- 8 Ocak 2018
- 468
- 244
- 18
- 31
Kiz bende koşup yaptım. Öyle kopurdu ki beyaz oldu. Ama inanmıyorum yaÖyleymis bira köpügü gibi oldu benim test ( eglenme amacli yaptim. Kesin sonuc veriyor mu bilmiyorum. )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz bende koşup yaptım. Öyle kopurdu ki beyaz oldu. Ama inanmıyorum yaÖyleymis bira köpügü gibi oldu benim test ( eglenme amacli yaptim. Kesin sonuc veriyor mu bilmiyorum. )
Ben de bat gecip test yapmadan inanmam...Kiz bende koşup yaptım. Öyle kopurdu ki beyaz oldu. Ama inanmıyorum ya
Senin bat 31 ocak miBen de bat gecip test yapmadan inanmam...
Evet nerden bildin ????Senin bat 31 ocak mi
En azından dene bi kendini soğanlınyemekleri de kesBir haftadir gidip geliyor her gün yediklerimi degistiriyorum. Neyden kaynaklaniyor diye. Mandalina yiyordum onu yarin yemiyeyim
Bilmem söylemiş miydin. Benimle aynı galibaEvet nerden bildin ????
Söylemedim saniyorum. Beraber bekliyecez demek ki :)Bilmem söylemiş miydin. Benimle aynı galiba
Söylemedim saniyorum. Beraber bekliyecez demek ki :)[/QUOT evet canım beraber bekliycez
İnşallah yaşarsıninşallah canım hayırlısıyla
benim takvime göre yumurtlamam dündü akıntı beklediğim gibi ama ne olur bilinmez beklemedeyim
o hissiyatı yaşayarsam yine umutlanıcam :)
Test yapmayan a kadar üzülmek yok. Inşallah vardırKizlar yumurtlamadan 4 gün sonra falandi benim süpelendigim gün. Yani büyük ihtimal degilim.
Olsa sevinirim ama degilse de hayirlisi olsun. Yeni bir ise baslarim bir süre.HAYDaaaaaaa
Nasıl olur ya
TÜhhh
Bekle biraz daha şunun şurasında ne kaldı batınaOlsa sevinirim ama degilse de hayirlisi olsun. Yeni bir ise baslarim bir süre.
HAYDaaaaaaa
Nasıl olur ya
TÜhhh
Allah isteyen herkese nasip etsin.Test yapmayan a kadar üzülmek yok. Inşallah vardır
Hıhhhh Toprağa kızzzz ama kendin ümitsizlik yap!Kızlar sağ kasigim da ara ara batmalar oluyor. Böyle bir dakika kadar, sonra tekrar eski haline devam. Acaba diyorum var mı, bide bugün göğüsler de hassasiyet var
Göğüs uçları da hafif sizliyor. Of ya beklemek ne zor. Dün testte negatif görmeme rağmen yine de acaba diyorum
Aminnn canımAllah isteyen herkese nasip etsin.
Az bir şey akıntı da varHıhhhh Toprağa kızzzz ama kendin ümitsizlik yap!
Valla ben kızıcam ikinizede.
Arkadaşlar daha yerleşme kanamanız olmadı demekki geç döllenme olacak bekleyin adet gününüzü :) Allah büyük
Ayrıca gelişmelerin güzel bence. Akıntın var mı peki