• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet öncesi belirtiler

Merhaba kızlar adetime 4 gün var göğüslerim çok acıyor ve sabah biraz bulantım vardı bu kadar erken belirti olur mu

Merhaba kızlar adetime 4 gün var göğüslerim çok acıyor ve sabah biraz bulantım vardı bu kadar erken belirti olur mu
Merhaba canım hoşgeldin
Evet erken döllenme olduysa olur. İlişkinin üzerine 12 gün say . Erken gebelik testi yapabilirsin sabah ilk idrarında çıkar :)

Merhaba canım hoşgeldin
Evet erken döllenme olduysa olur. İlişkinin üzerine 12 gün say . Erken gebelik testi yapabilirsin sabah ilk idrarında çıkar :)
Hoşbulduk canım ilişki günümü hatırlamıyorum ama günüm geçerse yapsam daha iyi belki adet belirtisidir

Tamam o zaman yarın sabah ilk idrarınla test yap bakalım ne çıkacak :)
Hadi inşallah hamilesindir canım:halay:

Gittim doktora ama tahlil yaptırmadık. Doktor çarşamba gel dedi. Kahverengi leke pazar geldi çünkü. Lekeden 3 gün sonra kan testi yaptırın dedi. Bakalım yarın gidicem sabahtan inşallah :)

Hadi bakalım istediğin haberi duyarsın inşallah
Rabbim isteyen herkese versin hayırlı sağlıklı evlatlar..

En azından yumurtluyosun canım zamanı değilmiş diyip biay daha sabredicez napalım..

Rabbim aratmadan hayırlısıyla verir inşallah
Aminnn
Herşeyin başı hayırlısı gerçekten.
Bir arkadaşımın tanıdığı sürekli ev istiyormuş.
Herkezin 3-4 tane evi var neden bizim bir tane yok diye sürekli söyleniyormuş. İşte eksik dua etmiş. Eline ev alacak kadar birikimi yapmış, ev alıcakken kanser olduğunu öğrenmiş. Evi yarı parasını hastalığına harcamış. Kıssadan hisse şu ki, evet biz istiyoruz bebek ama hep hayırlısını istiyoruz. Hayırlısı ile hamile kalalım diyoruz. Mevlam neyler, neylerse güzel eyler!
Bakalım bu ayda olmadıysa vardır bir hikmeti. Ama hakikaten tuhaf halen hamile gibi batıklarım oluyor 8 gn sonra bir daha test yapıcam belkide kanda çıkmadı geç döllenme oldu. Hayırlısı artık.
Sen ne yaptın canım varmı birşeyler ovülasyon testleri kullanıyor muaun

Aminnn
Herşeyin başı hayırlısı gerçekten.
Bir arkadaşımın tanıdığı sürekli ev istiyormuş.
Herkezin 3-4 tane evi var neden bizim bir tane yok diye sürekli söyleniyormuş. İşte eksik dua etmiş. Eline ev alacak kadar birikimi yapmış, ev alıcakken kanser olduğunu öğrenmiş. Evi yarı parasını hastalığına harcamış. Kıssadan hisse şu ki, evet biz istiyoruz bebek ama hep hayırlısını istiyoruz. Hayırlısı ile hamile kalalım diyoruz. Mevlam neyler, neylerse güzel eyler!
Bakalım bu ayda olmadıysa vardır bir hikmeti. Ama hakikaten tuhaf halen hamile gibi batıklarım oluyor 8 gn sonra bir daha test yapıcam belkide kanda çıkmadı geç döllenme oldu. Hayırlısı artık.
Sen ne yaptın canım varmı birşeyler ovülasyon testleri kullanıyor muaun

