adet öncesi erken hamilelik belirtileriniz?

sanırım yapmaya korkuyorum. eşim şubat ayında yurt dışına gidecek ve 6 ay orda kalacak ben tek başıma hamilelik dönemi geçirmekten korkuyorum galiba

Arkadaslar pazar günü yani adetime 6 gun varken kasik batmalarim belirgin swkilde vardi ozellikle sagda. Dunde ara ara devam etti batmalar ama bugün hic bisey yok. Hoc bi belieti yok. Yumurtam catlayali 9 gun oldu. Dun erken gebelik testi yaptim negatif cikti bu ay hüsran sanirim

kaç aydır istiyorsun nurgulerdem
Benim nisanda gebeligim sonlandirildi 6 ay korun dedi doktorum. Ama ben 3 ay sonra korunmayi biraktim ama hep biseylerden dolayi yogunluktan dolayi adetimin 14.gununden sonra iliski olmadi. Bu ay ovulasyon testi kullandim adetin 14. Aksami cift cizgiyi yakalim ondan sonraki 3-4 gun gece gündüz calistik yani demem o ki ilk ay diyebiliriz daha ama sanirim hüsran

Kizlar ben adet öncesinde hicbir belirti yasamadim suan 4+3 haftalik hamileyim ara sira kasiklarima batmalar disinda hala hicbir belirtim yok

Gunaydin hanimlar bende yeni uyeyim gecen ay kimyasal gebelik yasadim 22 ekimde kanamam oldu bu ay cok sacma psikoloji icindeyim ruyalarimda bebekler goruyorum belirti olarak goguslerimde hassasiyet var vucudumun tumu inanilmaz sislik icinde birde avuc icinde mavi damarlar belirgin sizce belirti mi bunlar

Kizlar ben adet öncesinde hicbir belirti yasamadim suan 4+3 haftalik hamileyim ara sira kasiklarima batmalar disinda hala hicbir belirtim yok

merhaba alatumangelus ,,yenimi öğrendin gebeliğini. bende 24 ve 28 arası değişiyor adet günlerim,,, dün adet olmama gerekiyordu olmadım...ama hamile olduğuma dair hiç belirtim yok göğüslerim bu ay hiç ağrımadı ve halada ağrımıyor...
test yapmayada korkuyorum sen idrardamı öğrendin

canım kimyasal olduğunu nerden biliyorsun,, şunun için soruyorum ben 9 aydır istiyorum hiç şaşmaz adetlerim 4. ayımdayken adetim 3 gün gecikti bende 10 gün geçsin öle test yapayım diye bekelrken 3 gün sonra adet oldum ..acaba bende demi kimyasal oldu da ben farketmedim diye düşünüyorum

Canim ben adetime 1 gun kala test yaptim pozitif cikti kan testi yaptirdim deger 14.78 cikti pozitif dediler birkac gun sonra kese gormeye gittik doktora bebek yok dedi doktor kese felan yok dedi alttan muayene etti sonrasinda regl oldum ayni gun

Evet canim 1 hafta önce öğrendim. Ben de 23 gunde bir adet oluyorum geciktigi ilk gun anladim adet kanamam olmadi acik kahverengi akintilar gelmeye basladi ertesi gun kanda hcg baktirdim 18 cikti. Bundan 4 gun sonra da idrarda çıkmaya basladi idrarda hemen cikmiyor. Hala da bi belirtim yok:) bence adetin gecikirse kan tahlili yaptir idrarda bakma negatif cikma ihtimali var cunku bosuna moralin bozulmasin

Ama doktor testi yaptigin beklemedigin iyi olmus en azindan olabildigini ogrenmis olduk dedi sonu benim icin husran oldu ama en azindan gebe kalabiliyorum onu ogrendim bu arada bende 6 aydir ugrasiyorum bakalim nasip

offf çok korkuyorum hep negatif görmekten dolayı...kafam çok karışık dün 28. gündü olmama gerekiyordu...bugün test yapsammı yapmasammı kararsızım. allah sağlıcakla almanı nasip etsin...inşallah bende hamileyimdir dua edermisin benim için

Ama doktor testi yaptigin beklemedigin iyi olmus en azindan olabildigini ogrenmis olduk dedi sonu benim icin husran oldu ama en azindan gebe kalabiliyorum onu ogrendim bu arada bende 6 aydir ugrasiyorum bakalim nasip

evet çok iyi yapmışsın ben yapmadım ve 9 aydırda gebe kalamıyorum...ve hep acaba o kimyasal gebelikmiydi diye aklımdan geçiriyorum

evet çok iyi yapmışsın ben yapmadım ve 9 aydırda gebe kalamıyorum...ve hep acaba o kimyasal gebelikmiydi diye aklımdan geçiriyorum
Doktora gittigimde anladimki bu konu cok.seyi bilmiyomusum baya yardimci oldu hatta bize takvim bile yapti neler yapmamizi nelere dikkat etmemizi bakalim bu ay ne.olcak eger hersey gayet iyiymis 2 ay yine olmazsa hormon testi yaptircam

Doktora gittigimde anladimki bu konu cok.seyi bilmiyomusum baya yardimci oldu hatta bize takvim bile yapti neler yapmamizi nelere dikkat etmemizi bakalim bu ay ne.olcak eger hersey gayet iyiymis 2 ay yine olmazsa hormon testi yaptircam

canım bende 3 ay önce gittim tahlil yaptı iyi dedi 3 ay dene olmazsa gel dedi. bu 3. ay olmazsam gidecm adetin 3 günü hormon tahlili yapacak öle demişti düktür

Bence test yapma ben adetimin ilk gunu yaptim cikmadi idrarda cikmasi icin hcg hormonunun belli seviyelere gelmesi gerekiyor.ben her ay test yapip agliyordum bu ay direndim ve yapmadim inşallah hamilesindir dualarim seninle canim benimm mutlaka ki herseyin bir zamani var Allah en dogru zamani biliyor

yani bizede 10 12 14 16 günler i değerlendirin dedi ama biz zaten gün aşırı yapıyoruz
Sen icini ferah tut olacak insallah bak dr gitmissin bir sikinti olsaydi derdi illaki ben inaniyorum ki zamani var. Aslinda ben cevremdekilerin bu kadar kafaya takma demesinden biktim onlarin yaninda konustukca sen kafayi bebekle bozdum diyolar seninde basina geldi mi hic

sorma canım zaten kafayı bozmuşum kendimde farkındayım ama mümkün mertebe kimseyle konuşmuyorum bi kaç arkadaş dışında her kafadan bi ses çıkıyor iyice sinirlerim bozuluyor... hele hamile haberlerini alınca cevremdei insanlardan iyice moralim bozuluyor hiç hemile kalmayacakmışım hissine kapılıyor iyice stres oluyorum...allah yardım etsin bebk isteyenlere ve bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…