• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet öncesi belirtiler

Nazya000

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
299
172
18
Arkadaşlar adet öncesi belirtileri yaşayan illa ki vardır. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
-uyku
-ovülasyon sonrası akıntı(hala devam ediyor, başta beyaz sonra açıksarı ve beyaz şimdi ise beyaz yoğunlukta) kokusuz ve kaşıntı yok.
-adete 5 gün kala göğüslerimin uclarında aniden gelen sızı ve kaşıma hissi
-adete 7 gün kala karın şişliği
-adete 7 gün kala aniden ara ara gelen kasık ağrıları
-göğüslerde hafif dolgunluk.
Bende ki belirtiler bunlar
Bata 5 gün var sizce hamilemiyim?

Her kan testi verdiğimizde negatif sonucunu duyacak kadar moralimiz yok demek ki..
En azından bunlar motive ediyor. Ben ilk gebeliğime de burdan bakıp heycanla gitmiştim öyle öğrenmiştim. Fakat bu sefer ki başka gibi kendim de tanımlayamadığım için sordum. Ki vücudumuz hormon değerleri arttığında ya da düştüğünde tepki veriyor. Birbirimize yardımcı olmamız lazım.

Her kan testi verdiğimizde negatif sonucunu duyacak kadar moralimiz yok demek ki..
En azından bunlar motive ediyor. Ben ilk gebeliğime de burdan bakıp heycanla gitmiştim öyle öğrenmiştim. Fakat bu sefer ki başka gibi kendim de tanımlayamadığım için sordum. Ki vücudumuz hormon değerleri arttığında ya da düştüğünde tepki veriyor. Birbirimize yardımcı olmamız lazım.
Canım adet belirtileriyle hamilelik belirtileri o kadar benzer ki .. tabi inşallah hamilesindir

Ben de yaklasık 9 aydır istiyorum bebek senin gibi her ay kendimi dinliyorum göğüslerim şişti dokunamıyorum oram söyle buram böyle acaba hamile miyim diye diye kafayı yıyorum ama en güzeli her aklına geldiğinde yani her belirti gördüğünde Rabbimden hayırlısı diyip üstüne fazla düşünmemek cunku kendımızı yıpratıyoruz evet cok zor takmamak cok iyi biliyorum ama kendımızde belirti aramasak daha az yıpranmıs oluruz bence böyle konustuguma bakma bu aya kadar aynı senin gibi belirtileri sıralıyodum tek tek ama bu ay bi belirti yaşasam bile hayırlısı diyip geçiyorum üstüne o kadar düşmüyorum
Bol bol dua etmeliyiz canım Allah banada sanada tüm istiyenlere de hayırlı sağlıklı evlatlar versin amin

Bu arada hamileysen paylaş canım cok seviinirim :KK200:

Canım adet belirtileriyle hamilelik belirtileri o kadar benzer ki .. tabi inşallah hamilesindir

Ben de yaklasık 9 aydır istiyorum bebek senin gibi her ay kendimi dinliyorum göğüslerim şişti dokunamıyorum oram söyle buram böyle acaba hamile miyim diye diye kafayı yıyorum ama en güzeli her aklına geldiğinde yani her belirti gördüğünde Rabbimden hayırlısı diyip üstüne fazla düşünmemek cunku kendımızı yıpratıyoruz evet cok zor takmamak cok iyi biliyorum ama kendımızde belirti aramasak daha az yıpranmıs oluruz bence böyle konustuguma bakma bu aya kadar aynı senin gibi belirtileri sıralıyodum tek tek ama bu ay bi belirti yaşasam bile hayırlısı diyip geçiyorum üstüne o kadar düşmüyorum
Bol bol dua etmeliyiz canım Allah banada sanada tüm istiyenlere de hayırlı sağlıklı evlatlar versin amin

Bu arada hamileysen paylaş canım cok seviinirim :KK200:
Canım güzel yorumun için teşekkür ederim
İnşallah bakalım pazartesi günü gidicen doktora
İnşallah hepimiz hamileyizdir.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın :anne:

Kizlar beklemek zormus gercekten. Benim midem yaniyor buaralar acaba dedim. Hayirlsi olsun.. Olmazsa bir kac ay sonraya ertelicem zaten ama mide yanmasinin sebebi dusunduruyor. Gecmezse doktora gitmem gerekecek yine :/

Arkadaşlar adet öncesi belirtileri yaşayan illa ki vardır. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
-uyku
-ovülasyon sonrası akıntı(hala devam ediyor, başta beyaz sonra açıksarı ve beyaz şimdi ise beyaz yoğunlukta) kokusuz ve kaşıntı yok.
-adete 5 gün kala göğüslerimin uclarında aniden gelen sızı ve kaşıma hissi
-adete 7 gün kala karın şişliği
-adete 7 gün kala aniden ara ara gelen kasık ağrıları
-göğüslerde hafif dolgunluk.
Bende ki belirtiler bunlar
Bata 5 gün var sizce hamilemiyim?
Benim bata dört gün var bilmiyorum acaba hamile miyimy

ben birşey keşfettim ve hiç yanılmadım
iki tane düşüğüm var bir de kızım var şimdi bat bekliyorum o kasıktaki hissiyatı dinliyorum

kasık ağrısı oluyor adet öncesi de gebeysenizde

ama bence aralarında fark var

adetin getirdiği ağrı gerçekten ağrı gibi oluyor ya da ufak kasılmalar

ama gebeliktense gerçekten içinde sanki bir kuş varmış gibi kanat çırpıyor gibi ve o kanatlandıkça pıt pıt ediyo gibi ve sonra hafif yanmaya dönüyor zamanla

tam anlatabildimmi bilmiyorum ama üç gebeliğimde de hissettim evet bu adet değil dedim ve gerçekten hamileydim

ben birşey keşfettim ve hiç yanılmadım
iki tane düşüğüm var bir de kızım var şimdi bat bekliyorum o kasıktaki hissiyatı dinliyorum

kasık ağrısı oluyor adet öncesi de gebeysenizde

ama bence aralarında fark var

adetin getirdiği ağrı gerçekten ağrı gibi oluyor ya da ufak kasılmalar

ama gebeliktense gerçekten içinde sanki bir kuş varmış gibi kanat çırpıyor gibi ve o kanatlandıkça pıt pıt ediyo gibi ve sonra hafif yanmaya dönüyor zamanla

tam anlatabildimmi bilmiyorum ama üç gebeliğimde de hissettim evet bu adet değil dedim ve gerçekten hamileydim

Ben de suan oyle bir his yok:)umarim isteyen herkes yasar. O hissi biliyorum ama ben de gec baslamisti.

Back