• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet öncesi belirtiler

Hıhhhh Toprağa kızzzz ama kendin ümitsizlik yap!
Valla ben kızıcam ikinizede.
Arkadaşlar daha yerleşme kanamanız olmadı demekki geç döllenme olacak bekleyin adet gününüzü :) Allah büyük
Ayrıca gelişmelerin güzel bence. Akıntın var mı peki
Ayy çok güldürdün kız:KK48:

Inşallah anne olacağız bu ay yada öbür ay, ama olacak. Tabi olana kadar bizim eczane benim aldığım testlerle zengin olacak :KK48:hamile kalırsam eczacı üzülecek. Test alan kimse yok yakında:KK53:

N Nazya000 Tubairfan Tubairfan kizlar ben aslinda istemiyordum. Doktur meme kanserinden süpelenince. Iyi olayim Allah nasip etsin dedim. Benim bir kizim var. Allah bagislasin tüm cocuklari. Ama o bir kac gün icinde anladim ki sagliktan ötesi yok. Caniniz hep sag olsun , sagliginiz yerinde olsun olur insallah zamani gelince... Bana bir sey yok dediler ama kontrol altinda kalacam. Kizim icin cok korktum. Böyle acayip duygular gelmisti kardesi olsa hayatta yalniz kalmaz diye vs. Yasi kücük annesiz kalmasin vs diye de...Simdi islerimi Allah'a havale ettim.

Inşallah anne olacağız bu ay yada öbür ay, ama olacak. Tabi olana kadar bizim eczane benim aldığım testlerle zengin olacak :KK48:hamile kalırsam eczacı üzülecek. Test alan kimse yok yakında:KK53:

Bu ay olacak. Iliskiden sonra ayaklarini duvara kaldir bekle. Ben buna cok inaniyorum ise yariyor. Folik asit de kullan.

N Nazya000 Tubairfan Tubairfan kizlar ben aslinda istemiyordum. Doktur meme kanserinden süpelenince. Iyi olayim Allah nasip etsin dedim. Benim bir kizim var. Allah bagislasin tüm cocuklari. Ama o bir kac gün icinde anladim ki sagliktan ötesi yok. Caniniz hep sag olsun , sagliginiz yerinde olsun olur insallah zamani gelince... Bana bir sey yok dediler ama kontrol altinda kalacam. Kizim icin cok korktum. Böyle acayip duygular gelmisti kardesi olsa hayatta yalniz kalmaz diye vs. Yasi kücük annesiz kalmasin vs diye de...Simdi islerimi Allah'a havale ettim.
Kıyamamm. Ahh canım benim.
Bak insanlar kanser oluyor. Ama inancı ile yeniyor onu. Herşey beyninde herşey sende. Sakınnnnn ama sakınnnnn
Kızın için hayatta kal. Ve hep güzel düşün. 2 ay içinde doktorlar bana neler beler dediler. Kanser şüphem vardı.tiroit için. Ama öyle inançlıydım ki
Allaha şükür tetkiklerin tam tersi çıktı. Birşey yok dediler :) inan bak herşey güzel olacak :)

Kıyamamm. Ahh canım benim.
Bak insanlar kanser oluyor. Ama inancı ile yeniyor onu. Herşey beyninde herşey sende. Sakınnnnn ama sakınnnnn
Kızın için hayatta kal. Ve hep güzel düşün. 2 ay içinde doktorlar bana neler beler dediler. Kanser şüphem vardı.tiroit için. Ama öyle inançlıydım ki
Allaha şükür tetkiklerin tam tersi çıktı. Birşey yok dediler :) inan bak herşey güzel olacak :)

Evet cok sükür benim de sonuclarim temiz cikti. 6 ayda bir mauyene dedi yine de. Biraz korkum kaldi. Ama cok sükür suan her sey tekrar yolunda. Sana da gecmis olsun canim. Insallah bundan sonra hep güzel haberler yazariz ;)

Evet cok sükür benim de sonuclarim temiz cikti. 6 ayda bir mauyene dedi yine de. Biraz korkum kaldi. Ama cok sükür suan her sey tekrar yolunda. Sana da gecmis olsun canim. Insallah bundan sonra hep güzel haberler yazariz :KK66:
Aminnnn inşallahhh
Umutsuzluk yok asla
Allah seni, kızına bağışlasın. Yeni bebişler gelsin inşallahhhhhhhhhhhh :)

Rabbim acil şifalar versin inşallah, umarım sıkıntı yoktur üzülme, ayrıca hamilelik hastalığın için iyi olacak benim dayimin eşi de meme kanseri olacaktı yani doktor öyle Söyledi oda hemen çocuk yaptı hamile kaldı emzirdi suan durumu çok iyi

Herkese Günaydın güzel anne adayları, var mı hamile haberleri bize umut olacak . Test yapanlar var mı

Back