adet öncesi erken hamilelik belirtileriniz?

Aynen canim bende kendi haline biraktim gecikince kocama solemicem bile artik boyle cilki cikti iyice her ay acaba hamileyim sendromu.. oluruna birakcam bir sure olmazsa tam net tedaviye baslicam
Eşine syle canım o da babası olucak nhayetınde.. Destek olursa esler brbrıne daha rahat olunur gıbı gelıyo :KK66:

Arkadaşlar biliyorum çok zor ama plansız olun gün aşırı olsun tam tarihini bulayım derken stres oluyor insan herşeyi olması gerektiği gibi yaptım reglim geçerse kesin hamileyim diye düşünüyoruz böyle olumca psikolojik olarakta reglimiz gecikiyormuş ve bütün hamilelik belirtilerini hissediyormuşuz benimde öyle oldu sonraki ay umursamadım tarihe fln dikkat etmedik tatildeydim zaten hopladım zıpladım ağır valiz taşıdım belirtilerim bile reglim gecikince çok hafif oldu hamileymişim umursamamak çok zor ama dememeye çalışın lütfen Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah

planlı olunca görev gibi oluyor:)nerdeyse imza karşılığı birlikte olucaz.

Ya demesi kolay ama bende diyorum takmıyim etmyim ama ne mümkün tek düşündüğüm bu rüyalarıma giriyor sürekli bi hafta var adetime daha bklım bekliyorum merakla inşallah hamileyimdir

Ya demesi kolay ama bende diyorum takmıyim etmyim ama ne mümkün tek düşündüğüm bu rüyalarıma giriyor sürekli bi hafta var adetime daha bklım bekliyorum merakla inşallah hamileyimdir
evet yaaa keşke ertesi gün ögrenebilseydi:)beklemek çok zor zamanda geçmiyo takmadanda olmuyoki inşallah hamilesinizdir benimde yarın 28 gün olucak pazartesi test yapayım diyorum yarın yapsam çıkarmıki acaba:)

evet yaaa keşke ertesi gün ögrenebilseydi:)beklemek çok zor zamanda geçmiyo takmadanda olmuyoki inşallah hamilesinizdir benimde yarın 28 gün olucak pazartesi test yapayım diyorum yarın yapsam çıkarmıki acaba:)

Dayanabilirsen bekle pazartesiyi ben şimdiden gidip kana baktırsammı diye düşünüyorum çok tezcanlıyız aslında en güzeli sabırlı olmak ama inşallah hamilesinizdir

Dayanabilirsen bekle pazartesiyi ben şimdiden gidip kana baktırsammı diye düşünüyorum çok tezcanlıyız aslında en güzeli sabırlı olmak ama inşallah hamilesinizdir[/Q

evet haklısın inşallah dayanabilirim kana baktırsam çıkar aslında ama en güzeli beklemek sanırım :)

nası aklımda çıkarayım ya bana bi formül söyleyin kızlar :) erafımda zilyon tane hamile var. instagrama bakıyorum hep bebiş fotoları hamile fotoları. yok alımdan çıkmıyor. sabah yumurta yerken bile aklıma geliyor o derece manyadım :KK70:
Sende bnm gibi hamilelikle kafayı bozmussun :) :)

akıntısı artan var mı acaba gebelikte?

arkadaşlar merhaba yeni üye oldum ama takip ediyorum uzun süredir bende 2 yıllık evliyim ve 8 aydır gebelik düşünüyorum ve 8 ayıdr gün aşırı ilişki oluyor her ay hüsran...2 ay önce doktora gititm 12 14 16 günler beraber ol dedi ama ben yine adeten sonra gün aşırı denedim olmadı yinede moralim çok kötü...

şunu sormak istiyorum hamile kalanalr korunmayı bıktıktan kaç ay sonra hamile kaldılar ve nasıl bi yol izlediler.

teşekürler

arkadaşlar merhaba yeni üye oldum ama takip ediyorum uzun süredir bende 2 yıllık evliyim ve 8 aydır gebelik düşünüyorum ve 8 ayıdr gün aşırı ilişki oluyor her ay hüsran...2 ay önce doktora gititm 12 14 16 günler beraber ol dedi ama ben yine adeten sonra gün aşırı denedim olmadı yinede moralim çok kötü...

şunu sormak istiyorum hamile kalanalr korunmayı bıktıktan kaç ay sonra hamile kaldılar ve nasıl bi yol izlediler.

teşekürler
hiiiç canını sıkma 14.ayımda hamile kaldım doktorlara gttım kürler yaptım.. gün aşırı ilişki amaaaa bu ay ilişki haftada bir anca oldu ve eşimle limoniydik yani kesin olmaz dedım çünkü çok az ilişki yaşadık sadece ilk defa bu ay boşaldıktan snra secde de durur gbi 15 dk bekledim ama olmaz dyodum beklemmiyodum hiçbir belirtide yaşamadım adetimden bir gün önce kahverengi damla geldi şüphelendim ve hastaneye gttim ve hamileyim :) hiç birşey yapma zamanı vardır olur cnm bende her ay agladım ama Allaha dua et

hiiiç canını sıkma 14.ayımda hamile kaldım doktorlara gttım kürler yaptım.. gün aşırı ilişki amaaaa bu ay ilişki haftada bir anca oldu ve eşimle limoniydik yani kesin olmaz dedım çünkü çok az ilişki yaşadık sadece ilk defa bu ay boşaldıktan snra secde de durur gbi 15 dk bekledim ama olmaz dyodum beklemmiyodum hiçbir belirtide yaşamadım adetimden bir gün önce kahverengi damla geldi şüphelendim ve hastaneye gttim ve hamileyim :) hiç birşey yapma zamanı vardır olur cnm bende her ay agladım ama Allaha dua et

İnşallah canım ya inan her ay hüsrana uğramak ,ağlamak piskolojim alt üst oldu çok cikmazdayim .

merhaba arkadaşlar 28 günde bir adet oluyorum bugün 28 gün bugün olmam lazım...çok stresliyim ne olur benim için dua edin ...ne hamile olduğuma dair bir belirtim nede adet olacağıma dair bir belirti var.....ama zaten adet belirtim yoktur akmaya başlayınca ağrı başlar bende...

hamilelik belirtiside yok ne göğüs ağrısı ne bel ağrısı çıldıracağım 9 aydır her ay hüsran piskolojim alt üst

kızlar bende aynı durumdayım. bugün adetim gecikeli 2. gün ve hiçbir belirtim yok. daha önce doktora gittim sütbezi hormonunun seviyesi çok yüksek bu hamile kalmanı engelliyor demişti. ama hiç bir ilaç tedavisi almadım ve idrarım çok kötü kokuyor.

X