Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence dusunmektense baktir tatlim gebelik varsa zaten ogrenmis olursun insallah vardir mutlu haberler verirsin biEgünaydın arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum lütfen cevap verin. adetime 8gün varken beta hcg 1,5 çıktı şimdi 2gün va adetime ama merak ediyorum tekrar baktırsammı gebelik varmıdır
2 gün sonra tekrar test yap ondan sonra kan testi yaptır canım en iyisi oymus benim gebelik koçum var o öyle demistiKizlar reglime 2 gun varken yani dun test yaptim 2. Cizgi silik cikti sizce tekrar yapip mi kan tahlili yaptirmaya gideyim yada izin alip direk kan tahlili mi yaptirayim ozel sektorde calisiyprum izin almak bazen cok sikinti oluyor.
canım bekledin madem 3gün daha bekle kesin olsungünaydın arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum lütfen cevap verin. adetime 8gün varken beta hcg 1,5 çıktı şimdi 2gün va adetime ama merak ediyorum tekrar baktırsammı gebelik varmıdır
işte sabırsızlık olmasacanım bekledin madem 3gün daha bekle kesin olsun
inşallah teşekkür ederimmBence dusunmektense baktir tatlim gebelik varsa zaten ogrenmis olursun insallah vardir mutlu haberler verirsin biE
evde yaptım çıkmadı ama daha gecikme olmadı gelmedide bekliyorum :)Sabırsızlık kötü :)ama boşa umut tan iyi yaptinizmi testi
Hayırlı olsun canımm :)Kızlarp bakın burda ne var
Canım çok teşekkür ederim bebeği mi de gördüm ultrason daHayırlı olsun canımm :)
İnşallah daha bir sürü güzel heycanlarını yaşıycaksın kalp atışı ultrasonda hareketleri tekmeleri hepsi tek tek olcak hayırlısıyla :) Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsınCanım çok teşekkür ederim bebeği mi de gördüm ultrason da
Canım ne yaptın nerdeyse 1 hafta geçmiş inşallah güzel haberler verirsinKizlar reglim 2 gun gecikti tekrar test yaptim oncekine gore biraz daha belirgin ama yine silik 2. Cizgi cikti daha onceden kimyasal gebelik yasadim korkuyorum ayni seyleri yasamaktan doktora gitmek istemiyorum
Canım inşallah ya inşallah çok heyecanlıyjm doktor gününü iple çekiyorum gidip de bebeğimi göreyim diyeİnşallah daha bir sürü güzel heycanlarını yaşıycaksın kalp atışı ultrasonda hareketleri tekmeleri hepsi tek tek olcak hayırlısıyla :) Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
İnşallah güzel haberi verirsin :) ne zaman yapcaksın yarını bekliycekmisin? Başka farklı bir belirti var mı akıntında değişiklik tükürük salgında artış aşırı uyku durumu gibiKızlar mrb test yapmak istıyorum yarın adet günüm bilemıyorum. Hafif bel ağrısı ayaklarım çok soğuk ve dizden aşağısı çok ağrıyor. Bide göğüste şişlik bakalım sonuç ne olacak