- 17 Mart 2015
- 46
- 11
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zde de mi bu belirtiler vardı çok merak ediyoryorum.Hayirli bir evlat olması ve sağlıkla kucağına alman dileğiyle inslalh bugün benimde sonuçlar belli olacak allahın izniyle
Valla belim ağrıyordu karnım sancılanıyordu dünde midem den rahatsızlandm göğüs uçlarım koyulaştıHayırlısı kan tahlilnde belli olur:) ne belirtilerin vardi
kan tahlili mi yaptırdın.Benimde Aynen ole belirtilerim var hemen hemen ayni tarihler sonucu alınca yazarım
Evet aynsii vallahizamabut post: 40018362 .!.:si
zde de mi bu belirtiler vardı çok merak ediyoryorum.
Bence hamilesin canım çünkü azcık da olsa hcg karışmış çişine o da silik çıkmış :)
Bence hamilesin canım çünkü azcık da olsa hcg karışmış çişine o da silik çıkmış :)
İnşallah canm sağ salim kucağına almak nasip olur :)Canım zaten daha adetime bir gün var o yüzden silik çıktı diye düşünüyorum inşallah öyle çıkar
kızlar merhaba bende bugun öğrendim hamile olduğumu belirtilerimi paylaşmak istiyorum bu heycanlı bekleyişinize yardımcı olmak istiyorum ben bu sitede çok umut aradım kendime çünkü 2 yılıdr çocuk istiyoruz bu ay aşılama yaptırcaktık artık herşey normal olmasına rağmen bebeğimiz olmuyodu önce Rabbim istedi ol dedi oldu ama incir kürünün ve ibni sina nın macunu vesile oldu diye düşünüyorum.adet günümden önce 3 defa kasıklarımda igne gibi sancı hissettim 1.hapşurdugumda 2 aniden kalktıgımda 3 güldüğümde adet günüme doğru vajinamda gerçekten bi yumuşaklık vardı böyle bi kaygan gibiydi daha önce başka bi formda okumuştum zaten böyle bişeyin olabileceğini adet günümden sonra meme uçlarım çok acımaya başladı pazar gunu adetim gelmesi gerekirdi bugün sabah idrar testi yaptım hemen çift çizgi çiktı ardından hastaneye gitiim kan verdim o da 919 çıktı
bu kadar erken dönemde pantolon sıkması olmaz şişlik veya gazın vardır canım. benim direk iştahım kesildi ordan anlamıştım. bide aşırı yorgun hissediyodum kendimi hiçbirşey yapmak gelmiyodu. hala da gelmiyo gerçi kokulara çok hassas olmuştum tarçını çok severdim o dönem tiksindim hala da tarçın kokusunu duymak istemiyorum. psikolojik olarak kendini de şartlama sürekli düşünüp kafanı yorma. beyin ona odaklanınca öle olmasan bile belirtiler veriyo öyleymişsin gibi rahat ol.Hamileler, adet öncesi nasıl belirtileriniz oldu? Şüpheli ilişkiden sonra meme ucunda agri oldu. Bir kac gündür de midem yanıyor.Sanki hamile gibi hissediyorum ama bekledigim icin mi bilmiyorum.Bir de oturdugumda pantalonum bile sıkıyor,gaz da var. 5şubat adetm,Sizde ne zaman oldu belirtiler?
bu kadar erken dönemde pantolon sıkması olmaz şişlik veya gazın vardır canım. benim direk iştahım kesildi ordan anlamıştım. bide aşırı yorgun hissediyodum kendimi hiçbirşey yapmak gelmiyodu. hala da gelmiyo gerçi kokulara çok hassas olmuştum tarçını çok severdim o dönem tiksindim hala da tarçın kokusunu duymak istemiyorum. psikolojik olarak kendini de şartlama sürekli düşünüp kafanı yorma. beyin ona odaklanınca öle olmasan bile belirtiler veriyo öyleymişsin gibi rahat ol.Hamileler, adet öncesi nasıl belirtileriniz oldu? Şüpheli ilişkiden sonra meme ucunda agri oldu. Bir kac gündür de midem yanıyor.Sanki hamile gibi hissediyorum ama bekledigim icin mi bilmiyorum.Bir de oturdugumda pantalonum bile sıkıyor,gaz da var. 5şubat adetm,Sizde ne zaman oldu belirtiler?
çok üstüne düştükçe olmasını engelliyor vücut. kafanda sürekli hamile kalmak olunca rahim asit salgılıyor ve spermleri öldürüyor canım. inşallah allah gönlüne göre verir müjdeli haberini de alırsın bebeğini de alırsın hayırlısıyla ama sana tavsiyem akışına bırak o olması gerektği zaman olucak zaten :))) zor bilyorum ben de yaşadım ama en umudumu kestiğim anda hamile olduğumu öğrendim hayatımın en büyük süpriziydi:) güzel haberlerini alırız inşallah :)3 aydır adet günlerimi kontrol edip, testler yaparak şu aya kadar geldim arkadaşlar.) Ovulasyon günü çift çizgiyi gördüğüm sabah eşimle ilşkiye girdik. Aslında daha çok erken hamile miyim diyebilmek için amma göğüs uçlarımda hassasiyet var. Bi de bugün idrarımın burum buram koktuğunu hissettim. Ay resmen başımı klozete soktum arkadaşlar ben mi uyduruyorum diye Ama koku vardı. Şimdilik böyle bi durum içindeyim amma bakalım ilerleyen günlerde daha neler olucak? Fazla da kafaya takmak istemiyorum ama durmadan araştırıp duruyorum. Delirmeden hamile kalırsam iyi
bide aklıma gelmişkenn şunu söliyim yumurtlama gününde değil sadece bir gün öncesi ve bir gün sonrasında da ilişki deneyin derim3 aydır adet günlerimi kontrol edip, testler yaparak şu aya kadar geldim arkadaşlar.) Ovulasyon günü çift çizgiyi gördüğüm sabah eşimle ilşkiye girdik. Aslında daha çok erken hamile miyim diyebilmek için amma göğüs uçlarımda hassasiyet var. Bi de bugün idrarımın burum buram koktuğunu hissettim. Ay resmen başımı klozete soktum arkadaşlar ben mi uyduruyorum diye Ama koku vardı. Şimdilik böyle bi durum içindeyim amma bakalım ilerleyen günlerde daha neler olucak? Fazla da kafaya takmak istemiyorum ama durmadan araştırıp duruyorum. Delirmeden hamile kalırsam iyi
bide aklıma gelmişkenn şunu söliyim yumurtlama gününde değil sadece bir gün öncesi ve bir gün sonrasında da ilişki deneyin derim