokluyor ozellikle egilip dogrulurken ve uzanirken ) goguslerim bir haftadir sisti ve bi kac gundur uclari dokunmaya gelmiyo aciyo, doydugumu hissediyorum ama yemekten sonra iki saat geciyo sanki sabahtan beri bi lokma yememisim gibi acikiyorum. Bozuk para tadi geldi agzima 4 gun once, dun gece de ayak tabanlarim yandi sanki uyurken butun gece. Cuma gunu erken olsa da bi test yaptim ikinci cizgi cok cok az belirdi varla yok arasi. Yarin tekrarliycam testi. Sizlerdeki belirtileri de yazar misiniz hamile ve hamile adayi olan bayanlar :)
Merhaba belirtilerini zin aynısı bende u anda acaba gebe miydiniz bunları yaşadığınızda

X