bende hamıleyım sandım. evde yaptıgım 3-5 testın pozıtıf cıkmasıyla . ama gıdıp kanda baktırdım bthcg 0 cıktı . nasıl yıkıldıgımı anlatamam .eşime de daha söylemedımAdet gununuz geceli baya olmus kosup bi test alip yapiverin hamileligimin ilk haftalarinda sanki adet olcakmisin gibi gogsumde siskinlik kasik agrim filan vardi ben adetim 1 hafta gecikince test yaptim hemen cikti sizin baya gecmis bi yapin bakalim hayirlisiyla olur insallah
iştye pozıtıf testlerbende hamıleyım sandım. evde yaptıgım 3-5 testın pozıtıf cıkmasıyla . ama gıdıp kanda baktırdım bthcg 0 cıktı . nasıl yıkıldıgımı anlatamam .eşime de daha söylemedım
üzülme sen de benm gıbıAdet oldum umutlar bir sonraki aya kaldı
MALESEF BENDE BU İKİNCİ AYIMIZ ŞİMDİDEN MORALİMÇOK BOZULDUüzülme sen de benm gıbı
Merhaba. Sıze doktor gunasırı demiş. Oylemı yaptınız gercekten yoksa yumurtlama gununuzu bulupmu deneme olduu. Bırde nadıl belırtılerınız oldu.canım gittik doktora hiç bişey yok hamile değilim yani.
gün aşırı ilişki verdi sadece
Bebegınız kızmı erkekmı acaba canım.Ben adete 5 gun kala kan testinden öğrendim :) hem de kan verdikten 1 saat sonra. Belirtiler olmuştu bende göğüslerim şişti kasik agrilarim vardi
üzülme sen de benm gıbı
yaptın mı canım test?Yahu kizlar banada bir yorumm yapinnn lütfennnn.. dun regl olmam gereken tarihti hala birsey yok yani suan itibariyle 2 gun gecikti.. regle 5 gun ve 1 gun kala test yaptim evde. Negatif. Bariz tek cizgiydi. Suanda bas donmem cok var. Ve hafifte akinti. 1 gun kala negatif cikip hamile olma ihtimalim var mi sizce. Yani boyle birsey duyan var mi hic.. yarin nöbetçi eczane arayacagim sanirim ; (
yaptın mı canım test?
Tatlım cok cok ilginç testler hatalı olsa gecersiz cıkardı cok tuhaf geldi bu drum bana. Bence bı kadın dgumcu ıle gorusmende fayda var. Sıkma canını ve tekrar yaptr daha guvenılır byere yaptr bı de oyle dene..bende hamıleyım sandım. evde yaptıgım 3-5 testın pozıtıf cıkmasıyla . ama gıdıp kanda baktırdım bthcg 0 cıktı . nasıl yıkıldıgımı anlatamam .eşime de daha söylemedım
hayırlısıyla ve zamanında gelsin bebişler inşallah6 gun gecikince saglik ocagina gittim kan verdim negatif cikti. 8.gun geldi kirmizilar.... zaten erken gebelik testindede cikmamisti umutlar baska aya
Hayırlısı olsun vaktı var ve o vakıt daha ıyı olacak kı ona hazırlanıyoruz.. Rahat olmakta fayda var sanırım ben de artık takmıycM ve kendı halıne braktım gelırse de surprıız olsun :))6 gun gecikince saglik ocagina gittim kan verdim negatif cikti. 8.gun geldi kirmizilar.... zaten erken gebelik testindede cikmamisti umutlar baska aya
Hayırlısı olsun vaktı var ve o vakıt daha ıyı olacak kı ona hazırlanıyoruz.. Rahat olmakta fayda var sanırım ben de artık takmıycM ve kendı halıne braktım gelırse de surprıız olsun :))