Cok güzel anlatmışsın gerçekten yürekten katılıyorum
Bende 10 aydır sabredıyorum rabbime sığınıyorum
Ovulasyon testi kullanmadım gün aşırı birliktelik yasıyoruz ovulasyon testi beni daha da strese sokar hic gerek yok:))
Geçen ay 4 unde regl oldum genelde 3-4 gün öne atar benımkısı düzenli olarak cok nadir 2 3 gunde ileri attığı oluyor sabırla beklemeye calısıyorum 4 unu :))
Bende pkos var ama dedigim gibi adetlerim düzenli ama yumurtalarım catlıyor mu bılmıyorum lh hormonum yuksek doktor inofolic combi verdi 5. Pakete baslıcam yarın gunde 2 kez kullanıyorum bakalım inşallah bu ay alırım istedigim haberi hepimiz tüm istiyenler alalım inşallah guzel haberi hayırlısıyla
Yani garanti olsun 1 hafta verıyorum kendıme o zamana kadar belli olur :)

Cok güzel anlatmışsın gerçekten yürekten katılıyorum
Bende 10 aydır sabredıyorum rabbime sığınıyorum
Ovulasyon testi kullanmadım gün aşırı birliktelik yasıyoruz ovulasyon testi beni daha da strese sokar hic gerek yok:))
Geçen ay 4 unde regl oldum genelde 3-4 gün öne atar benımkısı düzenli olarak cok nadir 2 3 gunde ileri attığı oluyor sabırla beklemeye calısıyorum 4 unu :))
Bende pkos var ama dedigim gibi adetlerim düzenli ama yumurtalarım catlıyor mu bılmıyorum lh hormonum yuksek doktor inofolic combi verdi 5. Pakete baslıcam yarın gunde 2 kez kullanıyorum bakalım inşallah bu ay alırım istedigim haberi hepimiz tüm istiyenler alalım inşallah guzel haberi hayırlısıyla
Yani garanti olsun 1 hafta verıyorum kendıme o zamana kadar belli olur :)
Aminnnn inşallahhhhhh belli olurda burda sevinç naraları atarız:halay:
Allahtan umut kesilmez. Gerçekten vakti zamanı var herşeyin. Benim eşim evlenmeden önce de evlendikten sonra da hep kız çocuk isterdi. Şimdi ise eli ayağı düzgün olsunda tek erkek olsun diyor :)
Belki de bunu söylemesi için zaman durdu bizim için. Allah bilir :)
Ama alalım inşallah şu güxel haberleri tez vakit.

tabi illa herkes hissedicek diye birşey yok
inşallah canım hayırlısıyla bebişler gelsin inşallah
Canım merhaba. Benim bu ay yumurtam çatlamış doktor gözetimindeydim. Solumdaydı. Ve yum.döneminden beridir aynen o yazdıklarını yaşıyorum. Pıtır pıtır bi şey oluyor kasığımda. Adetime 5 gün var. Yapsam erken gebelik testi çıkar mı

ben birşey keşfettim ve hiç yanılmadım
iki tane düşüğüm var bir de kızım var şimdi bat bekliyorum o kasıktaki hissiyatı dinliyorum

kasık ağrısı oluyor adet öncesi de gebeysenizde

ama bence aralarında fark var

adetin getirdiği ağrı gerçekten ağrı gibi oluyor ya da ufak kasılmalar

ama gebeliktense gerçekten içinde sanki bir kuş varmış gibi kanat çırpıyor gibi ve o kanatlandıkça pıt pıt ediyo gibi ve sonra hafif yanmaya dönüyor zamanla

tam anlatabildimmi bilmiyorum ama üç gebeliğimde de hissettim evet bu adet değil dedim ve gerçekten hamileydim
Dogru anlatmissin bencede farkli adet agrisiyla.ben gecen ay kimyasal yasadim.bu ay acaba olabilirmi diyorum.kasiklarimda bata 1 hafta kala rahimde bi tokluk hissi batmalar falan ve kuyruk sokumu bel agrisi bacak cekilmesi var bendede.bat 9 mart.sabirsizlaniyorum test icin.acaba ne zaman yapsam diye

Back