adet öncesi erken hamilelik belirtileriniz?

Canım benim yazın ve tavsiyelerin için teşekkürler. Aslında kafaya takmamak lazım haklısın ama inan hep olumlu düşünüyorum. Bu eşimle ilk denememizdi. Bundan sonra da beni bekleyen başka bir süreç var yani olumlu da olsa olumsuz da olsa.. Eşimle yumurtlama olmadan önce ilişkiye girdik. Aslında bi de ertesi güne gireydik iyiydi:KK22: ama olmadı. Bakalım.. Önümde bi kaç hafta var gerçek sonuç için:KK51:
umarım istediğin gibi olur canım benim. acele etme canım hayırlısıyla olsun sağlıklı olsun varsın geç olsun :)

Hamileler, adet öncesi nasıl belirtileriniz oldu? Şüpheli ilişkiden sonra meme ucunda agri oldu. Bir kac gündür de midem yanıyor.Sanki hamile gibi hissediyorum ama bekledigim icin mi bilmiyorum.Bir de oturdugumda pantalonum bile sıkıyor,gaz da var. 5şubat adetm,Sizde ne zaman oldu belirtiler?
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Ben de çocuk sahibi olmayı artık çok istiyorum son adetim 4 martta oldum ve eşimle 13-14-15 Mart tarihleri Arasında ilişki yaşadık siZce tutmuş olabilir mı ne zaman test yapmalıyım

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Ben de çocuk sahibi olmayı artık çok istiyorum son adetim 4 martta oldum ve eşimle 13-14-15 Mart tarihleri Arasında ilişki yaşadık siZce tutmuş olabilir mı ne zaman test yapmalıyım
bugün tam yumurtlama günün bugün ve yarın da dene derim ben adet gününden itibaren 14. gün oluyo normalde adet gününün geçmesini bekle garanti sonuç için en az bi 5 gün geçmeli. inşallah tutmuştur canım hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

bugün tam yumurtlama günün bugün ve yarın da dene derim ben adet gününden itibaren 14. gün oluyo normalde adet gününün geçmesini bekle garanti sonuç için en az bi 5 gün geçmeli. inşallah tutmuştur canım hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
Evet Hesapladık yumurtlama gunüm bugün ama eşim işi yüzünden şehir dışında malesef olmuyor ama Cumartesi dönüyor Cumartesi den itibaren tekrar deneyeceğiz umarım tutar

Adetime 4 gun var gerçi o da düzensiz bilemiyorum tam olarak bugun test yaptim negatifti.ama sol kasıgımda gunlerdir bacagima vuran bir ağrı bel ağrisi cok üşüyorum ve halsizligim var acaba testi bir daha ne zaman yapmaliyim?

Adetime 4 gun var gerçi o da düzensiz bilemiyorum tam olarak bugun test yaptim negatifti.ama sol kasıgımda gunlerdir bacagima vuran bir ağrı bel ağrisi cok üşüyorum ve halsizligim var acaba testi bir daha ne zaman yapmaliyim?
bi hafta bekle derim ben garanti olsun erken dönemde yanılma payı çok oluyo

inşallah tutmuştur yaa tşk ederım kızlar testı yapar yapmaz hemen bılgı vereceğim :)

slm kızlar.. ben 2 aylık evliyim adet tarihim çok değişti hatta birbirine girdi :) bi ay içinde 2 defa adet oldum ve heüz adet olmadım. bi hafta kadar geçti. adet olacakmışım gibi göğüslerm şişti göğüs uçlarnda agrı var hala. kasıklarm ve belim çok agrıyor. yemek yiyorum 10 dakika geçmeden tekrar acıkııyorm hiç yemems gibi. midem kazınıyor sizce hamile olabilir miyimn ? testi haftasonu alıcam.. bi yandan da almak istemiyorm. negatif olur die :KK43:

slm kızlar.. ben 2 aylık evliyim adet tarihim çok değişti hatta birbirine girdi :) bi ay içinde 2 defa adet oldum ve heüz adet olmadım. bi hafta kadar geçti. adet olacakmışım gibi göğüslerm şişti göğüs uçlarnda agrı var hala. kasıklarm ve belim çok agrıyor. yemek yiyorum 10 dakika geçmeden tekrar acıkııyorm hiç yemems gibi. midem kazınıyor sizce hamile olabilir miyimn ? testi haftasonu alıcam.. bi yandan da almak istemiyorm. negatif olur die :KK43:
bence bi doktora git derim en garantisi o

Benimde bugun adet gunum dun prmde 1 damla akinti geldi bugunde ayni donra kesildi gelmiyor test yaptim negatif :KK43: erken mi yaptim sizce kafam cok karisik

Pkolu oldugumu yeni ogrendim. Tedavisiz hamile kalabilirmiyim diye kendi kndimi yiyorum. hamile oldugunu yeni ogrenenler saglikla kucaginiza alin insallaaaahhhhh biz pko lularada dua etmeyi unutmayinn :))

Pkolu oldugumu yeni ogrendim. Tedavisiz hamile kalabilirmiyim diye kendi kndimi yiyorum. hamile oldugunu yeni ogrenenler saglikla kucaginiza alin insallaaaahhhhh biz pko lularada dua etmeyi unutmayinn :))
Adetın kac gún gecmisti, 47.gündeyim. geçen hafta kan testim negatıfti. Hala adet olmadim :-(

Adetın kac gún gecmisti, 47.gündeyim. geçen hafta kan testim negatıfti. Hala adet olmadim :-(
Canim asiri gecikme yasamiyorum ben ilacsiz dogal yolla adet oluyorum. Maksimum 2 3 gun geciyo, zaten 35 gunde bir hastalaniyorum ama 3 aydir israrla denememe ragmen hamile kalamadim.. Bu ay yine belirtilerim basladi, yine kasiklarim agriyo, yine goguslerim aciyo ama olmadigimi biliyorum. Faranjit oldum butun agrilarimida ona bagladim rahatladim. Yani bi ara yumurta aki gibi asiri akintim oldu o donemde iliskiye girdik bu ay o kadar da umutlu degilim artik.. Yavas yavas umudu kaybediyorum ..

X