adet öncesi erken hamilelik belirtileriniz?

Bir hafta onceden belli olacagini sanmiyorum bence acele etme adetini bekle. Ben suan tamamen kafamdan atmis durumdayim :)
Öyle yapıcam canım şu an da belimde sanki adet olacakmışım gibi ağrı var biraz ve göğüslerimde hafif ağrıyor ama dokunulmayacak gibi değil şu bir hafta geçsin artık

Kızlar bugün doktora gittim hcg 4747 çıktı sekiz gün geçti adetimden çok şükür şimdilik sıkıntı yok tekrar gideceğim salı günü

Kızlar merhaba normal şartlarda bugün yarın regl olmam lazım. biraz belirtilerim var gibi karnım hiç agrımazdı bugün agrıyor dün belim falan agrıdı olacakmısım gibi, yaa hiç olmak ıstemıyorum ama gebelik belirtileri yaşayan arkadaslar regl belirtilerine çok benzetiyor bende umarım öyledir diyorum. fazla kaptırdım gene bu ay kendımı umarım husrana uğramam. dün tansıyonum falan da düşmüştü bayılacak gıbı oldum sokak ortasında, gece yatarkende hararet falan bastı benı ustumu cıkardım uyuyamadım bunlar belırtı olabılır mı yarım edın lutfen

Kızlar merhaba normal şartlarda bugün yarın regl olmam lazım. biraz belirtilerim var gibi karnım hiç agrımazdı bugün agrıyor dün belim falan agrıdı olacakmısım gibi, yaa hiç olmak ıstemıyorum ama gebelik belirtileri yaşayan arkadaslar regl belirtilerine çok benzetiyor bende umarım öyledir diyorum. fazla kaptırdım gene bu ay kendımı umarım husrana uğramam. dün tansıyonum falan da düşmüştü bayılacak gıbı oldum sokak ortasında, gece yatarkende hararet falan bastı benı ustumu cıkardım uyuyamadım bunlar belırtı olabılır mı yarım edın lutfen
ayni seyleri hatta daha yenileri de eklenerek her ay bende yasiyorum.. Kedini dinleme, tek belirti ikinci cizgi maalesef..

KIZLAR bi bakar mısınız... Doktor önerisi ya da bildiğiniz su bazlı kayganlaştırıcı var mı?

Bende adet gecikmesinden once hic ama hic belirti olmamisti.sadece sabah kalktigimda yuzum kirec gibi oluyodu ki cok zayifim ona bagliyorum..

Valla hamile kalmadan önce her adet dönemi hamilelik belirtisi yaşıyorum sanıyordum, hamile kaldığım ay hiçbir belirti yaşamadım :)

Benimde 3 gun gecikti belirti sadece kasik agrim oluyor ara ara .. normalde adetimn gelmeye yakin agridan ölürdüm smdi bisey yok anlamadim .. test yarin yapmay dusunuyorum

Ne guzel hayirlii olsun .. bnde hep oyle yapiyodum ama akillandim beklicem:)

Gogus ucu acimasi koyulasmasi,damarlarin belirginlesmesi ayaklarda usume, bel ve kasik agrisi, cenede sivilcelenme,eksi yeme istegi, koku hassasiyeti ,idrarda koku... sat 27mart idi simdi beklesem mi test icin erken mi tek cizgiyi gormek istemiyorum:110:

Gogus ucu acimasi koyulasmasi,damarlarin belirginlesmesi ayaklarda usume, bel ve kasik agrisi, cenede sivilcelenme,eksi yeme istegi, koku hassasiyeti ,idrarda koku... sat 27mart idi simdi beklesem mi test icin erken mi tek cizgiyi gormek istemiyorum:110:

Bu kadar belirtiyi daha adet gününüz gelmeden hamileliğe yormayın. Hamilelik belirtileri bu kadar erken çıkmaz. Psikolojik olarak bunları yaşıyor olabilirsiniz. Rahat olun ve bunları düşünmeden bekleyin :)

benimde sat 27 mart oyüzden tam 23 nisanda adet günüm seninde öyle sanırım 28 günde bir adet döngün ise:)beraber bekleyelim ozman:)

X