adet öncesi erken hamilelik belirtileriniz?

3 gün gecikmeden sonra adet oldum arkadaşlar bu ayda fos çıktı moralim inanılmaz bozuk..artık ümidim kalmadı 9 aydan sonra

Selam hanımlar benimde adetime 9 gün kaldı kasıklarımda adet olucakmış gibi hafiften ağrı var ve wc ye gittiğimde akıntım geliyor hafif hafif sizce bunlar adet öncesi belirtilerden olabilirmi bende birçoğunuz gibi çok takılıyorum elimde olmadan inşallah bunlar belirtilerdir.Rabbim isteyyen herkese ve banada hayırrlısı ile nasip eder inşallah.

Bat a son bir gün kaldı belimde kopacakmış gibi bir ağrı var kasıklarımda hafif ağrılar var özellikle de sol tarafta.... ne olucak çok merak ediyorum

kızlar bu kişiden kişiye elbetteki değişiyor ama ben 6 ay hep ağrı sancı olunca acaba bu ay hamile miyim fln diye sürekli düşün düşün sonucunda hep negatiflik vardı hep adetten 1-2 gün öncede test yapmaktan çevremde eczane bırakmamıştım:) ama 7. ay dedim ki takılmicam ve söz verdim adetim geçsin 3 gün beklicem bu sefer neyse 1.2.3. gün derken hiçbişi yok ne ağrı ne bulantı ne sancı fln sadece göğüslerim baya şişmişti psikolojik olarak olmuyorum sanmıştım ama ertesi gün çift çizgiyi gördüm :)

Allah sana bagislasin canım tez zamanda bizede nasip olur inşallah bu duygu

Ama kafaya takmamak bunu başarabilmek çok zor.ne güzel sen başarmışsın

Kizlar adetim 2 gün geçti. Adet gunumde test yaptim negatifti... bu arada ikk defa gecikme yasiyorum normalde cok duzenlidir. Adet gunu cikmayip sonra cikan olur mu varsada

3 gün gecikmeden sonra adet oldum arkadaşlar bu ayda fos çıktı moralim inanılmaz bozuk..artık ümidim kalmadı 9 aydan sonra
Canim benim kiyamam ben sana bozma moralini nasip bu isler sen uzerine duseni yapiyosun gerisi Allahtan. Istersen bu ay ovulasyon testleriyle dene bakalim ama uzulme uzuldukce hormonlarin cok etkileniyor diyor doktorlar. Benimde bugun 2 gun gecikmede korkumdan test yapamiyorum negatif gormekten biktim

Rica ederim benimde bugun 1 gun gecikti gecen ay kimyasal dusuk yasadim o yuzden erken bakmak istemiyorum gecsin bakalim 2 3 gun sonra test yapicam.

buarada kızlar benm adetim normalde hep düzenliydi ancak son 3 adetim sürekli 2-3 gün geçiyordu tıpta bi anlamı var mı bilmiorum ama dikkatimi çekmişti..asla umudunuzu kaybetmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…