- 13 Ekim 2015
- 40
- 15
- 38
- 40
Canim benim demek ki bebeğinin vakti gelmemiş. Stres yapma ve herşeyi oluruna birak3 gün gecikmeden sonra adet oldum arkadaşlar bu ayda fos çıktı moralim inanılmaz bozuk..artık ümidim kalmadı 9 aydan sonra
kızlar bu kişiden kişiye elbetteki değişiyor ama ben 6 ay hep ağrı sancı olunca acaba bu ay hamile miyim fln diye sürekli düşün düşün sonucunda hep negatiflik vardı hep adetten 1-2 gün öncede test yapmaktan çevremde eczane bırakmamıştım:) ama 7. ay dedim ki takılmicam ve söz verdim adetim geçsin 3 gün beklicem bu sefer neyse 1.2.3. gün derken hiçbişi yok ne ağrı ne bulantı ne sancı fln sadece göğüslerim baya şişmişti psikolojik olarak olmuyorum sanmıştım ama ertesi gün çift çizgiyi gördüm :)
kızlar bu kişiden kişiye elbetteki değişiyor ama ben 6 ay hep ağrı sancı olunca acaba bu ay hamile miyim fln diye sürekli düşün düşün sonucunda hep negatiflik vardı hep adetten 1-2 gün öncede test yapmaktan çevremde eczane bırakmamıştım:) ama 7. ay dedim ki takılmicam ve söz verdim adetim geçsin 3 gün beklicem bu sefer neyse 1.2.3. gün derken hiçbişi yok ne ağrı ne bulantı ne sancı fln sadece göğüslerim baya şişmişti psikolojik olarak olmuyorum sanmıştım ama ertesi gün çift çizgiyi gördüm :)
Canim benim kiyamam ben sana bozma moralini nasip bu isler sen uzerine duseni yapiyosun gerisi Allahtan. Istersen bu ay ovulasyon testleriyle dene bakalim ama uzulme uzuldukce hormonlarin cok etkileniyor diyor doktorlar. Benimde bugun 2 gun gecikmede korkumdan test yapamiyorum negatif gormekten biktim3 gün gecikmeden sonra adet oldum arkadaşlar bu ayda fos çıktı moralim inanılmaz bozuk..artık ümidim kalmadı 9 aydan sonra
Umarim hersey gonlunce olur canim benim guzel haberlerini bekliyoruzBugun adet günüm insallah olmam dua edin arkadaslar
O gun test yaptim cikmafi cnm ama hala adet olmadim. Normaldede hic gecikme olmaz bendeUmarim hersey gonlunce olur canim benim guzel haberlerini bekliyoruz
Muhtemelen fazla stres yapiosun ayrica hemen cikacak diye birsey yok biraz gecsin bakalim 2 3 gun bekleyelim tekrar yaparsin testO gun test yaptim cikmafi cnm ama hala adet olmadim. Normaldede hic gecikme olmaz bendestresten mi acaba?
Olmazsam artik oyle yapcam canım. Cok tesekkur ederim :*Muhtemelen fazla stres yapiosun ayrica hemen cikacak diye birsey yok biraz gecsin bakalim 2 3 gun bekleyelim tekrar yaparsin test
Rabbim kucagimizi bos birakmasin insallahRica ederim benimde bugun 1 gun gecikti gecen ay kimyasal dusuk yasadim o yuzden erken bakmak istemiyorum gecsin bakalim 2 3 gun sonra test yapicam.
Sagol canim benim guz3l dileklerin icin Amin Rabbim isteyen tum kullarina aratmadan saglikli bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin insallahRabbim kucagimizi bos birakmasin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?