Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet öncesi belirtiler
- Konu Sahibi Nazya000
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- belirti yaşayanlar hamile hamile kalanlar hamilelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba canım hoşgeldinMerhaba kızlar adetime 4 gün var göğüslerim çok acıyor ve sabah biraz bulantım vardı bu kadar erken belirti olur mu
Evet erken döllenme olduysa olur. İlişkinin üzerine 12 gün say . Erken gebelik testi yapabilirsin sabah ilk idrarında çıkar :)
- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
Hoşbulduk canım ilişki günümü hatırlamıyorum ama günüm geçerse yapsam daha iyi belki adet belirtisidirMerhaba canım hoşgeldin
Evet erken döllenme olduysa olur. İlişkinin üzerine 12 gün say . Erken gebelik testi yapabilirsin sabah ilk idrarında çıkar :)
Göğüs çevresine bakHoşbulduk canım ilişki günümü hatırlamıyorum ama günüm geçerse yapsam daha iyi belki adet belirtisidir
Halkası büyümüş mü ona bak.
- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
Evet sanki büyümüş rengi açılmış gibiGöğüs çevresine bak
Halkası büyümüş mü ona bak.
Gittim doktora ama tahlil yaptırmadık. Doktor çarşamba gel dedi. Kahverengi leke pazar geldi çünkü. Lekeden 3 gün sonra kan testi yaptırın dedi. Bakalım yarın gidicem sabahtan inşallah :)
Hadi bakalım istediğin haberi duyarsın inşallah
Rabbim isteyen herkese versin hayırlı sağlıklı evlatlar..
Aminnn inşallah ama diğer aya kaldı bizim.Hadi bakalım istediğin haberi duyarsın inşallah
Rabbim isteyen herkese versin hayırlı sağlıklı evlatlar..
İki yumurtada yerinde yok. Yumurtlamışım. Ama sonuö:negatif çıktı
Aminnn inşallah ama diğer aya kaldı bizim.
İki yumurtada yerinde yok. Yumurtlamışım. Ama sonuö:negatif çıktı
En azından yumurtluyosun canım zamanı değilmiş diyip biay daha sabredicez napalım..
Rabbim aratmadan hayırlısıyla verir inşallah
AminnnEn azından yumurtluyosun canım zamanı değilmiş diyip biay daha sabredicez napalım..
Rabbim aratmadan hayırlısıyla verir inşallah
Herşeyin başı hayırlısı gerçekten.
Bir arkadaşımın tanıdığı sürekli ev istiyormuş.
Herkezin 3-4 tane evi var neden bizim bir tane yok diye sürekli söyleniyormuş. İşte eksik dua etmiş. Eline ev alacak kadar birikimi yapmış, ev alıcakken kanser olduğunu öğrenmiş. Evi yarı parasını hastalığına harcamış. Kıssadan hisse şu ki, evet biz istiyoruz bebek ama hep hayırlısını istiyoruz. Hayırlısı ile hamile kalalım diyoruz. Mevlam neyler, neylerse güzel eyler!
Bakalım bu ayda olmadıysa vardır bir hikmeti. Ama hakikaten tuhaf halen hamile gibi batıklarım oluyor 8 gn sonra bir daha test yapıcam belkide kanda çıkmadı geç döllenme oldu. Hayırlısı artık.
Sen ne yaptın canım varmı birşeyler ovülasyon testleri kullanıyor muaun
Aminnn
Herşeyin başı hayırlısı gerçekten.
Bir arkadaşımın tanıdığı sürekli ev istiyormuş.
Herkezin 3-4 tane evi var neden bizim bir tane yok diye sürekli söyleniyormuş. İşte eksik dua etmiş. Eline ev alacak kadar birikimi yapmış, ev alıcakken kanser olduğunu öğrenmiş. Evi yarı parasını hastalığına harcamış. Kıssadan hisse şu ki, evet biz istiyoruz bebek ama hep hayırlısını istiyoruz. Hayırlısı ile hamile kalalım diyoruz. Mevlam neyler, neylerse güzel eyler!
Bakalım bu ayda olmadıysa vardır bir hikmeti. Ama hakikaten tuhaf halen hamile gibi batıklarım oluyor 8 gn sonra bir daha test yapıcam belkide kanda çıkmadı geç döllenme oldu. Hayırlısı artık.
