adet öncesi erken hamilelik belirtileriniz?

Canim asiri gecikme yasamiyorum ben ilacsiz dogal yolla adet oluyorum. Maksimum 2 3 gun geciyo, zaten 35 gunde bir hastalaniyorum ama 3 aydir israrla denememe ragmen hamile kalamadim.. Bu ay yine belirtilerim basladi, yine kasiklarim agriyo, yine goguslerim aciyo ama olmadigimi biliyorum. Faranjit oldum butun agrilarimida ona bagladim rahatladim. Yani bi ara yumurta aki gibi asiri akintim oldu o donemde iliskiye girdik bu ay o kadar da umutlu degilim artik.. Yavas yavas umudu kaybediyorum ..
Benimde 35_ 37gün de olurdu. En geç bôyle 50ye yaklaştı

Aa uzuyomu oyle oyle :/ yaaaa bak iyice korktum simdi. Zamanla 50 gun mu oldu? Ne zaman ogrendin ?
Yok yani yillardir pko var biliyorum. Ama bu ay 5subattan beri adet olmadım,geçen pazartesi kan testm negatifti. Haftaya gel dedi dr tekrar tahlile. Ama gitmedim belirtm yok kasıklarm acıyo o kadar

Pkolu
Yok yani yillardir pko var biliyorum. Ama bu ay 5subattan beri adet olmadım,geçen pazartesi kan testm negatifti. Haftaya gel dedi dr tekrar tahlile. Ama gitmedim belirtm yok kasıklarm acıyo o kadar
pkolu olup da hamile kalanlarda varmis dogal yollarla arastirdim burazcik. İns bi surpriz olur senin icin :) benimde suan kasiklarim agriyo ama usutmeye yoruyorum uzulmek istemiyorum..

Pkolu

pkolu olup da hamile kalanlarda varmis dogal yollarla arastirdim burazcik. İns bi surpriz olur senin icin :) benimde suan kasiklarim agriyo ama usutmeye yoruyorum uzulmek istemiyorum..
Amın hepimize hayirlisiyla insallah ya :) bende grip olmustm ondan agriyo hertarafm diyorum. Gecen pazartesi negatif görünce :KK66:

Kızlar 2 yıllık evliyim. İlk defa 2 aydır korunmuyoruz. Bu ay yumurtmala gününde ilişkiye girdim, inanıyomusunuz yumurtlama konusuna ?

Pkolu

bide kabızlık oluyormuş. Kasık ağrısı ne zaman olur peki ben daha adet olmadım mesela günümde gelmedi bilgin varmı ?

Kızlar regl olmama yaklaşık bir hafta var gebelik testi aldım sizce bakmalı mıyım yoksa beklemeli miyim ölecem heyecandan

Kesinlikle göğüs ağrısı ve dolgunluk hissi. Adetten farklıydı çok şişti benim

Pkolu oldugumu yeni ogrendim. Tedavisiz hamile kalabilirmiyim diye kendi kndimi yiyorum. hamile oldugunu yeni ogrenenler saglikla kucaginiza alin insallaaaahhhhh biz pko lularada dua etmeyi unutmayinn :))
Canim ben 8 sene once ogrendim pkolu oldugumu. Doktorum glukofen diye bir seker ilaci vermisti ben sadece sabahlari kullaniyordum. Simdi allaha sukur tedavisiz hamile kaldim. Bu arada ablamdada var ama tedavisz 2 yavrusu oldu. Doktorum 10 haftalik olana kadar glukofene devam et dusuk riskini azaltir dedi.Hic kafana takma. rabbim hayirlisiyla isteyen herkese nasip eder insallah

Canim ben 8 sene once ogrendim pkolu oldugumu. Doktorum glukofen diye bir seker ilaci vermisti ben sadece sabahlari kullaniyordum. Simdi allaha sukur tedavisiz hamile kaldim. Bu arada ablamdada var ama tedavisz 2 yavrusu oldu. Doktorum 10 haftalik olana kadar glukofene devam et dusuk riskini azaltir dedi.Hic kafana takma. rabbim hayirlisiyla isteyen herkese nasip eder insallah
Oyle umut oldun ki bana :) Allah razi
Olsun..

Oyle umut oldun ki bana :) Allah razi
Olsun..
Sen yumurtlama gunlerini takip et. Mesela benim yumurtlamam biraz daha erken basliyordu. Bide benim adetimden 2-3 gun once kahve rengi akinti olurdu.doktora sordugumda da normal pkolarda yasaniyo boyle durumlar demisti

merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. bende ilaç tedavisi ve yumurtlama takibi yaptırdım bu ay. 3 adet iri yumurtam oldu ve en büyüğü 16 martta 20cm gibiydi. 17 martta ovitrelle ile çatlattım..çatlatma ertesi ilişki verdi dr um. zaten aşırı kasık ağrısı yaşadım çatlama sırasında şimdi beklemedeyim.progesteron verdi 28 ine kadar kullanıcam. herhangi bir belirtim yok. arada kasıklarda seyirme tarzı tikler oluyor.göğüslerim her adet döneminde istisnasız 1 hafta önce üstüne yatamıycak kadar ağrır fakat hala ağrım yok.adetim çok düzenli haftaya olmam lazım bakalım bekliyoruz...

Bi
Sen yumurtlama gunlerini takip et. Mesela benim yumurtlamam biraz daha erken basliyordu. Bide benim adetimden 2-3 gun once kahve rengi akinti olurdu.doktora sordugumda da normal pkolarda yasaniyo boyle durumlar demisti
bu ay takip etmeye basladim :) cok
Sukur en azindan yumurtamin catladigini ogrendim..

kızlar ben dayanamadım aldım test yaptım negatif çıktı :KK43: hala umutlanmalı mıyım bılmıyorum adetıme bır hafta var daha :KK43:

X