Sen ne yaptın canım varmı birşeyler ovülasyon testleri kullanıyor muaun
Cok güzel anlatmışsın gerçekten yürekten katılıyorum
Bende 10 aydır sabredıyorum rabbime sığınıyorum
Ovulasyon testi kullanmadım gün aşırı birliktelik yasıyoruz ovulasyon testi beni daha da strese sokar hic gerek yok:))
Geçen ay 4 unde regl oldum genelde 3-4 gün öne atar benımkısı düzenli olarak cok nadir 2 3 gunde ileri attığı oluyor sabırla beklemeye calısıyorum 4 unu :))
Bende pkos var ama dedigim gibi adetlerim düzenli ama yumurtalarım catlıyor mu bılmıyorum lh hormonum yuksek doktor inofolic combi verdi 5. Pakete baslıcam yarın gunde 2 kez kullanıyorum bakalım inşallah bu ay alırım istedigim haberi hepimiz tüm istiyenler alalım inşallah guzel haberi hayırlısıyla
Yani garanti olsun 1 hafta verıyorum kendıme o zamana kadar belli olur :)
Aminnnn inşallahhhhhh belli olurda burda sevinç naraları atarızCok güzel anlatmışsın gerçekten yürekten katılıyorum
Bende 10 aydır sabredıyorum rabbime sığınıyorum
Ovulasyon testi kullanmadım gün aşırı birliktelik yasıyoruz ovulasyon testi beni daha da strese sokar hic gerek yok:))
Geçen ay 4 unde regl oldum genelde 3-4 gün öne atar benımkısı düzenli olarak cok nadir 2 3 gunde ileri attığı oluyor sabırla beklemeye calısıyorum 4 unu :))
Bende pkos var ama dedigim gibi adetlerim düzenli ama yumurtalarım catlıyor mu bılmıyorum lh hormonum yuksek doktor inofolic combi verdi 5. Pakete baslıcam yarın gunde 2 kez kullanıyorum bakalım inşallah bu ay alırım istedigim haberi hepimiz tüm istiyenler alalım inşallah guzel haberi hayırlısıyla
Yani garanti olsun 1 hafta verıyorum kendıme o zamana kadar belli olur :)
Allahtan umut kesilmez. Gerçekten vakti zamanı var herşeyin. Benim eşim evlenmeden önce de evlendikten sonra da hep kız çocuk isterdi. Şimdi ise eli ayağı düzgün olsunda tek erkek olsun diyor :)
Belki de bunu söylemesi için zaman durdu bizim için. Allah bilir :)
Ama alalım inşallah şu güxel haberleri tez vakit.
- 15 Eylül 2017
- 282
- 94
- 98
Canım merhaba. Benim bu ay yumurtam çatlamış doktor gözetimindeydim. Solumdaydı. Ve yum.döneminden beridir aynen o yazdıklarını yaşıyorum. Pıtır pıtır bi şey oluyor kasığımda. Adetime 5 gün var. Yapsam erken gebelik testi çıkar mıtabi illa herkes hissedicek diye birşey yok
inşallah canım hayırlısıyla bebişler gelsin inşallah
Dogru anlatmissin bencede farkli adet agrisiyla.ben gecen ay kimyasal yasadim.bu ay acaba olabilirmi diyorum.kasiklarimda bata 1 hafta kala rahimde bi tokluk hissi batmalar falan ve kuyruk sokumu bel agrisi bacak cekilmesi var bendede.bat 9 mart.sabirsizlaniyorum test icin.acaba ne zaman yapsam diyeben birşey keşfettim ve hiç yanılmadım
iki tane düşüğüm var bir de kızım var şimdi bat bekliyorum o kasıktaki hissiyatı dinliyorum
kasık ağrısı oluyor adet öncesi de gebeysenizde
ama bence aralarında fark var
adetin getirdiği ağrı gerçekten ağrı gibi oluyor ya da ufak kasılmalar
ama gebeliktense gerçekten içinde sanki bir kuş varmış gibi kanat çırpıyor gibi ve o kanatlandıkça pıt pıt ediyo gibi ve sonra hafif yanmaya dönüyor zamanla
tam anlatabildimmi bilmiyorum ama üç gebeliğimde de hissettim evet bu adet değil dedim ve gerçekten hamileydim